Viskas iš Europos sandėlių ir už labai geras kainas: GeekMaxi skelbia „Christmas Sale“ išpardavimą ir geriausius elektrinių dviračių, paspirtukų, siurblių, garso ir „Xiaomi“ sporto įrangos pasiūlymus (Video)  (1)

Naujausi GeekMaxi pasiūlymai:

- „Christmas Sale“ išpardavimas, akcijos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelis iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis iš Europos sandėlių;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „Christmas Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už labai žemas kainas išparduodama daugybė puikios įrangos: elektriniai paspirtukai bei elektriniai dviračiai, robotai dulkių siurbliai, belaidžiai rankiniai siurbliai, 3D spausdintuvai, vaizdo projektoriai, garso ir kita šauni įranga.

Daugumai prekių taikomos iki 50 % nuolaidos ir GeekMaxi tvirtina, kad absoliuti dauguma prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „Christmas Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai šaunių ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 269,99 €;
  • nuolaidos kuponas csEAmkNR;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.

Dienos vis trumpesnės, tamsesnės ir pasižiūrėjus pro langą, tikrai mažai kam kyla noras eiti į lauką pasivaikščioti. Tai kaip palaikyti gerą fizinę formą? Tą puikiai galima daryti su „Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takeliu tiesiog savo namuose.

 

Gamintojas teigia, kad naujasis ėjimo takelis yra pagamintas labai tvirtai ir iš aukščiausios kokybės medžiagų. Produktas perėjo daugybę testavimų ir kokybės kontrolės etapų, kol buvo pasiektas aukščiausius kokybės standartus atitinkantis lygis.

Šis šaunus prietaisas yra labai patogus naudoti. Drauge su ėjimo takeliu atkeliauja ir nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba ir pasirenkamas režimas. Pastarųjų čia yra 2 ir maksimalus greitis siekia iki 6 km/h, o minimalus - 0,5 km/h. Tad juo gali eiti praktiškai bet kokio amžiaus ir fizinio pajėgumo asmenys.

Žinoma, gamintojas rekomenduoja šiuo ėjimo takeliu vaikščioti suaugusiesiems (14-60 metų) - neriboto ūgio ir iki 90 kg svorio, tačiau gali eiti ir jaunesni bei vyresni.

Ėjimo takelyje yra įdiegtos apsaugos sistemos, kad ir automatinis sustojimas, kai ant ėjimo takelio jau nebėra einančio žmogaus, tad juo saugu naudotis įvairiems žmonėms.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis turi plačią ėjimo platformą - 120 x 40 cm, tad juo eiti bus tikrai patogu.

Plius, „Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis sveria 22 kg, turi specialiai integruotus ratukus ir yra vos 11,7 cm storio, tad šį treniruokliai kuo lengviausiai galima paslėpti po lova ar sofa. Patogu ir treniruoklis neužims papildomos vietos.

„Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis prijungiamas prie elektros tinklo, taip pat palaiko išmaniąja programėlę, kurioje matysite greitį, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, datą, laiką.

 

Šaunus daiktas. Tiesiog įsijungiame mėgstamą filmą, serialą, sporto rungtynes ir tuo pačiu metu sportuojame.

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelis

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 399,99 €;
  • nuolaidos kuponas CGCMIJL8​​;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ iš daugelio kitų rinkoje esančių ėjimo takelių išsiskiria ne tik patvariu ir kokybišku iš aliuminio pagamintu korpusu, bet dar ir integruotu informaciniu LED ekranu. Jame galima matyti ne tik esamo ėjimo laiką, bet ir nuolatos stebėti ėjimo greitį.

Ėjimo greitį (nuo 0,5 iki 6 km/h) bet kada galima keisti naudojantis komplekte pridedamu labai patogiu, minimalistiniu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ pirkėjui gali pasiūlyti du ėjimo režimus. Vienas iš jų leidžia keisti ėjimo takelio greitį naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Tuo tarpu kitas režimas yra pilnai automatinis ir greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjante prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

 

Šis ėjimo takelis greitai atkreipė pirkėjų dėmesį ir dėl tos priežasties, kad užima išskirtinai mažai vietos – jis neturi atsikišusių ragų rankoms, o pats takelis yra perlenkiamas perpus.

Tai reiškia, kad tuo metu kai „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ nenaudosite, šį ėjimo takelį galėsite patalpinti tiesiog po lova. Jo dydis ir plotas primena kelioninį lagaminą: 82,2 x 54,7 x 12,9 cm

Ir tai padaryti yra labai lengva – tereikia takelį sulenkti per pusę ir kilstelėti už sulenkto galo. Kitame korpuso gale įmontuoti ratukai leis ėjimo takelį lengvai perstumti iš vienos vietos į kitą jo net nepakeliant nuo žemės paviršiaus.

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ yra išties šaunus ėjimo takelis, kuriuo gali naudotis praktiškai bet kokio amžiaus žmonės ir sveriantis iki 105 kg.

Galiausiai reikia paminėti, kad „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 547,99 €;
  • nuolaidos kuponas VP86gIEh​​​;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.

 

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra pažangiausias ėjimo takelis ir siūlo dar daugiau, nei anksčiau aptarti modeliai.

Čia jau rasime papildomai atlenkiamas rankenas, kurios bėgiojant padės prisilaikyti. Taip, čia maksimalus greitis siekia 10 km/h greitį, tad tai jau yra lengvas bėgimas.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra ganėtinai kompaktiškas ir pilnai sulankstomas bėgimo takelis.

Juo gali eiti/bėgti iki 110 kg svorio žmogus ir rekomenduojamas amžius siekia 14-60 metų. Žinoma, viskas priklauso nuo kiekvieno fizinio pajėgumo ir net jaunesni jaunuoliai gali juo saugiai naudotis - jei sistema fiksuoja, kad artėjante prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

Iš esmės „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ surinko visus „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelio privalumus ir dar papildomai siūlo keletą svarbių dalykų.

Plačiau apie „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: