Iš Lenkijos ir su nuolaidų kuponais patys geriausi „Yeelight“ šviestuvai: įspūdingas ryškumas, Ra95 indeksas, pilnai valdomi su programėle bei balsu, poruojami su kitais įrenginiais ir net palaiko greitąjį belaidį telefonų įkrovimą (Video)  ()

Geriausi „Yeelight“ šviestuvų pasiūlymai:

- Pats perkamiausias „Yeelight YLXD50YL“ šviestuvas;

- Puikių specifikacijų ir kainos „Yeelight YLXD41YL“ šviestuvas;

- Vienas pigiausių „Yeelight YILAI YlXD05Yl“ šviestuvas;

- Labai stilinga stalinė lempa su belaidžiu telefonų įkrovimu „Yeelight YLCT03YL“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats perkamiausias „Yeelight YLXD50YL“ šviestuvas

  • Gearbest93,02 €;
    • nuolaidos kuponas GB$YEE50W;
    • Lenkijos sandėlio (Fast-08), tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,35 € į Lietuvą pristatys per 2-10 d.d.

„Yeelight YLXD50YL“ yra pats perkamiausias kompanijos šviestuvas. Jis už labai gerą kainą siūlo išties daug.

LED kaip reikiant praplėtė šviestuvų pasirinkimą. Ir jeigu ieškote ne tik ekonomiško, tačiau tuo pačiu ir maksimaliai ryškaus šviestuvo, tuomet LED šviestuvas yra būtent tai kas maksimaliai tenkins jūsų poreikius.

2019 metų pabaigoje pristatytas „Xiaomi“ šeimos LED šviestuvas „Yeelight YLXD50YL“ turėtų pilnai patenkinti net ir itin išrankių pirkėjų poreikius.

Trumpai tariant, šis LED šviestuvas pasižymi neįtikėtinu ryškumu, pagal savo galią fantastiškai mažu korpusu ir kitomis papildomomis funkcijomis, kurių retai gali pasiūlyti įprasti Lietuvoje pardavinėjami LED šviestuvai.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad „Yeelight YLXD50YL“ geba sukurti net 3000 liumenus siekiantį šviesos srautą – tai įspūdingas rodiklis. Ir visa tai – vos 47 x 47 x 6 cm korpuse.

Negana to, jis taip pat leidžia keisti spalvinę šviesos temperatūrą 2700 – 6500K ribose. Tokia konfigūracija garantuoja, jog sau tinkamą, komfortišką ir malonų akiai apšvietimą galės rasti tikrai kiekvienas.

 

Kitas svarbus „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo privalumas – Ra95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, rinkos standartu laikomas Ra80 – būtent tokių dauguma parduodama Lietuvoje, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 90-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, šio LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kuo aukštesnis Ra indeksas, tuo dažniausiai būna mažesnis šviestuvo ryškumas. Tačiau tik ne šiuo atveju – Ra95 ir 3000 Lm yra kažkas, ką surasti analogiško nebūtų taip jau paprasta.

Įdomiu ir išskirtiniu „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo akcentu dar tampa ir paties šviestuvo viršuje įmontuota RGB tipo LED juostelė. Pastarasis sprendimas patiks tiems, kurie kambaryje nori sukurti minimalų apšvietimą, pavyzdžiui, vakarėlių ar kitų renginių metu. Be to, tai dar gali praversti ir vaiko kambaryje tuo atveju, kai vaikas bijo eiti miegoti visiškoje tamsoje.

Taip pat maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti tik išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“).

Apibendrinant galima pasakyti tiek, jog „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas patiks tiems, kurie ieško maksimaliai ryškaus apšvietimo itin plačiame spalvinės temperatūros diapazone.

 

Puikių specifikacijų ir kainos „Yeelight YLXD41YL“ šviestuvas

  • Gearbest54,60 €;
    • nuolaidos kuponas YEE320NEWGB;
    • Lenkijos sandėlio (Fast-08), tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 0,98 € į Lietuvą pristatys per 2-10 d.d.

„Yeelight YLXD41YL“ yra 32 x 32 x 7,30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone. Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28W, 240 OSRAM LED šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Taip pat čia turime mūsų jau aptartą Ra95 rodiklį, kas tokios kainos šviestuve yra ganėtinai retas dalykas.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

 

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

Tuo pačiu šis šviestuvas valdomas su balso asistentais ir galima suporuoti su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir taip kurti scenarijus.

