Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidų kuponais tiesiog šluojamos išorinės baterijos ir starteriai viename: fantastiškai gera kaina, įspūdinga talpa, net 2000A, greitasis QC3.0 įkrovimas ir tinka įvairioms transporto priemonėms (E-ACE M12/M13 aprašymas, paskutiniai vienetai iš Lenkijos)  ()

„E-ACE M12/M13“ - labai sparčiai populiarėjanti ir ypatingai geros kainos naujiena. Tai jump starter'is ir išorinė baterija viename. Puikių savybių ir kainos prietaisas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„E-ACE M12/M13“:

  • Aliexpress - nuo 58,19 € (su nuolaidos kuponu);
    • 48 % nuolaida + papildomi nuolaidos kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki gruodžio 29 d.);
    • iš Lenkijos, tad jokios rizikIš Lenkijos sandėlio su nuolaidų kuponais tiesiog šluojamos išorinės baterijos ir starteriai viename: fantastiškai gera kaina, įspūdinga talpa, net 2000A, greitasis QC3.0 įkrovimas ir tinka įvairioms transporto priemonėms (E-ACE M12/M13 aprašymas, paskutiniai vienetai iš Lenkijos) os dėl muito mokesčių;
    • už 3,54 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„E-ACE M12/M13“ yra labai geros kainos ir itin gerai pirmųjų pirkėjų vertinami jump starter'iai bei išorinės baterijos viename.

Su šiais prietaisais galėsime užvesti praktiškai bet kokią transporto priemonę bei labai greitai įkrauti telefonus bei kitus prietaisus.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš dviejų „E-ACE M12/M13“ prietaisų variantų ir esminius jų skirtumus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

  • „E-ACE M12“ įrenginio talpa siekia 44,40Wh, maksimaliai pasiekiama 1000A ir šio įrenginio užtenka užvesti iki 5,7 litrų benzininėms ir 4 litrų dyzelinėms transporto priemonėms.
  • „E-ACE M13“ įrenginio talpa siekia 59,20Wh, maksimaliai pasiekiama net 2000A ir šio įrenginio užtenka užvesti iki 7 litrų benzininėms ir 6 litrų dyzelinėms transporto priemonėms.

 

Kitais aspektais šie prietaisai nesiskiria ir abu yra vienodų išmatavimų bei tinka 12V transporto priemonėms. Tad jei turite galingų, didelio litražo transporto priemonių, tada geriau rinktis „E-ACE M13“ modelį, o mažesnės galios pilnai užteks ir „E-ACE M12“.

Pakuotėse rasime ir štai tokius (žiūrėti nuotrauką žemiau) gnybtus, ant kurių yra ir LED ekranėliai, kuriuose matysime esminę informaciją, kaip įtampą, ar teisingai prie akumuliatoriaus prijungėme gnybtus ir pan.

„E-ACE M12/M13“ yra įdiegtos įvairios apsaugos priemonės, tad šiais prietaisais yra visiškai saugu naudotis net ir pirmą kartą tokį įrenginį rankose laikančiam žmogui.

Drauge su „E-ACE M12/M13“ prietaisais galima iškart įsigyti ir automobilinių įkroviklių bei štai tokių įdomių įkrovimo 3in1 USB laidų. Išties pravartus dalykas jei turite telefonų, su skirtingomis jungtimis.

 

Kalbant apie kitų prietaisų įkrovimą, tai čia „E-ACE M12/M13“ turi 2 USB jungtis ir per jas vienu metu galima įkrauti du prietaisus.

Yra ir C-tipo bei DC jungtys, tad jį taip pat galima panaudoti prijungiant pompą/kompresorių ir taip pripučiant automobilio ratus.

Taip pat palaikomas standartinis 5V/2.1A įkrovimas ir greitasis QC3.0: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A. Tad su „E-ACE M12/M13“ galima įkrauti telefonus, planšetes, žaidimų kompiuterius, fotoaparatų baterijas ir t.t.

„E-ACE M12/M13“ ant korpuso turi LED indikatorius, kurie rodo, kiek energijos yra likę pačiuose jump starter'iuose. Plius, šie prietaisai turi integruotus LED žibintus, kurie palaiko 3 švietimo režimus ir tikrai pravers tamsiuoju paros metu.

Pirmieji „E-ACE M12/M13“ įrenginių pirkėjai iš Lenkijos, Vokietijos, Ispanijos ir kitų šalių yra jais labai patenkinti ir duoda maksimalius įvertinimus. „E-ACE M12/M13“  yra naudingi įrenginiai ir dabar iš Lenkijos parduodami už labai gerą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()