Tiesiog šluojamas vaizdo registratorius iš Lenkijos sandėlio: „Jūs turbūt juokaujate!? Jau 70mai Pro buvo tobulas vaizdo registratorius, bet čia kažkas dar šauniau“ („Xiaomi 70mai Pro“ ir „Xiaomi 70mai Pro Plus“ vaizdo registratorių palyginimas, pirkėjų atsiliepimai, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-03-09)  ()

„Xiaomi 70mai Pro“ - vienas populiariausių, jei tik ne pats populiariausias automobilinis vaizdo registratorius pasaulyje. Milžiniškas susidomėjimas juo neslūgsta iki šiol. Tačiau turime jo atnaujinimą - „Xiaomi 70mai Pro Plus“. Kas gi slepiasi po tuo „Plus“ ir ką apie šį vaizdo registratorių sako pirmieji pirkėjai? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius:

  • DHgate - 77,74 €;
    • Europos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 15-20 dienų.

 

„Xiaomi 70mai Pro Plus“ vaizdo registratorius:

  • Aliexpress - nuo 67,97 € (su kuponu, atnaujinta 2021 03 09);
    • 48 % nuolaida + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (kuponai galioja iki kovo 12 d.);
    • Lenkijos/Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,19 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • papildomai galima įsigyti 32/64 GB talpos atminties kortelę ir laidų komplektą (kam jo reikia, skaitykite toliau).

„Xiaomi 70mai Pro“ yra ypatingai populiarus vaizdo registratorius, kurį giria tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

„Xiaomi 70mai Pro“ apžvalgas bei palyginimus su kitais vaizdo registratoriais rasite čia.

Pirkėjai šiais registratoriais yra itin patenkinti ir teigia, kad: „už tokią kainą - geriausias vaizdo registratorius. Turėjau įvairių registratorių, bet net ir brangesni modeliai neprilygsta Xiaomi 70mai Pro“.

 

„Xiaomi 70mai Pro“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

Atrodytų, kad kompanija jau pasiekė viršūnę ir kaip nebėra ką daugiau veikti su tuo Pro modeliu.

Visgi, tobulumui ribų nėra ir štai turime labai sparčiai populiarėjantį Pro atnaujinimą - „Xiaomi 70mai Pro Plus“. Dar kai kur papildomai prie pavadinimo galite rasti ir A500 prierašą.

Esminis klausimas: kas gi čia pasikeitė? Kuo naujas modelis geresnis už Pro versiją? Trumpai tariant - tikrai geresnis. 

„Xiaomi 70mai Pro“ ir „Xiaomi 70mai Pro Plus“ skirtumai

Iš išvaizdos šie du registratoriai per daug nesiskiria. Dizainas išliko praktiškai toks pats. Tačiau yra itin svarbių pokyčių, kurie aiškiai rodo, kad „Xiaomi 70mai Pro Plus“ yra geresnis.

Integruotas GPS modulis. Bazinė Pro versija atkeliauja be GPS modulio. Ir norintiems jį turėti - tenka įsigyti atskirai. O štai „Xiaomi 70mai Pro Plus“ jau turi integruotą GPS, tad nieko papildomai pirkti nereikia.

 

GPS suteikia tokių papildomų dalykų, kaip vaizdo įraše rodomas greitis, koordinatės, yra ir ADAS palaikymas - ši sistema leidžia registratoriui įvertinti eismo srautą ir duoti įspėjimą, kai kertamos linijos, per arti važiuojama kitos transporto priemonės. Akivaizdūs pliusai.

Vaizdo kokybės pokyčiai. Abu modeliai turi Sony IMX335 jutiklius ir palaiko iki 1944P raišką su 140 laipsnių apžvalgos kampu bei WDR, tačiau „Xiaomi 70mai Pro Plus“ turi geresnės kokybės objektyvą, kas tuo pačiu nulemia ir dar geresnės kokybės vaizdą.

Techninė įranga. Svarbu ir tai, kad geresnės kokybės vaizdui apdoroti čia turime naujesnės kartos ir dar greičiau veikiantį procesorių.