Šaunu ir tai, kad „Yeelight YLXD41YL“ galima suporuoti su Mi Band išmaniosiomis apyrankėmis ir kai tik apyrankė užfiksuos, jog miegate, ji pasiųs signalą į „Yeelight YLXD41YL“ šviestuvą ir šis automatiškai išsijungs. Šaunus  dalykas.

Vienas pigiausių „Yeelight YILAI YlXD05Yl“ šviestuvas

  • Gearbest54,60 €;
    • 38 % nuolaida;
    • Lenkijos sandėlio (Fast-08), tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 0,98 € į Lietuvą pristatys per 2-10 d.d.

„Yeelight YILAI YlXD05Yl“ šviestuvas yra 48 x 48 x 5 cm dydžio ir 1,8 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Tad jis yra platesnis, tačiau plonesnis ir truputi lengvesnis už prieš tai aptartą „Yeelight YLXD41YL“ šviestuvą.

„Yeelight YILAI YlXD05Yl“ šviestuvas taip pat pagamintas iš kokybiškų medžiagų, atsparus dulkėms ir vabzdžiams, lengvai pritvirtinamas ir vieno tokio šviestuvo pilnai užtenka apšviesti iki 20 m2 plotui.

 

„Yeelight YILAI YlXD05Yl“ šviestuvas yra 34W galios, užtikrina 2200 liumenų ryškumą, 2700 - 6500K temperatūrą bei vėlgi palaiko Mijia programėlę, su kuria pilnai galima valdyti šį šveistuvą ir keisti jo švietimo parametrus.

Labai stilinga stalinė lempa su belaidžiu telefonų įkrovimu „Yeelight YLCT03YL“

  • Gearbest58,80 €;
    • 39 % nuolaida;
    • Lenkijos sandėlio (Fast-08), tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 0,98 € į Lietuvą pristatys per 2-10 d.d.

Labai įdomus ir stilingas kompanijos produktas. Tai yra stalinė lempa su palaikomu belaidžiu Qi įkrovimu.

„Yeelight YLCT03YL“ jungiama į 220V tinklą, yra 18W galios, su Ra95 indeksu, 2700 - 6500K spalvų temperatūra.

Ant dailaus korpuso yra valdymo mygtukas, kuriuo galima šį stalinį šviestuvą įjungti/išjungti, keisti spalvų temperatūrą, ryškumą, aktyvuoti automatinį išsijungimą po tam tikro laiko.

Iš tikrųjų smagiausia jį valdyti su telefone įdiegta išmaniąją programėle. „Yeelight YLCT03YL“ palaiko WiFi 2.4Ghz ir suporuojamas su iOS bei Android telefonais.

Taip programėlėje galima labai patogiai ir greitai valdyti šią stalinę lempą. Palaikomas net ir valdymas balsu bei galima suporuoti su kitais namuose esančiais įrenginiais ir kurti scenarijus.

 

Ir taip, šis 1,5 kg svorio stalinis šviestuvas palaiko belaidį Qi telefonų įkrovimą. Maksimaliai pasiekiamas 14W belaidis įkrovimas. Šauni papildoma funkcija.

Štai šis apžvalgininkas aiškiai ir paprastai papasakoja ką sugeba ši lempa ir parodo, kaip ji veikia. Pradedama nuo išpakavimo, aptariama jos kokybė, pačios švietimo galvos palenkimo kampas, švietimo ryškumo ir temperatūros keitimas. Žinoma, aptariamas ir belaidis įkrovimas:

„Ši šaunaus dizaino lempa man labai patinka. O ir palaikomas belaidis telefonų įkrovimas yra ypač šauni savybė.

Tik atkreipkite dėmesį, kad ši lempa palaiko QI belaidį įkrovimą, tad pasitikrinkite ar tokį įkrovimą palaiko ir jūsų telefonas. Jei turite Xiaomi ir Huawei telefoną, galite būti visiškai ramūs.

Taip pat Xiaomi teigia, kad ši lempa yra pilnai suderinama su Apple įrenginiais ir jų ekosistema. Šio dalyko patikrinti negaliu, nes neturiu Apple produkcijos, tačiau rekomenduoju atsisiųsti Mi Home programėlę ir taip šią lempą galėsite valdyti dar patogiau. O jei namuose turite ir kitų Xiaomi produktų, tada galėsite kurti įvairius scenarijus ir taip namus paversti dar išmanesniais.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()