Nuostabaus dizaino ir super geros kainos išmanusis laikrodis su tobulu, 5 balų vertinimu: metalinis korpusas, labai graži vartotojo sąsaja, platus funkcionalumas ir pirkėjų pagyros - „už tokią kainą, tai yra tiesiog idealus laikrodis. Super“  (1)

„HOPELF“ pačiu aukščiausiu balu įvertintas išmanusis laikrodis - 5 iš 5. Ir pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad „už tokią, tai yra idealus laikrodis. Super.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HOPELF“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress20,79 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Jei pagalvojote, kad „HOPELF“ kažką primena, tai tikrai neapsirinkate. Šiais metais tokio dizaino išmaniųjų laikrodžių matėme ne vieną ir ne du. Ir ta pati „Amazfit“ tokio dizaino išmaniųjų pristatė bent keletą.

Panašu, kad pirkėjams tokio tipo išmanieji labai patinka ir gamintojai tiesiog užvertė rinką tokiais laikrodukais. Svarbiausia tik atsirinkti patikimą pardavėją ir kokybišką laikrodį.

Ir matyti, kad „HOPELF“ išmanusis laikrodis yra vertinamas maksimaliu pirkėjų įvertinimu - 5 iš 5. „HOPELF“ jau įsigijo virš 1 100 pirkėjų ir turime beveik 600 atsiliepimų.

Pirkėjams labai patinka itin dailus „HOPELF“ laikrodžio dizainas, metalinis korpusas, galimybė keisti dirželius, pilnas atsparumas vandeniui (IPX7 standartas) ir itin ryškus bei spalvotas 1,4 colių įstrižainės ir 240 x 240 raiškos ekranas.

 

Taip pat itin daug dėmesio sulaukia super daili ir informatyvi vartotojo sąsaja. Pačiame „HOPELF“ laikrodyje pateikiama itin daug informacijos apie fizinę veiklą ir tai daroma itin dailiais grafikais ir pan.

Tokio tipo ekrane taip pat yra labai patogu perskaityti gaunamus socialinių tinklų bei programėlių ir SMS pranešimus. Laikrodis palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių, prancūzų, ispanų ir kt.

 

Žinoma, kad „HOPELF“ laikrodis Bluetooth ryšiu suporuojamas su iOS 8.0/Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais. Tereikia atsisiųsti ir įsidiegti DaFit programėlę, kuri taip pat palaiko įvairias kalbas.

„HOPELF“ palaiko įvairius sporto režimus, tarp kurių yra ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę ir kt.

„HOPELF“ taip pat nuolat seka širdies ritmą, fiksuoja miego kokybę, primena kada metas pajudėti, yra nuotolinis kameros valdymas, žadintuvas, chronometras ir t.t.

Išmanusis laikrodis aprūpintas įkraunama 170 mAh talpos baterija, kurios naudojant įprastai užteks 5-7 dienoms. Naudojant bateriją tausojančiai - iki 20 dienų.

Pirkėjai iš Lietuvos šiais „HOPELF“ išmaniaisiais laikrodžiais yra labai patenkinti ir teigia likę nustebę, kad buvo iš Kinijos taip greitai pristatyti: „Likau nustebęs. Pristatė greičiau nei kitus daiktus. Nors užsakinėjau viską tą pačią dieną. Kaip už tokią kainą laikrodis dirba idealiai“. 1 foto, 2 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti „HOPELF“ išmaniaisiais laikrodžiais ir duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Štai kelios jų padarytos laikrodžių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)