Geresnis ekranas. „Xiaomi 70mai Pro Plus“ ekrano įstrižainė liko tų pačių 2 colių, tačiau čia jau turime IPS tipo ekraną su 480 x 360 raiška. Kur kas geriau, palyginus su „Xiaomi 70mai Pro“ turimu TN tipo 320 x 240 ekranu.

„Xiaomi 70mai Pro Plus“ palaiko ir vadinamąjį time-lapse fotografavimą. Jis tam tikrais laiko intervalais gali daryti nuotraukas ir taip matysite kas dėjosi šalia automobilio. Tokio dalyko Pro versija neturi.

Tiesa, norint šios funkcijos - reikia įsigyti štai tokį laidų komplektą (žiūrėti nuotrauką žemiau). „Xiaomi 70mai Pro Plus“ galima iškart įsigyti su šiuo naudingu priedu.

 

Svarbu: abi registratorių versijos palaiko parkavimo režimą. Tai yra, registratorius pradės automatiškai filmuoti kas vyksta aplink automobilį, kai į jį stovintį aikštelėje kas nors trinktelės ar bandys įsilaužti. Tik šį dalyką turėsite tuo atveju, jei registratoriai bus prie automobilio prijungti su šiuo laidų komplektu.

Primename, kad „Xiaomi 70mai Pro Plus“ galima įsigyti su šiais laidais, o „Xiaomi 70mai Pro“ atveju juos reikės įsigyti atskirai čia - iš Lenkijos ir už € 12,64.

Kokie dar skirtumai? „Xiaomi 70mai Pro Plus“ atsirado laiko zonų pasirinkimas bei laiko kalibravimas, dabar jau galima išjungti mikrofoną ir - kai kam tai gali nepatikti - dingo balso asistentė. Taip, „Xiaomi 70mai Pro Plus“ nebeturi šios funkcijos.

Vertinant objektyviai, tai čia vargiai minusas. Ar tikrai jau taip reikia tos balso asistentės, kurį sakytų kokį čia veiksmą su tuo vaizdo registratoriumi ką tik atlikote? Tikriausiai, kad ne. Kur kas svarbiau registratoriaus galingesnė aparatinė įranga ir jo pagrindinių funkcijų išpildymo kokybė. O būtent tuo ir pirmauja „Xiaomi 70mai Pro Plus“.

Kitais aspektais šie du vaizdo registratoriai yra panašūs ir abu modeliai turi po 500 mAh talpos baterijas bei palaiko išmaniąsias programėles. Tad WiFi ryšiu bus galima peržiūrėti nufilmuotus/nufotografuotus vaizdus, juos ištrinti, atsisiųsti, matyti tiesioginę transliaciją, keisti registratorių parametrus ir t.t.

 

„Xiaomi 70mai Pro“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

Naujaisiais „Xiaomi 70mai Pro Plus“ vaizdo registratoriais pirkėjai yra itin patenkinti ir jiems duoda 4,9/5 balų įvertinimą. Tvirtina, kad registratoriai atkeliauja greitai, yra labai kokybiškai pagaminti ir puikiai veikia.

  • H***h: Registratorius atkeliavo labai greitai. Originalus produktas, kokybiškai pagamintas. Registratorius dirba gerai, vaizdo kokybė labai gera, įrašai iškart keliauja į atminties kortelę. WiFi ryšiu prijungiau iš pirmo karto. Viskas čia anglų kalba, tiek registratorius, tiek programėlė. Paprasta ir aišku. Esu labai patenkintas. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • G***K: Iki šiol naudojau Pro versiją ir buvau ja labai patenkintas, bet ši Pro Plus versija dar geresnė. Greitas pristatytas, puiki pagaminimo kokybė, lengvas pritvirtinimas automobilyje, žaibiškas poravimas su telefonu, nuostabi vaizdo kokybė ir GPS modulis jau integruotas, tad nieko nereikia pirkti papildomai. Žodžiu, puikus registratorius. Rekomenduoju.

 

Dar kelios patenkintų pirkėjų padarytos „Xiaomi 70mai Pro Plus“ vaizdo registratoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto. Pritvirtintas automobilyje 1 foto, 2 foto.

Čia vieni pirmųjų „Xiaomi 70mai Pro Plus“ registratoriaus vaizdo įrašų pavyzdžių:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()