Tokio automobilio diagnostikos įrenginio dar turbūt nematėte: kaina ir galimybės nustebins net ir tikrus profesionalus - dabar apie automobilį žinosite absoliučiai viską (iš Lenkijos, Video)  (5)

„LAUNCH X431 V“ yra tikrai ne eilinis automobilinės diagnostikos įrenginys. Tai tikriems profesionalams skirtas prietaisas, su kuriuo apie automobilį žinosime absoliučiai viską.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LAUNCH X431 V“ (Pro) įrenginys:

  • Aliexpress629,44 €;
    • 32 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, Čekijos, Vokietijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 7,09 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ :

  • Aliexpress - 32,27 €;
    • 61 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,10 € į Lietuvą pristatys per 5-10 dienų.

Kaina jau šokiravo? Taip, prietaisas ne iš pigiųjų, bet tai ir nėra 10 eurų kainuojantis paprastas OBD2 testavimo prietaisėlis.

Čia turime aukščiausios klasės produktą ir puikiai vertinamą pirkėjų: virš 700 užsakymų, 300 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9/5 balų įvertinimą.

Pasiūloje taip pat rasite ir Lite modelį, kuris yra kiek paprastesnis ir turi šiek tiek mažiau funkcijų.

Iš pateiktų nuotraukų galite matyti, kad „LAUNCH X431 V“ atkeliauja pilnos komplektacijos. Su visais reikalingais adapteriais.

Šis prietaisas tinka 93 automobilių markėms ir virš 1000 skirtingų modelių. Tad jei nesate visiškos egzotikos kolekcionierius - „LAUNCH X431 V“ jūsų automobiliui tikrai tiks.

 

„LAUNCH X431 V“ turi 8 colių dydžio planšetę su Android operacine sistema ir visais jos suteikiamais privalumais.

Planšetę galima naudoti tiek horizontaliai, tiek vertikaliai - rodomas vaizdas yra automatiškai išdėliojamas taip, kad būtų patogu naudotis.

„LAUNCH X431 V“ turi 32 GB vidinės atminties bei palaiko iki 128 GB atminties kortelę. Galima išsaugoti visą testavimų informaciją, muziką, dainas, automobilių programinę įrangą ir t.t.

Beje, gamintojas tvirtina, kad „LAUNCH X431 V“ įrenginiui suteikia 5-erių metų garantiją, o 2 metus galima bus nemokamai WiFi ryšiu atsisiųsti automobilių programinę įrangą ir taip atnaujinti transporto priemones. Plius, suteikiamas visam laikui nemokamas Online aptarnavimas.

Jei atlikę testą nežinosite, kaip išspręsti automobilį kamuojančios bėdos ir net čia gausiai apie visus modelius pateikiamoje informacijoje nerasite atsakymo, beliks tiesiog nusiųsti savo automobilio testų rezultatus ir Online servisas pasiūlys sprendimo būdus.

Žemiau pateiktuose paveiksluose galite matyti, kokias funkcijas užtikrina „LAUNCH X431 V“ prietaisas ir trumpai tariant - jis sugeba patikrinti absoliučiai visas automobilio sistemas. Atliekama pilna automobilio diagnostika.

To tikrai negali pasiūlyti 10 eurų kainuojantis prietaisėliai ar ir ganėtinai plačiu funkcionalumu pasižymintys bei taip pat labai populiarūs „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ diagnostikos įrenginiai - plačiau apie juos galite paskaityti čia.

 

Taigi, „LAUNCH X431 V“ gali atlikti pilną profesionalią diagnostiką ir taip stebėti transporto priemonės parametrus realiu laiku, adaptacijas, kodavimą, patikrinti automobilio praeities rodiklius, nerodomas aktyvias klaidas, servisų nustatymų keitimus bei atlikti parametrų atstatymus ir kt.

Tuo pačiu čia rodomi tokie parametrai, kaip: variklio sūkių dažnis, variklio apkrovos lygis, aušinimo skysčio temperatūra, degalų sistemos būklė, trumpalaikis ir ilgalaikis degalų įpurškimas, įsiurbimo kolektoriaus slėgis, greitis, įsiurbiamo oro temperatūra, oro srauto kiekis ir t.t.

„LAUNCH X431 V“ palaiko WiFi bei Bluetooth 5.0 ir galima rinktis iš 24 skirtingų kalbų.

Plius, šis įrenginys turi įkraunamą 4850 mAh talpos bateriją, kurios energijos be pertraukos užteks darbuotis 6-8 valandas.

Ir dar „LAUNCH X431 V“ turi 5MP kamerą, tad galima iškart užfiksuoti probleminę automobilio vietą.

Kaip ir minėjome, gamintojas suteikia visam gyvenimui nemokamą Online servisą ir 2 metus nemokamai bus galima atsinaujinti automobilio programinę įrangą. Belieka tik susikurti savo paskyrą ir užsiregistruoti.

„LAUNCH X431 V“ bus pateikiama visa automobilio diagnostikos informacija. Ją galima atvaizduoti grafiškai bei persiųsti elektroniniu paštu ar tiesiog atspausdinti. Itin patogūs dalykai automobilius tvarkantiems profesionalams ir autoservisams.

 

Akivaizdu, jog „LAUNCH X431 V“ nėra skirtas eiliniam vartotojui. Būtų visiškai nepraktiška asmeniniam naudojimui pirkti tokį įrenginį. Čia tas pats, kaip iškasti 0,5 x 0,5 x 0,5 metro dydžio duobei vietoje kastuvo įsigyti Komatsu vikšrinį ekskavatorių. Kaimynams išsprogs akys, bet tai visai nepraktiška.

„LAUNCH X431 V“ skirtas profesionalams, automobilių mechanikams, autoservisams. Tiems, kurie kasdien dirba su daugybe skirtingų automobilių ir nuolat reikia spręsti tų automobilių bėdas. Tada „LAUNCH X431 V“ taps nepamainomu pagalbininku.

Eiliniam vartotojui užtektinai yra „Thinkcar Thinkdiag Mini OBD2“ automobilinės diagnostikos įrenginio, kuris kainuoja 30-45 eurus.

Kalbant apie pirkėjų atsiliepimus, tai pirkėjai iš Lietuvos „LAUNCH X431 V“ įrenginiui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad buvo pristatytas greitai bei dirba puikiai.

Kitų šalių pirkėjai šiuo prietaisu taip pat yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jis užtikrina visas tas funkcijas, kurias nurodo pardavėjas: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

 

Kaip naudotis „LAUNCH X431 V“:

Praktiniai bandymai ir išsami apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai (5)