To nėra buvę: iš Lenkijos ir už mažiausią kainą šių metų hitas - masiškai perkamas pažangiausias „Xiaomi“ dantų šepetėlis. Jutiklinis ekranas, galybė valymo režimų, 40 dienų tarnaujanti baterija, programėlė ir tobulas pirkėjų įvertinimas - „fantastika, net nėra ką lyginti su įprastu šepetėliu“ („Xiaomi Oclean X Pro“ pirkėjų atsiliepimai, kuponas iki 12.15  ()

„Xiaomi Oclean X Pro“ - naujausias ir pažangiausias kompanijos elektrinis dantų šepetėlis. Perkamas masiškai ir pirkėjai negali atsistebėti jo šauniomis galimybėmis bei puikia kaina. Štai ką apie šį elektrinį dantų šepetėlį sako pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciaali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress – nuo 42,14 € (su nuolaidos kuponu);
    • 58 % nuolaida + 12,65 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • kuponas galioja tik iki 12.15
    • tai pati mažiausia kaina;
    • Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Xiaomi Oclean X Pro“ rinkoje pasirodė šių metų vasaros pabaigoje, tačiau iškart tapo pačiu populiariausiu ir geidžiamiausiu.

Vien oficialioje Oclean parduotuvėje Aliexpress juos jau įsigijo virš 6 600 pirkėjų, turime beveik 2 300 atsiliepimų ir turime tobulą 5 balų įvertinimą.

Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad Lenkijos sandėlyje šių dantų šepetėlių yra gana ribotas skaičius ir kai kaina yra pati žemiausia - juos išpirks itin greitai.

Kuo gi pirkėjams taip patinka „Xiaomi Oclean X Pro“ dantų šepetėliai?

„Xiaomi Oclean X Pro“, lyginant su pirmtakais, įgijo keletą labai šaunių patobulinimų:

Vienas pagrindinių: didesnis virpesių dažnis. Jis padidėjo iki 42 000 ir tai reiškia, kad šepetėlis dar geriau nuvalys apnašas ir ypatingai efektyviau bus išnaudojamas balinimo režimas.

Antras dalykas: padidėjo baterijos tarnavimo laikas. Jau ir „Xiaomi Oclean X“ vienu įkrovimu dirba 30 dienų, o čia turime 40 dienų. Akivaizdus privalumas.

 

Trečias dalykas: naujesnis Bluetooth 4.2 techninis sprendimas. Ankstesnės versijos elektriniame šepetėlyje turime senesnę Bluetooth 4.0.

Ketvirtas ir daugiausiai dėmesio sulaukiantis atnaujinimas - „Xiaomi Oclean X Pro“ ekranas ir jame rodoma išsami dantų valymo informacija.

Čia iškart matyti kurią dantų pusę valėme teisingai, o kurią ne. Kai kurie „Xiaomi Oclean X Pro“ pirkėjai tvirtina, kad vien dėl šito dalyko verta įsigyti šį dantų šepetėlį – jis tiesiog priverčia dantis valytis tvarkingai.

Ir galiausiai, „Xiaomi Oclean X Pro“ galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų modelių: rožinės, mėlynos, violetinės, žalios. „Xiaomi Oclean X“ tėra baltos spalvos.

„Xiaomi Oclean X Pro“ turi ir kitų privalumų, už kuriuos juos pirkėjai taip mėgsta:

  • Labai gražaus dizaino, išvaizdus, turintis spalvotą ekraną dantų šepetėlis;
  • Visiškai atsparus vandeniui – IPX7 standartas, įkrovimo stotelės IPX5;
  • Lengvas, patogus laikyti rankoje, neslysta;
  • Kokybiška įkrovimo stotelė, kuri veikia ir kaip dantų šepetėlio laikiklis. Turimi magnetai yra stiprūs, dantų šepetėlis laikosi tvirtai;
  • Labai geros kokybės dantų šepetėlio galvutė su amerikiečių kompanijos „Dupont“ šereliais, 3D dizainas;
  • Ryškus, spalvotas 0,96 colių LCD ekranas. Gerai reaguoja į prisilietimus;
  • Galima naudotis ir be programėlės, rinktis iš trijų valymo režimų ir 32 intensyvumo lygių;
  • Atsimena paskutinį dantų valymo režimą;
  • Dantų apsauga nuo per didelio spaudimo;
  • Vibracijos dažnis siekia iki 42000 kartų per minutę;
  • Itin platus valymo planų pasirinkimas programėlėje Oclean (iOS ir Android) – 20 jau sudarytų planų ir galimybė susikurti kone 100 savo individualių planų;
  • Ypatingai išsami dantų valymo statistika;
  • Baterijos energijos likučio indikatorius ekrane, belaidis įkrovimas ir puikus baterijos tarnavimas – iki 40 dienų.

 

Pirkėjai ir patyręs apžvalgininkas yra labai patenkinti naujuoju „Xiaomi Oclean X Pro“ elektriniu dantų šepetėliu ir teigia, kad:

„Kalbant apie Xiaomi Oclean X Pro pagaminimo kokybę bei išvaizdą, tai yra aukščiausio lygio produktas. Lyginant su mano ilgamete Xiaomi dantų šepetėlių patirtimi, tai yra kokybiškiausias dantų šepetėlis - aukščiausias inžinerijos produktas.

