Ruošiamės šalčiams - dar geriau ir už „Xiaomi“ išorines baterijas ir starterius viename: net 23800mAh ir 2500A, greitasis laidinis ir belaidis įkrovimai bei integruoti saugos plaktukai, žibintuvėliai ir kompasai („YABER YR800“, „Xiaomi 70mai Jump Starter“ ir „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ palyginimas, iš Lenkijos su nuolaidų kuponai, Video, Papildymas 2021-01-07)  (2)

Atšalo orai ir prasidėjo. Tikrai ne vienam mūsų yra tekę gelbėti draugo, kolegos, kaimyno neužsivedantį automobilį. O ir patiems tikriausiai yra nutikę tokia situacija, kad automobilis po šaltesnės nakties užsiožiuoja. Čia pateikiame 3 ypatingai populiarius modelius Aliexpress, kurie pagelbės momentaliai užvesti automobilį, o ir šių prietaisų papildomos funkcijos pagelbės bet kokiu metų ir paros laiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

IŠPIRKTA

„Xiaomi 70mai Jump Starter“:

  • Aliexpress - 41,89 € (su 3,42 € nuolaidos kuponu);
    • 47 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,71 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.
 

„Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“:

  • Aliexpress - 66,41 € (su 4,99 € nuolaidos kuponu);
    • 57 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos/Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,11 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

 

„Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“:

  • Aliexpress - 64,75 € (su 4,99 € nuolaidos kuponu);
    • 58 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos/Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,40 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

„YABER YR800“:

  • Aliexpress - 85,49 €; 73,88 € (su 0,84 € nuolaidos kuponu);
    • 73 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Atkreipiame dėmesį, kad visi šie naudingi įrenginiai bus atsiųsti iš Lenkijos sandėlio, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių bei bus pristatyti per 3-7 dienas.

„Xiaomi 70mai Jump Starter“ yra vienas populiariausių automobilio užvedimo prietaisų: beveik 700 užsakymų, daugybė pirkėjų atsiliepimų ir aukščiausias balų įvertinimas.

Daug dėmesio susilaukia ir šiais metais pristatyta atnaujinta „Xiaomi 70mai Jump Starter“ versija - „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“.

Kuo jos panašios ir kuo skiriasi - galite paskaityti štai šiame straipsnyje.

 

Taip pat esminiai šių dviejų įrenginių panašumai bei skirtumai gerai matomi ir žemiau pateiktoje lentelėje.

Tačiau Aliexpress yra ir itin populiarių bei aukščiausiais pirkėjų balais vertinamų alternatyvų, kaip „YABER YR800“: 750 užsakymų, beveik 300 atsiliepimų ir labai geras 4,8 balų įvertinimas.

Iškart kyla natūralus klausimas: kuo gi visi šie 3 įrenginiai panašūs ir kuo skiriasi? Išsiaiškinkime.

„YABER YR800“, „Xiaomi 70mai Jump Starter“ ir „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ palyginimas

Visi šie 3 prietaisai yra daugiafunkciai, tačiau pagrindinė jų paskirtis yra padėti užvesti automobilį. Ir čia yra labai svarbių skirtumų:

  • „Xiaomi 70mai Jump Starter“ talpa siekia 11000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 600A (startinė srovė yra 250A).
  • „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ talpa siekia 18000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 1000A (startinė srovė yra 450A).
  • „YABER YR800“ talpa siekia 23800 mAh ir maksimaliai pasiekiama 2500A (startinė srovė yra 1000A).

​Plius: Jei „Xiaomi 70mai Jump Starter“ tinka iki 4 litrų benzininėms ir 2 litrų dyzelinėms transporto priemonėms, tai „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ atitinkamai 8 ir 3,5 litrų, o „YABER YR800“ visoms benzininėms ir iki 8 litrų dyzelinėms.

 

Ir ką mums visi šie skaičiai sako? Pagal juos galima labai lengvai pasirinkti reikiamą užvedimo prietaisą (jump starter'į). Tereikia įsivertinti turimas transporto priemones ir kurioms jų naudosite šiuos užvedimo prietaisus ir taip atitinkamai rinktis reikiamą įrenginį.

