„Nerealus! Šis projektorius - ugnis. Tai geriausias FHD projektorius su 4K palaikymu“: iš Lenkijos ir už mažiausią kainą įspūdingai populiarus ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas „WZATCO C2“ LED projektorius (nuolaidos kuponai, pirkėjų atsiliepimai, Video, Papildymas 2021-01-05)  (6)

„WZATCO C2“ yra ypatingai gerai vertinamas LED projektorius. Ir jam gerų žodžių negaili ne tik patyręs apžvalgininkas, bet ir jau ne vieną projektorių išbandę pirkėjai. Štai ką siūlo „WZATCO C2“ ir ką apie jį sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„WZATCO C2“ LED projektorius:

  • Aliexpress - nuo 162,81 €;
    • mažiausia kaina per 30 dienų + dar yra ir papildomų nuolaidos kuponų (iki € 4,18): prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 10,55 € į Lietuvą pristatys per 2-7 dienas.

Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad pasiūloje galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos arba juodos.

Taip pat galima rinktis „WZATCO C2“ projektorių, palaikantį WiFi bei dirbantį su Android 10 operacine sistema. Jei to nereikia, galite įsigyti ir paprastesnės versijos projektorių. Kitomis specifikacijomis jie tarpusavyje nesiskiria.

Plius, galima su „WZATCO C2“ projektoriumi drauge įsigyti papildomų priedų, kaip stovą ir itin populiarų H96 Max TV priedėlį. Tad pasiūlymas yra itin patrauklus.

„WZATCO C2“ yra populiarus ir labai gerai pirkėjų vertinamas LED projektorius: virš 600 užsakymų, beveik 300 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

Čia turime FHD 1080P raišką (palaiko iki 4K) užtikrinantį LED projektorių, su įmontuotais dviem po 10W galios garsiakalbiais ir kitomis šauniomis savybėmis.

 

Jis turi ir tokias reikalingas jungtis, kaip USB, HDMI, 3.5mm audio, VGA ir AV. Tad prie šio projektoriaus prijungsime norimą įrenginį: kompiuterį, žaidimų konsolę, garso įrangą, ausines, USB atmintukus ir t.t.

Plius, čia randame WiFi 2.4 GHz ryšį bei oficialią Android 10 operacinę sistemą, kas suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Tad čia turime visus Android suteikiamus privalumus ir reikalingas programėles. Taip pat bet kada reikiamą programėlę galima atsisiųsti iš Google Play. Beje, ši programinė įranga palaiko lietuvių kalbą.

Vaizdo projektoriaus esminis dalykas yra užtikrinamas vaizdas. Čia turime LED vaizdo projektorių su 1080P pasiekiama raiška. Taip pat palaikoma ir 4K.

Norisi iškart atkreipti dėmesį, kad LED lempa yra labai kokybiška ir ji tarnaus net 50 000 val. Kitaip tariant, vaizdo projektorius be pertraukos gali veikti 5,7 metų. Nuostabus rodiklis.

Šaunu ir tai, kad čia turime automatinį fokusavimo ir koregavimo (50 laipsnių kampu) palaikymą. O štai ANSI liumenų rodiklis siekia net 2500. Tai yra labai aukštas rodiklis. Didesnis ANSI rodiklis reiškia, kad turėsime ryškesnį, sodresnį vaizdą.

 

Belieka tik „WZATCO C2“ projektorių pastatyti priešais sieną (maksimaliai iki 6 metrų atstumu) ir turėti iki 200 colių dydžio ekraną. Geriausias vaizdas gaunamas, kai atstumas siekia iki 5,7 metrų.

Svarbus momentas ir tas, kad „WZATCO C2“  yra kompaktiškas vaizdo projektorius: 32 x 24 x 13 cm, bei sveria tik 3 kg. 

Taip pat jo korpuso šonuose yra specialios aušinimo angos, turi ir silikonines kojeles, dėl ko patogu pastatyti ant stalo ir taip projektorius stovės stabiliai bei nebraižys paviršių.

Jį galima ir pritvirtinti ant specialaus stovo arba prie lubų. Čia jau kaip kam patogiau.

„WZATCO C2“ yra puikiai pirkėjų vertinamas LED projektorius. O ir dabartinė jo kaina yra pati mažiausia. Štai pora išsamiausių pirkėjų atsiliepimų:

  • B***n: Užsakymas atvyko per 1,5 savaitės. Labai gerai ir saugiai supakuotas. Produkto kokybė yra aukščiausio lygio. Prieš tai turėjau AUN projektorių, tai net neverta lyginti. WZATCO C2 kur kas kokybiškesnis. Ir dydis puikus. Kaip vaizdo kokybė? Nuostabi, vaizdas ryškus ir sultingas. Žinoma, esant saulėtai dienai ir neužtamsinus kambario, to ryškumo pritrūksta. Bet juk čia yra projektorius, taip ir turi būti. FHD raiška puiki. AUN turi 800 x 480, nors tvirtina, kad galima pasiekti ir 1920 x 1080, bet tada detalumas labai nukenčia. Su WZATCO C2 viskas išlieka aukščiausiame lygyje. Garsiakalbiai taip pat labai geri. Kambaryje jų pilnai pakanka. Didesnėje patalpoje ar esant lauke galima prijungti ir papildomą garso įrangą. Nuo sienos projektorių pastačiau 2,7 m, projekcijos plotis gaunasi 1,82 m, aukštis 1,04 m, ekrano įstrižainė 2,096 m (84 coliai). Savo kieme planuoju gauti 5 metrų įstrižainę ir šiltais vakarais gryname ore žiūrėti mėgstamą filmą. Tikrai verta įsigyti šį projektorių! 1 foto, 2 foto, 3  foto, 4 foto, 5 foto.
  • AliExpress Shopper: Idealus!!! Super greitai atvyko. Viskas pakuotėje yra saugiai supakuota ir dirba taip, kaip nurodoma pardavėjo pateiktame aprašyme. Vaizdas ir garsas aukščiausio lygio. Net nustebau, kad čia esantys garsiakalbiai tokie geri. Ir čia net pridėjo 3D akinius, tad galiu mėgautis ir 3D filmais. Nerealu. USB iš tikrųjų čia yra 2.0, kas kiek nuliūdino, kad ne 3.0, bet šiaip jungtys veikia tinkamai. Tas juk ir svarbiausia. Apskritai, projektorius - ugnis!

 

Dar kelios pirkėjų padarytos „WZATCO C2“ projektoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Keli vaizdo pavyzdžiai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

Išsami „WZATCO C2“ LED projektoriaus apžvalga, kurios autorius tvirtina, kad tai geriausias FHD projektorius su 4K palaikymu:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(13)
(2)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: