Rekordinis atpigimas! Tokios geros kainos nebuvo net prieš Kalėdas - iš Lenkijos sandėlio, 100€ pigiau geriausią sausą ir drėgną valymą palaikantis robotas visoje „Xiaomi“ ekosistemoje: idealūs pirkėjų atsiliepimai ir patyrusio apžvalgininko nuostaba - kaip jie taip sugeba? („VIOMI SE“, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-05-20)  ()

„VIOMI SE“ yra vienas naujausių robotų dulkių siurblių ir pasižiūrėjus, ką už tokią kainą jis siūlo - belieka tik stebėtis, kaip „Xiaomi“ ekosistemai priklausanti kompanija taip sugeba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„VIOMI SE“ robotas dulkių siurblys (sausas + drėgnas valymas):

  • Aliexpress295 €; 225,09 € (papildymas 2021-05-20);
  • Aliexpress188,24 €; (papildymas 2021-05-20)
    • 56 % nuolaida + parduotuvės kuponai, kuriuos pritaikys automatiškai;
    • Lenkijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

  • Gearbest251,10 €;
    • Lenkijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-15 dienų.

„VIOMI“ yra viena iš „Xiaomi“ ekosistemos kompanijų, daugiausiai besispecializuojanti dulkių siurblių segmente.

 

Ir vienas naujausių jų gaminių yra „VIOMI SE“ robotas dulkių siurblys. Įspūdingų galimybių bei kainos robotas, kuris dabar parduodamas už nuostabiai žemą kainą. Net prieš Kalėdų išpardavimą jis kainavo 100 eurų brangiau.

„VIOMI SE“ ne šiaip koks kvailas ir padrikai po teritoriją važinėjantis robotas, bet su pažangiąja lazerine navigacijos sistema (LDS), visa gausa kitų daviklių (iš viso jų yra 12), kurie jį apsaugo nuo kritimų, padeda lengviau įvertinti aplinką ir po ją judėti. O visą informaciją apdoroja dirbtinis intelektas.

Plius, čia turime robotą dulkių siurblį, kuris palaiko sausą ir drėgną grindų valymą. Jis tą gali daryti vienu metu: ir sausai siurbti, ir iškart plauti grindis. Turime 300 ml vandens ir 200 ml sausų atliekų talpas.

„VIOMI SE“ palaiko 4 sauso valymo bei 3 grindų plovimo režimus. Tereikia programėlėje pasirinkti norimą vandens padavimą - už ką yra atsakinga integruota elektronika - ir robotas atitinkamai drėkins šluostę.

Japoniškas NIDEC bešepetėlinis variklis, 2200Pa siurbimo galia, 3200mAh talpos įkraunama baterija, vienu įkrovimu dirba 120 min ir išvalo iki 200 m2 plotą, suporavimas su programėle, žemėlapių piešimas, tvarkaraščių sudarymas ir kitos išmaniosios funkcijos.

 

Įdomu yra tai, kad Mijia bei Mi Home programėlėse galima išsaugoti 5 skirtingų kambarių žemėlapius. Tad net jei gyvenate kelių aukštų name, „VIOMI SE“ įsimins kiekvieną kambarį ir po jį judės sistemingai.

Taip pat programėlėse galima nurodyti konkretaus kambario ar vietos valymą, rinktis iš skirtingų valymo režimų, nurodyti draudžiamas valymo zonas (no-go teritorijas), sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema; galingas siurbimas; plovimas; itin talpi baterija; išmaniosios funkcijos ir puiki kaina - „VIOMI SE“ labai rimtai pretenduoja tapti šių metų galimybių/kainos čempionu. 

Kol kas turime tik du pirkimus iš Lietuvos, tačiau lietuvaičiai, kaip ir kitų šalių pirkėjai, „VIOMI SE“ duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Štai keletas labai „VIOMI SE“ siurbliais patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto, 14 foto, 15 foto. Piešiamo žemėlapio foto.

 

„VIOMI SE“ apžvalga, kurios autorius atvirai teigia, kad tai geriausias variantas, ieškantiems sausą ir drėgną valymą palaikančio siurblio:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()