Išskirtinai puikiai lietuvių vertinami GPS sekikliai: su magnetais, įkraunamomis baterijomis, šauniomis funkcijomis ir tinka visoms transporto priemonėms - „labai geras daikčiukas. Viskas veikia puikiai“ (nuolaidų kuponai, Video)  ()

„TKSTAR TK905“ GPS sekikliai yra vieni populiariausių Aliexpress. Labai funkcionalūs, geros kainos ir puikiai vertinami pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TKSTAR TK905“ GPS sekiklis:

  • Aliexpress - nuo 29,98 €;
    • 31 % nuolaida - papildomai nuolaidų kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • 1,42 € už siuntimą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis 2G arba 3G sekiklių versiją bei su papildomu automobiliniu įkrovikliu arba be jo.

Šie GPS sekikliai yra labai populiarūs ir juos puikiai vertina pirkėjai.

Aliexpress parduotuvėje jų jau įsigijo virš 1 800 pirkėjų, kurie paliko šimtus atsiliepimų ir turime ypatingai aukštą 4,9 įvertinimą.

Pirkėjams ypač patinka, kad šie GPS sekikliai palaiko įvairaus tipo SIM korteles ir belieka tik įdėti norimą SIM kortelę į šį sekiklį ir jį pritvirtinti prie norimos transporto priemonės.

GPS sekiklis turi tvirtą magnetą, tad tereikia jį pritvirtinti prie metalinės sekamo objekto dalies. Taip pat sekiklis atsparus vandeniui bei magnetiniam poveikiui, tad jį galima pritvirtinti ir prie išorinės sekamo objekto dalies.

O jei reikia, galima jį pritvirtinti ir pačio automobilio viduje bei prijungti prie 12V maitinimo. GPS sekikliai yra kompaktiški: 90 x 72 x 22 mm, tad juos bus gana lengva padėti ten, kur norėsite.

 

Ir taip, jie turi įkraunamas 3.7V 5000 mAh talpos baterijas, kurių budėjimo režime užtenka net 90 dienų. Priėjai prie automobilio, pritvirtinai GPS sekiklį prie jo korpuso ir jau galima jo judėjimą stebėti savo telefone ar kompiuteryje.

Šie GPS sekikliai turi tokių šaunią savybę, kaip automatinis aktyvavimas nuo pajudėjimo. Vos tik sekamas objektas pradeda judėti, GPS sekikliai aktyvuojasi ir apie judėjimą informuoja GPS sekiklio savininką. Į telefoną iškart atkeliaus pranešimas. Tai gali puikiai atstoti automobilio signalizaciją.

Kita šauni savybė, kad per šiuos GPS sekiklius galima pasiklausyti, kas dedasi aplink juos. Tai yra, kad per telefone ar kompiuteryje esančią programą galima pasiklausyti šalia GPS sekiklių esančių žmonių pokalbių.

Dar vienas privalumas, kad GPS sekikliai informuoja apie automobilio viršytą tam tikrą greitį. Puiki priemonė tėvams stebėti ar vaikas, gavęs automobilio raktelius, nepasijautė esąs Formulės 1 vairuotojas.

Ir kaip stebėti visus duomenis? Gamintojas visam gyvenimui leidžia nemokamai naudotis sukurta platforma, prie kurios galima prisijungti Android/iOS telefonais bei kompiuteriais.

Taip galima bus tiesiog telefone keisti GPS sekiklių funkcijas, stebėti sekamų objektų esamą padėtį, peržiūrėti jų buvimo vietą tam tikru metu. Išsaugomi 6 mėnesių trukmės duomenys.

 

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems GPS sekikliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad: „Labai geras daiktas. Viskas veikia kaip ir aprašyta. Tikrai rekomenduoju. Atsiuntė per 3 sav. Didelis ačiū pardavėjui.“ 

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šių GPS sekiklių funkcionalumu ir teigia, kad jie dirba tiksliai. Koordinatės nurodomos teisingai.

Kelios pirkėjų padarytos sekiklių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Labai išsami ir informatyvi „TKSTAR TK905“ GPS sekiklio apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()