„Kai jį išbandžiau, dabar tikrai nebegalėčiau grįžti prie įprasto klozeto. Tai yra prabanga“: įspūdingo funkcionalumo, išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis stebina savo galimybėmis - jis net atsimena, kas ant jo sėdėjo („Smartmi Smart Toilet Seat“ apžvalga, iš Čekijos, kuponas, Video)  ()

„Xiaomi“ plačioje įrenginių pasiūloje esame matę įvairiausių įrenginių, bet ir mes likome nustebę išvydę tokį išmanų klozeto dangtį. Ką gi jis sugeba ir kokių turi privalumų? Pažiūrėkime ką apie „Smartmi Smart Toilet Seat“ sako apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Smartmi Smart Toilet Seat“:

  • Aliexpress147,68 € (su nuolaidos kuponu);
    • 50% nuolaida + 2,52 € nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Čekijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys iki gruodžio 30 d.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ yra tikrai ne eilinis klozeto dangtis. Tai yra išmanus daiktas. Ir šiame tekste sužinosite, ką gi jis gali.

Taip pat atkreipkite dėmesį į klozeto dangčio išmatavimus. Žemiau pateikiami pagrindiniai skaičiai. Į juos būtina atsižvelgti.

Dangtis sveria 3,8 kg ir kas itin svarbu - yra tokių išmatavimų: 47 x 51,8 x 14 cm.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ pakuotėje rasite visas reikalingas detales ir išsamią instrukciją, kaip jį prijungti prie vandentiekio.

Štai šį priedą (žiūrėti nuotrauką žemiau) reikia prijungti prie šalto vandens vamzdžio.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ yra atsparus vandeniui, IPX4 standartas, galia siekia 1340W. Tad taip, šiam įdomiam prietaisui reikia elektros energijos.

Jame esantis varikliukas gali vandenį pašildyti iki 40 laipsnių Celsijaus, vandens slėgis siekia 0.08 - 0.75MPa, maksimaliai vandens išpurškiama 800ml/min ir net yra integruotas LED apšvietimas.

 

„Smartmi Smart Toilet Seat“ turi keramikinį kaitinimo elementą ir po to, kai yra atliktas gamtinis reikalas, su valdymo pulteliu belieka pasirinkti norimą vandens padavimo režimą ir norimos šilumos vandenį: šiltą ar vėsų.

Apžvalgininkas tvirtina, kad šis antgalis iš „Smartmi Smart Toilet Seat“ išlenda tik tuo atveju, kai valdymo pultelyje yra paspaudžiamas mygtukas.

Negana to, dangtyje yra įdiegtas papildomas filtras, kuris išfiltruoja vandenį. Plius, prieš jį išpurškiant, jis dar yra apšvitinamas UV spinduliais ir taip sunaikinamos visos bakterijos.

Apžvalgininkas teigia, kad „Smartmi Smart Toilet Seat“ turi ir spaudimo jutiklius. Tai yra, kai ant šio dangčio atsisėda žmogus, įrenginyje esantys davikliai užfiksuoja spaudimą ir supranta, kad metas darbuotis.

Išsigąsti nereikia. „Smartmi Smart Toilet Seat“ pats nepradės maudynių. Tiesiog jis aktyvuojasi ir nuplaunamas bei UV spinduliais dezinfekuojamas šis antgalis. Viskas tam, kad būtų purškiamas švarus ir be bakterijų vanduo.

Apžvalgininkas visą procesą ir režimus pademonstruoja štai šioje, žemiau pateiktoje apžvalgoje.

Jis savo namų klozete įrengė šį „Smartmi Smart Toilet Seat“ išmanų klozeto dangtį ir norėdamas pademonstruoti, kaip jis veikia - viršų uždengė maistine plėvele.

Tiesiog tam, kad vanduo nebūtų purškiamas aplinkui ir gerai matytume, kaip vyksta to antgalio judėjimas, vandens padavimas.

 

Tad kokie yra esminiai dalykai, kuriuos išskiria apžvalgininkas?

  • „Smartmi Smart Toilet Seat“ aktyvuojamas tik tada, kai pajaučia spaudimą (0:44 min.) - tada jis kokias 5-10 sek. vykdys to išlendančio antgalio valymą;
  • tada jau galima su šalia esančiu valdymo pulteliu, spaudžiant mygtukus, rinktis vandens padavimo režimus ir apsiplauti intymias vietas. Kaip atrodo vandens purškimas parodoma nuo 1:14 min.;
  • taip pat galima keisti to purkštuko padėtį. Pajudinti jį labiau į priekį bei atgalios - 4 padėtys;
  • galima aktyvuoti ir tokį režimą, kad plovimo metu purkštukas judės pirmyn-atgal;
  • yra režimas ir merginoms-moterims, kurios nori jaustis maksimaliai gaiviomis sunkiausiomis menstruacijų dienomis;
  • galima keisti vandens purškimo slėgį - 4 padėtys;
  • galima keisti purškiamo vandens temperatūrą nuo šalto iki labai šilto - iki 40 laipsnių Celsijaus;
  • yra ir masažuojančio vandens tipo režimas - purškiamo vandens temperatūra kinta nuo šilto į šaltą ir atvirkščiai;
  • taip pat yra ir pačio klozeto korpuso pašildymas. Ir net skirtingi režimai su vidine atmintimi. Kitaip tariant, ant šio dangčio atsisėda 50 kg svorio mergina, nusistato norimą klozeto dangčio temperatūrą (pašildymą) ir jis jį įsimena. Ant dangčio atsisėda 90 kg vyras, pasirenka kitą dangčio temperatūrą ir jis ją vėl įsimena. Kitą kartą, priklausomai nuo to, kas ant dangčio atsisės, „Smartmi Smart Toilet Seat“ automatiškai įjungs atitinkamą korpuso šildymo temperatūrą;
  • yra ir papildomas apšvietimas, kas pravers nakties metu (3:12 min.);
  • kai jau gamtiniai reikalai atlikti, plovimas taip pat baigtas ir atsikeliama nuo klozeto - jis dar kartą atlieką savaiminį valymą ir UV dezinfekavimą (3:20 min.).

 

„Apibendrinus, esu patenkintas šiuo pirkiniu. Žinoma, reikia prie to priprasti, net emociškai nusiteikti, nes daugeliui tai gali būti naujas ir nepatirtas dalykas.

Vandens spaudimas yra geras ir netgi sakyčiau, jog maksimalus spaudimo lygis galėtų būti dar didesnis. Apžvalgoje galėjote matyti, kad purškiamas vanduo nesugebėjo praplėšti maistinės plėvelės.

Jei jums tai bus pirmas toks daiktas, greičiausiai šiek tiek jo bijosite. Aš irgi taip jaučiausi. Bet kai jį išbandžiau, dabar tikrai nebegalėčiau grįžti prie įprasto klozeto. Tai yra prabanga ir aš tikrai galiu rekomenduoti Smartmi Smart Toilet Seat.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: