Garso stiprintuvas pigiau grybo: suderinamas su įvairiais prietaisais, net galima pajungti automobilyje, Bluetooth, FM, 2 kanalai, žemų ir aukštų tonų reguliavimas bei nuotolinis valdymo pultelis (iš Čekijos, ribotas kiekis)  (1)

„CLAITE G30“ yra neįtikėtinai pigus ir tuo pačiu funkcionalus garso stiprintuvas. Net sunku patikėti, kad toks daikčiukas gali būti toks pigus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„CLAITE G30“ garso stiprintuvas: 

  • Aliexpress17,30 €;
    • 38 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio;
    • už 2,05 € į Lietuvą pristatys per 4-10 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„CLAITE“ yra labai geros kainos garso stiprintuvas. Ir jis ne tik pigus, bet ir pirkėjų gerai vertinamas funkcionalus įrenginys.

„CLAITE“ garso stiprintuvas yra kompaktiškas įrenginys ir jo išmatavimus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Taip pat norime atkreipti dėmesį, kad šį prietaisą galima naudoti tiek prijungus prie 220V, tiek ir prie 12V. O tai reiškia, kad jį galima naudoti ir prijungus automobilyje.

„CLAITE“ yra dviejų kanalų garso stiprintuvas: 45W + 45W galios su 4-16 omų varža. 

 

Šis šaunus aparačiukas valdomas ir su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu: perjungiamos dainos, valdomas garsas, iš kokios laikmenos ar šaltinio grojama muzika ir t.t.

Įdomu ir tai, kad „CLAITE“ garso stiprintuvas palaiko FM radiją bei prie jo galima prijungti USB atmintukus bei SD/TF korteles. Iš įvairių laikmenų galima leisti muziką, kas tikrai yra patogu.

Kitas svarbus dalykas ir tas, kad „CLAITE“ garso stiprintuvas palaiko Bluetooth ryšį, tad tiesiog iš telefono ar planšetės galima leisti mėgstamą muziką.

„CLAITE“ ant korpuso turi visus valdymo mygtukus ir čia galima rinktis grojimo režimą ir netgi atskirai valdyti žemus ir aukštus tonus. Mėgstantiems „pabumsėti“, toks garso stiprintuvas tikrai patiks.

„CLAITE“ garso stiprintuvas suderinamas su įvairiais prietaisais: telefonais, planšetėmis, nešiojamais bei staliniais kompiuteriais, televizoriais ir t.t. Su tokiu prietaisu ir senesnis įrenginys įgaus naujų galių.

 

„CLAITE“ garso stiprintuvą iš Čekijos sandėlio įsigijęs lietuvis duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o kitų šalių pirkėjai tvirtina, kad tai yra puikus kainos ir kokybės atstovas.

  • E***o: „Geras prietaisas, viskas veikia kaip ir nurodo pardavėjas. Muzika grojama ir iš atmintuko, ir Bluetooth veikia, ir radijas. Pirkau specialiai televizoriui ir dabar 2 kolonėlės dirba kaip 100W garso įranga. Šaunus daiktas. Rekomenduoju.“ 1 foto, 2 foto.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai (1)