Tie, kurie turi plombuotų dantų, galite būti absoliučiai ramūs. Pas mane burnoje tų plombų turbūt daugiau nei dantų ir per dvejus metus, kaip naudoju Xiaomi dantų šepetėlius, nei karto nėra kažko blogo nutikę. Šepetėlių šereliai labai kokybiški ir gerai nuvalo apnašas. Plombų jums neišraus. Būkite ramūs.

Apibendrinus, Xiaomi Oclean X Pro elektrinis dantų šepetėlis yra ugnis. Praktiškai tobulas dantų šepetėlis. Tiems, kam negaila išleisti 60 eurų – rekomenduoju 100 proc.“

Ką apie „Xiaomi Oclean X Pro“ sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio?

 

Primename, kad „Xiaomi Oclean X Pro“ jau įsigijo virš 6 600 pirkėjų ir turime aukščiausią 5/5 balų įvertinimą. Įspūdinga statistika.

Ir čia turime galybę pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų, kurie taip pat labai giria šiuos elektrinius dantų šepetėlius, greitą jų pristatymą ir štai keletas pačių išsamiausių lietuvaičių atsiliepimų:

  • L***e: Aš jį tiesiog įsimylėjau. Nuostabiai supakuotas, labai gražaus dizaino, itin gerai valo dantis. Tobulas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • AliExpress Shopper: Bendrai, labai geras dantų šepetėlis. Atkeliavo saugiai supakuotas, yra naudojimosi instrukcija. Lengvai poruojamas su telefone esančia programėle. Ja naudotis patogu, pateikia itin daug išsamios informacijos apie dantų valymo kokybę ir gausybė nustatymų galimybių susikurti individualų valymo režimą. Puikus daiktas.
  • G***e: Atrodo ir veikia labai gerai. Jau po pirmo dantų valymo burnoje yra jaučiama nuostabi gaiva. Šaunus daikčiukas. Puiki dovana.

Kitų šalių pirkėjai šiais elektriniais dantų šepetėliais taip pat yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jie yra itin dailūs, patogūs laikyti rankoje, palaiko galybę valymo režimų, dažnas giria patogią naudotis ir itin išsamią programėlę ir, žinoma, puikųjį LCD ekraną.

  • S***k (pirkėjas iš Lenkijos): Jau po pirmųjų dantų valymo kartų galiu pasakyti, kad šepetėlis yra labai geros kokybės, lengvas, aukščiausios kokybės produktas. Laikymo stotelė šauni, dantų šepetukas laikosi dėka magnetų. Jei kam tai bus pirmas elektrinis dantų šepetėlis, reikia kiek apsiprasti su tomis vibracijomis. Rekomenduoju pradėti nuo lengviausio lygio. Bet čia tų pasirinkimų tokia gausa, kad kiekvienas sau ras tinkamą. O jei net nepatiks, ką siūlo esami režimai, programėlėje galėsite susikurti savąjį. Vienas žodis - FANTASTIKA. Ekranas veikia puikiai, iškart reaguoja į prisilietimus ir duodamas komandas. Beje, patikrinau ar tikrai jis jau čia aptinka, kad valausi dantis. Pabandžiau įjungęs dantų šepetėlį tiesiog ore pavartyti, imituodamas dantų valymą. Ir ką gį, apgauti dantų šepetėlio nepavyko :) Parodė, kad dantys nėra valomi. O kai iš naujo įjungęs išsivaliau dantis, iškart ekrane buvo parodyta informacija apie valymo kokybę. Šaunumėlis. Beje, man jį pristatė vos per 3 dienas. Puiki kaina, labai geras pardavėjas, atsako į visus klausimus. Labai rekomenduoju!
  • D***k (pirkėja iš Vokietijos): Puikiai supakuotas. Iš Ispanijos į Vokietiją atvyko per 3 dienas. Labai daili pakuotė, puiki dovana artimam žmogui. Dantų šepetėlis aukščiausios kokybės, puikaus dizaino, o ir pasiūloje galima rinktis iš įvairių spalvų modelių. Rankoje laikyti patogus, neslysta iš delno. Tikrai patogios formos. pačiame dantų šepetėlyje yra daug valymo pasirinkimų, o programėlėje jų išvis galybė. Suporuojamas su Android ir iOS. Iš pradžių turėjau kiek apsiprasti su šiuo dantų šepetėliu, nes tai man buvo pirmas elektrinis dantų šepetėlis, tačiau po poros dantų valymų viskas stojo į vietas. Dabar net negaliu įsivaizduoti, kaip gyvenau be tokio daikto. Ne kartą girdėjau kitus sakant, kad užtenka ir paprasto dantų šepetėlio. Netikėkite. Taip kalba tik tie, kurie gyvenime nėra rankose laikę elektrinio dantų šepetėlio arba jiems vienodai jų burnos higiena. Pojūčiai ir burnos gaivumas nesulyginami. Paprastu dantų šepetėliu neįmanoma pasiekti to, ką per 2 minutes padaro Xiaomi Oclean X Pro. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

 

Keletas pirkėjų pasidalintų „Xiaomi Oclean X Pro“ nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()