Išskirtinis pasiūlymas: mūsų išbandytas ir kitų apžvalgininkų giriamas „Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalas dabar net 20 € pigiau (Video)  ()

„Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalas yra puikus variantas visiems, kurie nori aukščiausios kokybės nuotraukų bei vaizdo įrašų. Puikios kainos įrenginys pasižymi labai geromis savybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalas:

  • TikTech - 57,95 €;
    • net 20 € pigiau nei Amazon;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

ATNAUJINIMAS 12.14: su kuponu HOHEMEUBX98 kaina sumažeja iki 44,53 €

Visai neseniai skelbėme straipsnį apie naująjį portalą TikTech ir plačiau apie jį galite paskaityti čia.

O dabar TikTech komanda mūsų skaitytojams rekomenduoja atkreipti dėmesį į vieną populiariausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamą „Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalą.

Tiesą sakant šį gimbalą išbandėme ir mes patys. „Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalo apžvalgą rasite čia.

 

Tai yra netgi labai geras prietaisas ir ypač tiems, kurie mėgsta daug fotografuoti, filmuoti, kuria savo vlogus ir panašiai.

Ir dabar TikTech šį šaunų gimbalą galima įsigyti už ypatingai gerą kainą - 57,95 €. Atkreipiame dėmesį, kad tai yra net 20 € pigiau nei Amazon.

„Hohem iSteady X“ trijų ašių gimbalas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kompaktiško dydžio, lengvai sulankstomas, su trikojo prijungimu. Ir viskas jau yra pakuotėje: pats gimbalas, trikojis, įkrovimo laidas, kelioninis maišelis.

280 gramų svorio „Hohem iSteady X“ sulankstytas yra tik 179 X 79 X 39 mm, tad jį lengva pasiimti su savimi.

„Hohem iSteady X“ turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją ir mūsų bandymai parodė, kad jos užtenka net 8-9 valandos. Labai geras rodiklis.

 

Taip pat šis gimbalas Bluetooth ryšiu suporuojamas su Android 6.0/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais. Tereikia atsisiųsti bei įsidiegti „Hohem Pro“ programėlę.

Šiam gimbalui tinka telefonai, kurie sveria ne daugiau kaip 280 gramus ir storis neviršija 11 mm, o plotis yra tarp 55 ir 90 mm.

Ant rankenos yra ir visi valdymo įrenginiai - mygtukas fotografavimui ar filmavimo pradžiai, priartinimo slankiklis, vairalazdė ir specialus mygtukas, kuris greitai pakeičia telefono padėtį iš horizontalios į vertikalią.

Ši funkcija, kaip ir pats gimbalas, yra sukurti socialinių tinklų kūrėjams - juk „Youtube“ reikia horizontalių, o „Instagram“ - vertikalių vaizdo įrašų.

Pastebėjome, kad laikiklis labai tvirtai sugriebia telefoną. Tiesą sakant, taip tvirtai, kad akimirkai suabejoji dėl telefono saugumo, tačiau laikiklis yra minkštas ir neturėtų nieko subraižyti. Be to, telefonas jame telpa ir su įprastu dėkliuku (knygutės stiliaus dėkliukas jam, žinoma, netinka).

 

Specialiai šiam įrenginiui sukurtoje programėlėje yra ir keli papildomi režimai, leidžiantys sukurti įdomius video efektus ir net iš karto pridėti garso takelį. Čia taip pat rasite kelias video pamokas, supažindinančias su skirtingomis „Hohem iSteady X“ funkcijomis.

Pagrindiniai yra 4 režimai: Inception, Dolly Zoom, Timelapse, Panorama.

Elektros varikliukai šio gimbalo viduje veikia labai tyliai - vaizdo įraše jų niekada negirdėsite. Be to, pats prietaisas yra stebėtinai ergonomiškas. Jis yra labai lengvas ir labai kokybiškas.

Plastikinio korpuso apačioje esantys metaliniai sriegiai tinka standartiniams fotografų trikojams. Tai reiškia, kad jei jums nepatinka pridedamas mini trikojis, jį galite pakeisti kuo tik norite. Arba, jei tas mini trikojis jums labai patinka, galite jį naudoti su, pavyzdžiui, veiksmo kamera. Funkcionalus daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()