TOP rinkinukas iš Vokietijos ir su nuolaidų kuponais: įspūdingos kainos elektrinis dviratis, vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių ir fenomenaliai populiaraus 3D spausdintuvo atnaujinimas - „Creality Ender-3 V2“ (Video)  ()

Geriausi Cafago ir TomTop pasiūlymai:

- 350W variklis, 8Ah baterija, iki 80 km nuvažiuojantis, itin tvirtas ir puikios kainos elektrinis dviratis - „Samebike MY-SM26 Electric Bike“;

- „Creality Ender-3 V2“ 3D spausdintuvas;

- Puikios kainos „Deerma VC20 Plus“ belaidis dulkių siurblys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samebike MY-SM26“ elektrinis dviratis

  • Dabar jis parduodamas už 722,99 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„Samebike MY-SM26“ yra puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis dviratis ir dabar parduodamas už ypač gerą kainą.

Į akis labai krenta jo galingas 350W elektros variklis ir 48V 8Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 40 km., o papildomai minant pedalus net iki 80 km. Labai geri rezultatai.

Be to, baterija yra atskirai nuo dviračio nuimama bei patogiai įkraunama per 4-6 valandas, o tai taip pat geras rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

„Samebike MY-SM26“ yra tvirto aliuminio rėmo, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles.

Čia turime ir ryškų LCD ekraną, su papildomu apšvietimu, kas reiškia, kad informacija gerai matoma ir dienos metu.

 

Pačiame ekrane matysime elektrinio dviračio baterijos būseną, įkrovos lygį, važiavimo greitį - maksimalus greitis siekia 30 km/h, pasirinktą pavarą, nuvažiuotą atstumą.

„Samebike MY-SM26“ nėra sulankstomas elektrinis dviratis. Štai kokie jo išmatavimai - 170 * 67 * 102 cm. Sėdynės aukštis reguliuojamas: 82-102 cm.

Pats dviratis sveria 21 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys. Taip pat verta pažymėti ir tai, kad dviratis yra atsparus vandeniui - atitinka IP64 standartą.

Galiausiai didelis „Samebike MY-SM26“ privalumas yra ir jo palaikomi 4 važiavimo režimai.

Galima važiuoti vien elektros variklio pagalba, drauge minti pedalus, važiuoti kaip įprastu dviračiu arba aktyvuoti Pushing režimą.

Pastarasis ypač pravers važinėjant įvairiais nelygiais keliais. Pavyzdžiui, savo kojomis minate miško keliu ir pradėjus kopti į kalną, automatiškai įsijungia elektros variklis ir leidžia lengviau jį įveikti. Labai patogus dalykas ir pasivažinėjimą dviračiu paverčiantis dar malonesniu.

„Creality Ender-3 V2“ 3D spausdintuvas

  • Dabar jis parduodamas už 194,65 €;
    • su nuolaidos kuponu CC3205;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas.

 

„Creality Ender-3 V2“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„Creality Ender-3 V2“ sveria 7,8 kilogramus, yra 47,5 x 47 x 62 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender-3 V2“ spausdintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 100 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender-3 V2“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

Taip pat „Creality Ender-3 V2“ turi labai dailų ekraną ir šaunią vartotojo sąsają.

 

Jis taip pat palaiko TF kortelę (pakuotėje jau yra 8GB kortelė), iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender-3 V2“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Tai yra puikus jau fenomenalaus „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvo atnaujinimas. Plačiau apie „Creality Ender-3 V2“ šiose apžvalgose:

Išpakavimas, surinkimas, testavimas:

Testavimas:

„Deerma VC20 Plus“ belaidis dulkių siurblys

  • Dabar jis parduodamas už 73,09 €;
    • 58 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„Deerma VC20 Plus“ šiuo metu yra turbūt vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių. Jo kaina yra įspūdingai žema ir geriausia tai, kad jis pasižymi net labai geromis savybėmis.

 

Pakuotėje rasime įvairių keičiamų antgalių. Ir jų čia yra ganėtinai daug. Su jais bus galima išvalyti visus namus, automobilio saloną ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas.

„Deerma VC20 Plus“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas įkraunama 2200mAh talpos baterija. Ją įkrausime per maždaug 4,5 val., o energijos užtenka 15 min (maks. siurbimo režimas) ir 22 min. (standartinis siurbimo režimas). Geri rezultatai.

Taip pat čia turime 150W galios elektros variklį, palaikomi du siurbimo režimai - maksimaliai 8kPa. Kaip už tokią kainą net labai geri rezultatai. To pilnai pakanka įprastai namų priežiūrai.

Gamintojas itin pabrėžia „Deerma VC20 Plus“ siurblio gerą svorio balansą ir patogų naudojimąsi. Šis siurblys sveria mažiau nei 1 kg.

Taip pat gamintojas pabrėžia dvigubą oro filtravimo sistemą ir tai, kad čia turime HEPA filtrą. Tai padeda sulaikyti maksimalų pačių smulkiausių dulkių kiekį.

Na, o surinktos atliekos keliauja į 0,6 litrų talpos atliekų dėžutę. Beje, atliekų dėžutė ir filtrai yra plaunami. Tai ne tik patogu, bet ir leis sutaupyti pinigų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()