Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: bent 14 metų šviesiantis „Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas ir neįtikėtinai žemos kainos sausą ir drėgną valymą užtikrinantis „Xiaomi Mijia G1“ robotas dulkių siurblys (Video)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- „Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Mijia G1“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 45,05 €;
    • 75 % nuolaida;
    • už 5,48 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • ribotas prekių skaičius.

„Yeelight YLXD76YL“ yra 32 x 7,3 cm dydžio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 23 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15-20 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 48 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

 

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz (palaiko ir Bleutooth 4.0), tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Plius, šį šviestuvą galima valdyti ir balso komandomis, o suporavus su Mi Band apyrankėmis, šviestuvas automatiškai išsijungs. Kai tik užmigsite, apyrankė tą užfiksuos ir duos komandą šviestuvui išsijungti. Šaunūs privalumai.

„Xiaomi Mijia G1“ robotas dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis parduodamas už 152,99 €;
    • 83 % nuolaida;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • ribotas prekių skaičius.

 

„Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai visada pasižymėjo puikiu kainos ir kokybės santykiu, bet „Xiaomi Mijia G1“ yra kažkas tokio, kas galutinai pramuša kainų grindis. Už tokią kainą vargiai rastume kažką pigiau iš „Xiaomi“ asortimento.

„Xiaomi Mijia G1“ - dar kai kur jis vadinamas „Xiaomi Mi Robot Essential“ - įsigiję pirkėjai yra labai jais patenkinti, o šį robotą dulkių siurblį išbandęs apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia G1“ yra pats pigiausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir būtų sunku su juo nesutikti.

Už tokią žemą kainą vargiai ką kitko rastume plačioje „Xiaomi“ pasiūloje. Ir geriausia yra tai, kad šis įrenginys yra labai funkcionalus.

„Xiaomi Mijia G1“ aprūpintas japonišku NIDEC varikliuku ir siurbimo galia siekia 2200Pa. Kaip tokios kainos modeliui - tiesiog įspūdinga.

Negana to, „Xiaomi Mijia G1“ palaiko 4 siurbimo režimus, dėl ko galima pataupyti baterijos energiją bei prisitaikyti siurblį konkrečioms valymo sąlygoms.

„Xiaomi Mijia G1“ taip pat turi 200 ml vandens talpą ir dėka įdiegtos elektronikos, palaiko 3 vandens padavimo režimus. Sausų atliekų dėžutės talpa yra 420 ml.

 

Tad su šiuo siurbliu ne tik sausai išvalysime grindis, jas išplausime, bet ir dar galėsime pasirinkti norimą vandens padavimo kiekį. Net ir dvigubai brangesni modeliai ne visada siūlo tokias galimybes.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Mijia G1“ yra vos 8,2 cm storio, kas jį padaro vienu ploniausių rinkoje. Tai reiškia, kad „Xiaomi Mijia G1“ lengvai išvalys po baldais ir pasieks tas vietas, kurių neįveiktų kiti robotai dulkių siurbliai.

„Xiaomi Mijia G1“ turi 2500 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 90 min. Automatiškai įkraunama ir toliau tęsiamas darbas.

Taip pat šis pigus modelis palaiko WiFi bei programėlę ir net valdymą balsu. Tiesa, pastaroji funkcija veikia tik tuo atveju, jei komandas sakysite kinų kalba.

Visgi, esminis dalykas yra „Xiaomi Mijia G1“ valymo funkcionalumas - iš viso turime net 7 valymo režimus - galingas siurbimas, plonumas, išmanioji programėlė ir jos suteikiamos galimybės. Šaunus prietaisas už rekordiškai žemą kainą.

Plačiau apie „Xiaomi Mijia G1“ čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()