Moterys atvirai - „geresnės dovanos vyrui ir nesugalvosi“. Išskirtinai puikiai pirkėjų vertinama barzdaskutė: aviacijoje naudojamo metalo korpusas, trigubi švediško plieno peiliukai, prisitaikymas prie veido kontūrų, sausas bei drėgnas skutimas, ilgai tarnaujanti baterija ir puiki kaina (nuolaidos kuponas, pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„UICINOY 601“ barzdaskutė yra vienas naujesnių modelių ir matyti, kad pirkėjams ši barzdaskutė labai patinka. Turime aukščiausią 5 balų įvertinimą ir štai kuo pasižymi ši puikios kainos barzdaskutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Elektrinė barzdaskutė „UICINOY 601“:

  • AliExpress - 21,56 € (su nuolaidos kuponu);
  • 46 % nuolaida + 1,69 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
  • siuntimas į Lietuvą už 1,83 €

Elektrinė barzdaskutė „UICINOY 601“ AliExpress parduotuvėje vertinama pačiu aukščiausiu balu. Pirkėjai jai duoda 5 balus iš 5 ir turime virš 200 užsakymų.

Iš aviacijoje naudojamo metalo pagaminta „UICINOY 601“ barzdaskutė atspari erozijai. Ją patogu tiesiog pastatyti vonios kambaryje. Užims labai mažai vietos.

Trys skutimo galvutės, kurių trigubo sluoksnio peiliukai pagaminti iš švediško SANDVIK plieno, juda nepriklausomai viena nuo kitos ir taip maksimaliai prisitaiko prie veido kontūrų bei užtikrina aukščiausios kokybės plaukelių skutimą.

„UICINOY 601“ barzdaskutė turi LED ekranėlį, kuriame rodomas baterijos energijos likutis. Įkraunama C tipo USB laidu, kurį rasite pakuotėje. Įkrovimas trunka 90 min. Ilgai tarnaujanti baterija - energijos užteks net 60 minučių, tad net kasdien skutantis, jos pakaks ne vienai dienai. Dėl patogaus įkrovimo būdo „UICINOY 601“ barzdaskutė puikiai tinka kelionėse.

„UICINOY 601“ barzdaskutė turi IPX7 sertifikatą, tad yra 100 % atspari vandeniui. Šią barzdaskutę galima naudoti tiek sausam skutimui, tiek su skutimosi putomis ar geliu.

 

Nuimama skustuvo galvutė ir plaunamas korpusas lengvai nuvalomi tiesiog po vandens srove, o visos skustuvo viduje esančios elektroninės dalys yra apsaugotos.

Iki 8000 aps./min. veikianti barzdaskutė yra galingesnė nei įprasti elektriniai skustuvai. Trigubus ašmenis turinti „UICINOY 601“ barzdaskutė užtikrins greitesnį ir švaresnį skutimąsi ir sutaupys jūsų laiką.

Pirkėjai šiomis „UICINOY 601“ barzdaskutėmis yra labai patenkinti ir turime maksimalų 5 balų įvertinimą. Pirkėjai teigia, kad užsakytos barzdaskutės atkeliavo greitai, saugiai supakuotos, atrodo dailiai, dirba kokybiškai.

  • Y***s (pirkėjas iš Ukrainos): Kainos-kokybės atžvilgiu tikrai vykusi barzdaskutė. Daiktas tikrai kokybiškas ir dirbantis gerai. Net maloniai nustebino. Tikėjausi, kad bus prastesnis. Bet ne. Gera pagaminimo kokybė, tokia tvirta barzdaskutė ir peiliukai aštrūs. Manau, kad man ji tarnaus ilgai. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš Vokietijos): Viskas super. Vos tik sumokėjau, pardavėjas iškart išsiuntė barzdaskutę. Pati barzdaskutė labai gera. išbandžiau ją ir galiu pasakyti, kad skuta labai švariai. Puikus daiktas. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • AliExpress Shopper (pirkėja iš JAV): Puikiai supakuota. Daili dėžutė. Atvyko viskas tvarkingai ir nesulamdyta. Nupirkau ją savo vyrui. Išbandė ir liko labai patenkintas. Teigia, kad skuta itin greitai, plaukelių nepeša, veidas lieka švarus. Pačia barzdaskute patogu ir paprasta naudotis. Kokybiškas korpusas. Rankoje guli tvirtai, neslysta. Plius, ją galima naudoti tiek sausam, tiek ir šlapiam barzdos skutimui. Vyras liko labai patenkintas. Geresnės dovanos vyrui ir nesugalvosi. 1 foto.
  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš JAV): Puiki barzdaskutė. Labai geros kainos ir kokybės. Skutuosi 5 kartus per savaitę ir baterijos energijos dar daug. Skuta labai švariai, puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. Man ypač patinka skustis vonioje. Po karšto vandens plaukeliai suminkštėja, tai barzdą nuskutu akimirksniu. Įprastam skutimui reikia šiek tiek daugiau laiko, bet čia normalu. Taip yra su visomis barzdaskutėmis. Bendrai, peiliukai labai aštrūs. Nepeša, skuta kokybiškai. Patarimas: neišgąskite, bet jei jums tai bus pirmoji tokia barzdaskutė, tai pirmąją savaitę veido oda gali reaguoti jautriau. Reikia priprasti. Paskui jau viskas bus įprasta. Dar man patinka ir tai, kad šią barzdaskutę patogu pasiimti su savimi. Kompaktiška tokia. Rekomenduoju. Solidus produktas. 1 foto.

 

 

Kelios patenkintų pirkėjų padarytos „UICINOY 601“ barzdaskutės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()