Retai pasitaikantis pasiūlymas: beveik 2 kartus pigiau ir apžvalgininkų geriausiu išmaniųjų telefonų laikomas 3-jų ašių gimbalas - tai tikras vlogerių džiaugsmas („Hohem iSteady Mobile Plus“, kuponas, Video)  ()

„Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalas yra puikus variantas visiems, kurie nori aukščiausios kokybės nuotraukų bei vaizdo įrašų. Puikios kainos įrenginys pasižymi labai geromis savybėmis ir yra itin giriamas apžvalgininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalas:

  • TikTech - 53,19 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMMOEU16;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 99 €.

TikTech rekomenduoja atkreipti dėmesį į vieną populiariausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamą „Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalą.

Dažnas apžvalgininkas „Hohem iSteady Mobile Plus“ vadina geriausiu variantu tarp tokios kainos kategorijos atstovų. O dabar šį gimbalą galima įsigyti už stebėtinai gerą kainą.

 

„Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kompaktiško dydžio, lengvai sulankstomas, su trikojo prijungimu. Ir viskas jau yra pakuotėje: pats gimbalas, trikojis, įkrovimo laidas, kelioninis dėklas.

Šis gimbalas yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų. Svarbu, kad jie nebūtų sunkesni nei 280 gramų ir  55–89 mm pločio bei ne plonesni kaip 8,4 mm.

„Hohem iSteady Mobile Plus“ turi daugybę įvairių veikimo režimų, o patys įdomiausi yra Inception, atnaujintas sporto bei Time-Lapse režimai.

Visas valdymas vyksta su ant korpuso esančiais mygtukais, tad čia ir telefoną galima pasukti 360 laipsnių kampu, priartinti bei tolinti vaizdą ir taip toliau. O dar daugiau įvairių funkcijų rasime Hohem Gimbal programėlėje.

 

Absoliuti dauguma apžvalgininkų tvirtina, kad „Hohem iSteady Mobile Plus“ labai gerai veikia ir filmuojamas vaizdas išlieka stabilus.

Taip pat jiems patinka ir tai, kad čia turime itin talpią 3600 mAh bei per 3,5 val. įkraunamą bateriją, kurios darbuotis užteks net iki 12 val. Tad su „Hohem iSteady Mobile Plus“ trijų ašių gimbalų galėsite filmuoti visą dieną.

„Hohem iSteady Mobile Plus“ yra aukščiausios kokybės ir labai funkcionalus trijų ašių gimbalas. Puikus daiktas mėgstantiems daug fotografuoti bei filmuoti. Kuriantiems vlogus, tai yra nepamainomas pagalbininkas.

Plačiau apie „Hohem iSteady Mobile Plus“ šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()