Labai aiškiai matyti, kad bazinius poreikius patenkins „Xiaomi 70mai Jump Starter“ - jo parametrai kukliausi - MAX versija jau yra galingesnė, o daugiausiai jėgos ir talpos turi „YABER YR800“. Visa tai atsiliepia ir kainoje.

„YABER YR800“ yra dvigubai didesnės talpos ir galios, palyginus su „Xiaomi 70mai Jump Starter“, tad ir kaina yra  dvigubai didesnė. Taip, kaip ir turi būti.

Visi šie prietaisai dirba nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje, tinka 12V tipo transporto priemonėms, turi USB bei C-tipo jungtis. Visgi, čia yra ženklių skirtumų.

Jau vien tai, kad „YABER YR800“ turi 23800 mAh talpą, ją stipriai išskiria iš Xiaomi konkurentų. Tai ne tik reiškia, kad vienu įkrovimu su „YABER YR800“ bus galima daugiau kartų užvesti automobilį, bet ir tuo pačiu daugiau kartų įkrauti telefonus, planšetes ir kitus įrenginius.

Visi įrenginiai palaiko 5V/2.4A (išėjimą) įkrovimą, tačiau „YABER YR800“ turi 2 USB jungtis ir vienu metu gali įkrauti du įrenginius. Be to, „YABER YR800“ palaiko ir greitąjį įkrovimą: QC3.0; 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A.

 

Plius, čia dar  turime ir belaidžio įkrovimo palaikymą. Jis siekia 10W. Tokių dalykų Xiaomi įrenginiai nesiūlo.

„YABER YR800“ dar papildomai turi integruotus kompasus ir saugos plaktukus. Pastarasis dalykas yra itin pravartus. Jis labai pagelbės nelaimės atveju.

Nei vienas Xiaomi įrenginys to taip pat neturi. Kaip ir ryškaus LED ekrano. „YABER YR800“ turi tokį LED ekraną ir jame rodo talpos rodiklius, kiek yra likę energijos, bei automobilio užvedimo metu matomi srovės rodikliai.

Visi trys modeliai turi integruotus žibintuvėlius, kas pravers tamsesniu paros metu. Bus patogu pasišviesti variklio skyriuje ir matyti, kaip prijungti gnybtus.

Beje, visi modeliai turi integruotas apsaugas, tad net jei kažką ir prijungsite netinkamai, nieko blogo nenutiks. Iškart aktyvuosis garsiniai ir vizualiniai šviesų įspėjimai, kad įrenginiai netinkamai prijungti ir beliks viską padaryti teisingai. Pakuotėse yra naudojimosi instrukcijos, tad viskas čia bus paprasta ir aišku.

Apibendrinus, „YABER YR800“ yra pats galingiausias ir funkcionaliausias įrenginys iš šių trijų modelių. Jis tinkamas tiems, kurie turi didesnes, galingesnes transporto priemones, nori didesnės baterijos talpos, greitesnio kitų įrenginių įkrovimo ir papildomų dalykų, kaip: saugos plaktuko, kompaso, belaidžio įkrovimo funkcijų, LED ekrano.

„Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ paaugo talpa ir srovė, lyginant su „Xiaomi 70mai Jump Starter“, tad jis tinkamas taip pat galingesnėms, didesnio litražo transporto priemonėms, bet nusileidžia „YABER YR800“ ir neturi tų papildomų dalykų.

 

Įprastesnėms transporto priemonėms pilnai užteks ir „Xiaomi 70mai Jump Starter“. Ir kaip galite įsitikinti šiose apžvalgose, visi šie įrenginiai puikiai atlieka savo funkcijas.

„Xiaomi 70mai Jump Starter“ apžvalga:

„Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“ apžvalga:

„YABER YR800“ išpakavimas + bandymas:

„YABER YR800“ praktinis bandymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(4)
(16)

Komentarai (2)