Tokių pasiūlymų dar tikrai nebuvo: išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais, vos už 29€ sausą ir drėgną valymą užtikrinanti „Xiaomi Deerma“ šluota bei aukščiausios klasės 4K „ZLRC SG906 PRO“ dronas (iš Vokietijos sandėlio, Video)  ()

Pasiūlymai iš Vokietijos:

- Išskirtinis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais - „Smartmi Smart Toilet Seat“;

- Sausą ir drėgną valymą užtikrinanti „Xiaomi Deerma“ šluota - „Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900“;

- Aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ dronai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais - „Smartmi Smart Toilet Seat“

  • Cafago152,99 €;
    • 62 % nuolaida;
    • iš Vokietijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-5 d.d.

Jau atrodė, kad pripratome prie „Xiaomi“ naujovių ir to, kad kompanija vis sugeba nustebinti. Ką gi, prisipažinsime. Pamatę jų naująjį klozeto dangtį nustebome ir mes patys.

Ir čia ne šiaip koks paprastas dangtis. Jau vien iš 150 eurų kainos galima spręsti, kad čia turi būti kažkas daugiau.

Tikrai taip. Nors iš išvaizdos jis atrodo kaip įprastas klozeto dangtis, tačiau čia yra galybė įdomių techninių sprendimų. 

„Smartmi Smart Toilet Seat“ pakuotėje rasite visas reikalingas detales ir išsamią instrukciją, kaip jį prijungti prie vandentiekio.

Štai šį priedą (žiūrėti nuotrauką žemiau) reikia prijungti prie šalto vandens vamzdžio.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ turi keramikinį kaitinimo elementą ir po to, kai yra atliktas gamtinis reikalas, su valdymo pulteliu belieka pasirinkti norimą vandens padavimo režimą ir norimos šilumos vandenį: šiltą ar vėsų.

Šis antgalis iš „Smartmi Smart Toilet Seat“ išlenda tik tuo atveju, kai valdymo pultelyje yra paspaudžiamas mygtukas.

Negana to, dangtyje yra įdiegtas papildomas filtras, kuris išfiltruoja vandenį. Plius, prieš jį išpurškiant, jis dar yra apšvitinamas UV spinduliais ir taip sunaikinamos visos bakterijos.

 

Ir dar ne viskas. Gamintojas tvirtina, kad šis daikčiukas palaiko 4 vandens padavimo režimus, kas leidžia vandens srovę pasirinkti pagal tuo metu esamą padėtį.

P.S. yra specialus režimas ir merginoms/moterims, kurios nori jaustis maksimaliai gaiviomis sunkiausiomis menstruacijų dienomis.

Kalbant apie skaičius, tai dangtis sveria 3,8 kg ir kas itin svarbu - yra tokių išmatavimų: 47 x 51,8 x 14 cm.

Jis yra atsparus vandeniui, IPX4 standartas, galia siekia 1340W. Tad taip, šiam įdomiam prietaisui reikia elektros energijos. Jame esantis varikliukas gali vandenį pašildyti iki 40 laipsnių Celsijaus, vandens slėgis siekia 0.08 - 0.75MPa, maksimaliai vandens išpurškiama 800ml/min ir net yra integruotas LED apšvietimas.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ išties išskirtinis produktas. Ir iki absoliutaus nustebimo čia turbūt betrūksta išmaniosios programėlės palaikymo. Galbūt ateityje pamatysime ir tai. „Xiaomi“ nustebinti sugeba.

Ir štai netgi yra „Smartmi Smart Toilet Seat“ apžvalga:

Sausą ir drėgną valymą užtikrinanti „Xiaomi Deerma“ šluota - „Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900“

  • Cafago28,89 €;
    • 86 % nuolaida;
    • iš Vokietijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-5 d.d.

 

Kita „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Deerma“ orientuojasi įvairių siurblių segmente ir čia turime greičiausiai patį pigiausią jų produktų paletės atstovą - „Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900“.

„Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900“ yra įdomi šluota, su kuria galima ir sausai valyti, ir plauti grindis.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi priedai. Bendrai šluota yra 130,9 x 37,5 x 17,2 cm dydžio ir turi 230 ml talpos sausų atliekų dėžutę bei 280 ml vandens talpą.

Jokių baterijų ir laidų čia nėra. Visas dulkių bei atliekų siurbimas vyksta mechaniniu būdu. Stumiame per grindis šią šluotą ir pro jos 17 cm pločio angą yra traukiamos atliekos. Integruoti šepetėliai jas pakelia bei tos atliekos nukeliauja į joms skirtą talpą.

Norint grindis plauti, papildomai prie šluotos pritvirtinamas plovimo priedas, prie kurio taip pat reikia pritvirtinti pakuotėje esančią plaušinę.

Ant šluotos rankenos yra specialus mygtukas, kuriuo tas vanduo yra purškiamas priešais šluotą ant grindų. Vandens dalelės nukeliauja iki 110 cm atstumu. O vieno vandens užpildymo užtenka išplauti iki 100 m2 plotą.

Smagu ir tai, kad vienu kojos spustelėjimu tas grindų plovimo priedas nusiima, tad praktiškai nesustojant galima toliau tęsti sausą grindų valymą.

„Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900“ yra kompaktiška, funkcionali ir iki 140 laipsnių kampu pakreipiama šluota. Tad su ja patogu išvalyti visus namų kampelius.

 

Aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ dronas

  • Cafago110,49 €;
    • 61 % nuolaida;
    • iš Vokietijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,44 € į Lietuvą atsiųs per 3-5 d.d.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir standartiniam paketui. Dronui su kelioniniu krepšiu, visais priedais ir viena baterija. Už kelis papildomus eurus galima įsigyti 2 arba 3 baterijas.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC SG906 PRO“ dronas turi pagrindinę pasisukančią kamerą, kurios filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K, palaikomas x50 priartinimas.

Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Užfiksuotas nuotraukas ir vaizdo įrašus galima įrašyti tiesiai į atminties kortelę. Dronas palaiko iki 64GB atminties kortelę (jos pakuotėje nėra).

Čia taip pat turime ir dviejų ašių gimbalą, kuris užtikrina vaizdo stabilumą. Vėjuotą dieną tai ypač pravers. Filmuojamas vaizdas išliks stabilus ir tolygus.

 

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Programėlėje rasime ir daugybę įvairių filtrų bei specialių efektų, tad iškart galima redaguoti vaizdo įrašus ir jais dalintis socialiniuose tinkluose.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Gamintojas nurodo, kad nuo valdymo pultelio „ZLRC SG906 PRO“ dronas gali skraidyti iki 1200 metrų, nuotraukos ir vaizdo įrašai į telefoną perduodami esant iki 800 metrų atstumui, o maksimalus drono pakylimo aukštis siekia 120 metrų.

Įspūdingi skaičiai. Belieka tik susirasti patogią vietelę ir su šiuo dronu bus galima išžvalgyti visas apylinkes.

Plačiau apie šį droną, jo galimybes, vaizdo įrašų pavyzdžiai ir kita informacija šiose apžvalgose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()