Įprastos užuolaidos dar niekada nebuvo tokios išmanios: su stebėtinai geros kainos „Tuya WiFi M515EGWT“ jūsų namai įgaus visiškai naujų galimybių - čia net palaikomas WiFi bei valdymas balsu (iš Čekijos)  ()

Ar nebūtų šaunu, jei ryte atsibudus - užuolaidos pačios atsitrauktų? O vasarą, padidėjus kambario temperatūrai, užuolaidos pačios pritemdytų kambarį ir saulės spindulių patekimą? Visa tai ir dar daugiau gali pasiūlyti štai šis įdomus ir labai geros kainos prietaisas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tuya WiFi M515EGWT“ išmanusis elektrinis varikliukas:

  • Aliexpress - nuo 36,10 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2,68 € bus pristatyta per 2 savaites, o jei nespės - grąžins sumokėtus pinigus.

Atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų „Tuya WiFi M515EGWT“ versijų: be nuotolinio valdymo pultelio arba su juo. Pastarojo atveju kaina yra 42,82 €.

Tikriausiai daugelis esate matę kokioje nors įstaigoje, pas bičiulius, o gal ir net patys turite tokias užuolaidas, žaliuzes ar roletus, kurie valdomi su elektros varikliuku. Tai ne tik šaunus, bet ir naudingas dalykas. Ir, deja, įprastai gana brangus malonumas.

 

Tačiau su šiuo „Tuya WiFi M515EGWT“ prietaisu to pasakyti tikrai negalėtume. Šis šaunus daiktas praktiškai bet kurias namuose esančias užuolaidas, žaliuzes ir kt. pavers išmaniomis.

Verta pažymėti, kad pakuotėje yra visi papildomi priedai bei tie, kurie reikalingi būtent roletams, žaliuzėms ir panašiai. Tereikės vieną priedą pakeisti kitu ir jau galėsite naudotis „Tuya WiFi M515EGWT“.

„Tuya WiFi M515EGWT“ jungiamas prie elektros tinklo - 5V, 6W galios - ir užtikrina 30rpm greitį bei 0.45Nm sukimo momentą. To tikrai užteks įprasto dydžio langams.

Svarbu ir tai, kad „Tuya WiFi M515EGWT“ darbuojasi nuo -20℃ iki +65℃ temperatūroje ir palaiko WiFi ryšį.

Tikrai taip. Šį daikčiuką galima valdyti ne tik su nuotolinio valdymo pulteliu ar tiesiog ant pačio įrenginio spaudžiant mygtukus, bet ir su programėlėmis.

 

„Tuya WiFi M515EGWT“ darbuojasi su Tuya, Google Home bei Amazon Alexa, tad savo žaliuzes netgi galima valdyti ir balso komandomis. 

Žinoma, tam reikia namuose turėti viską į bendrą tinklą sujungiančių balso asistentų, tačiau jei jų jau turite - tai atveria visai naujas galimybes.

Plius, taip į bendrą tinklą sujungti išmaniųjų namų prietaisai gali darbuotis drauge ir net jei pamiršite atitraukti užuolaidas, bevažiuojant į darbą beliks programėlėje spustelėti mygtuką ir „Tuya WiFi M515EGWT“ tai padarys pats.

Be to, programėlėje galima sudaryti tvarkaraščius, poruoti su kitais prietaisais ir kurti scenarijus. Įprastos užuolaidos dar niekada nebuvo tokios išmanios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: