Perkamiausios AliExpress mini kameros su 5 balų vertinimais ir fantastiška kaina: iki 2K raiška, naktinis matymas, judesio davikliai, suderinamos su įvairiais įrenginiais, išmaniosios funkcijos ir vos nuo €6 (pirkėjų atsiliepimai)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2021-01-09 10:38
Čia ne apie šias kameras, bet pamąstymas aplamai. Pirkau kažkadą už maždaus 6 Eur, dvi kameras - vazdo registratorius iš Ali. Buvo tragedija: vietoj nurodytų 1080P, pavyko gauti tik PAL 720 X 576 (0,4 Mpix) video failus. Vaizdas ir garsas tragedija, kaip su Nokia 3310 filmuota, jei dar kas tokį pamenat. Kyla klausimas, kaip įmanoma parduoti internetinę kamerą už 6 Eur ir dar uždirbti pelnus (gamintojo pelnas + Ali pardavėjo pelnas ir gal dar nemokamai siunčia iš Kinijos į Lietuvą) ? Kokia tada iš principo gali būti tokio gaminio kokybė ?
technologas 2021-01-09 18:24
Kokybės ten tikrai nėra, man irgi tokie klausimai iškyla, elementariai kameros softas išdidina failo dydį kad atrodytų kaip full hd. O šiaip skaitytojų negerbimas perrašinėti kažkieno feikinius komentarus, dar siūlyti pirkti kažkokį šlamštą, kuris tipo turi apvalius 5 balus (kaip tai išvis įmanoma aliexpress???). "Tobulas įvertinimas", bet chipset'as įtariu toks niekingas šlamštas, kad net gėda prisipažinti kiniečiams.