„Xiaomi“ ir vėl nustebino - tik ką pristatytas „Mi Watch Lite“ turbūt yra pigiausias tokio tipo išmanusis laikrodis pasaulyje: nuostabi išvaizda, 1000+ ekrano pasirinkimų, 5ATM, GPS/GLONASS ir puiki kaina (iš Lenkijos, Video, Papildymas 2021-01-03)  ()

„Xiaomi“ ir jos partnerės šiais metais pristatė daugybę įvairių išmaniųjų laikrodžių, tačiau panašu, kad Kalėdoms pasiliko tikra desertą - „Xiaomi Mi Watch Lite“ laikrodį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

„Xiaomi Mi Watch Lite“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress51,57 € ;
    • iš Prancūzijos ir Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,33 € į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.

Šiais metais iš „Xiaomi“ stovyklos sulaukėme daugybę įvairių išmaniųjų laikrodžių bei apyrankių naujovių.

Štai ir vieną paskutiniųjų „Amazfit Bip U“ laikrodžių mes taip pat išbandėme. „Amazfit Bip U“ apžvalgą rasite čia.

Galime drąsiai tvirtinti, kad „Amazfit Bip U“ yra nuostabiai geras išmanusis laikrodis ir kainuoja 50 eurų. Visgi, jame pasigedome vieno svarbaus dalyko - integruoto GPS modulio.

 

Ir panašu, kad „Mi Watch Lite“ šį trukumą pilnai patenkins. Ir negana to, dabar kainuoja netgi dar pigiau. Nuostabus pasiūlymas.

„Mi Watch Lite“ taip pat rinkoje pasirodė visai neseniai, tačiau jau dabar yra perkamas masiškai. Jau dabar turime virš 3 200 užsakymų ir pirmieji jį gavę pirkėjai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Kuo pasižymi naujausias „Mi Watch Lite“?

Labai dailiu dizainu, kokybišku korpusu ir keičiamu dirželiu, bei itin ryškiu 1,4 colių dydžio spalvotu LCD ekranu. NTSC rodiklis siekia 60 proc., raiška 320 x 320, PPI 323, o ryškumas 350 nit'ų. Trumpai tariant, turime labai ryškų, spalvotą ir gerai spalvas bei detales perteikiantį ekraną.

Plius, čia turime 120+ pagrindinių ekrano atvaizdavimų, o su visomis galimomis jų modifikavimo galimybėmis jau priskaičiuojama virš 1000 variantų. Sunku būtų rasti kitą išmanųjį laikrodį su tokiomis galimybėmis.

Verta pažymėti, kad „Mi Watch Lite“ yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka 5ATM standartą. Tad su „Mi Watch Lite“ galima ne tik nebijoti lietaus, bet ir maudytis, plaukioti bei nardyti iki 50 metrų gylyje.

 

Iš viso „Mi Watch Lite“ palaiko 11 sporto režimų, tarp kurių yra plaukimas atvirame vandens telkinyje bei baseine, bėgimas lauke bei ant takelio, važiavimas dviračiu bei jo treniruokliu, ėjimas, bendra treniruotė ir kt.

Svarbu ir tai, kad „Mi Watch Lite“ įkraunamas su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu vos per 2 valandas ir baterijos užtenka 9 dienoms. Tai yra išties geras rezultatas.

Didelis „Mi Watch Lite“ privalumas ir tas, kad čia jau turime integruotą GPS / A-GPS / GLONASS modulį, ko įprastai tokios kainos išmanieji laikrodžiai neturi. „Mi Watch Lite“ rimtai pretenduoja tapti pigiausiu išmaniuoju laikrodžiu pasaulyje su integruotu GPS moduliu.

Kodėl tai taip svarbu? Tiesiog nebereikia pačio laikrodžio sieti su telefono navigacijos sistemomis, kadangi pats „Mi Watch Lite“ jungiasi prie palydovų. Taip užtikrinamas dar didesnis tikslumas.

„Mi Watch Lite“ palaiko ir kitas naudingas savybes, kaip nuolatinį širdies ritmo matavimą, miego kokybės sekimą, yra kvėpavimo treniruotė, pranešama apie gaunamus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus, programėlių informacines žinutes, informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, orų prognozę, taip pat yra nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir kt.

 

„Mi Watch Lite“ su telefonais poruojamas Bluetooth ryšiu ir turi specialiai šiam laikrodžiui dedikuotas programėles. Android įrenginiams reikia atsisiųsti Xiaomi Wear programėlę, o iOS įrenginiams Xiaomi Wear Lite programėlę.

Iš tikrųjų „Mi Watch Lite“ atrodo labai panašus į mūsų jau išbandytą „Amazfit Bip U“, tačiau pagrindinis „Mi Watch Lite“ privalumas yra palaikomas GPS. Tokio dalyko „Amazfit Bip U“ neturi. Tad atsižvelgiant į dabar taikomą nuolaidą - „Mi Watch Lite“ yra puikus pasiūlymas.

Plačiau apie „Mi Watch Lite“ išmanųjį laikrodį galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(9)
(7)

Komentarai ()