Už tokią kainą Lietuvoje nieko panašaus nerasite: iš Lenkijos pats perkamiausias profesionalus kryžminis „HILDA“ 4D lazerinis nivelyras pirkėjus stebina savo galimybėmis - „pristatė vos per 4 dienas ir veikia puikiai“ („HILDA“ lietuvių atsiliepimai)  (3)

„HILDA“ yra profesionalus 16 linijų kryžminis nivelyras. Ir perkamas masiškai bei puikiai vertinamas pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje yra įvairių nivelyro variantų ir galima įsigyti papildomų priedų. Tačiau iš Lenkijos liko štai tokios komplektacijos 16 linijų lazerinis nivelyras - žiūrėkite į nuotrauką žemiau.

Iš esmės jame yra viskas, ko gali prireikti patogiai darbuotis ir svarbu yra tai, kad bus atsiųstas iš Lenkijos sandėlio. Tad ir jokių papildomų mokesčių, ir greitas pristatymas.

„HILDA“ yra populiariausi profesionalūs lazeriniai nivelyrai Aliexpress 2020 metais: beveik 5 600 užsakymų, 2 500 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8/5 balų įvertinimas.

Pirkėjams itin patinka šių prietaisų funkcionalumas ir stebėtinai žema kaina. Lietuvoje net ir mažesnio funkcionalumo lazeriniai nivelyrai kainuoja 2-4 brangiau.

Taigi, tai iš esmės tai yra multikryžminis lazerinis nivelyras, gebantis nubrėžti net 16 linijų. Profesionalus prietaisas, su į valdymo mygtukais ir ryškiu ekranu. Galima  vienu spustelėjimu keisti horizontalias linijas į vertikalias.

Taip pat pakuotėje turime nuotolinio valdymo pultelį, kuriuo signalas perduodamas iki 30 metrų. Labai šaunus ir naudingas daiktas.

Svarbu: perkant nivelyrą iš Lenkijos, pridedamas naujo modelio nuotolinio valdymo pultelis. Jis nuo senesnio skiriasi tuo, kad jau galima ir nuotoliniu būdu keisti vertikalias linijas į horizontalias. Tokių galimybių senesnis pultelis neturi.

„HILDA“ aprūpintas įkraunama baterija. Šaunu tai, kad baterija yra išimama, tad ją patogu įkrauti atskirai, nereikės viso prietaiso neštis prie rozetės.

Vienu įkrovimu „HILDA“ nivelyras nesustodamas gali dirbti visą darbo dieną: nuo 8 iki 13 valandų. Puikus rezultatas.

Nivelyras turi 5/8” sriegį tvirtinimui ant trikojo, taip pat laisvai galima keisti nivelyro padėtį (nuo sienos iki 7 cm, nuo grindų iki 6 cm) ant trikojo pakreipti reikiamu kampu (linijas galima brėžti 360 laipsnių), yra ir savaiminis išsigulsčiavimas (3 laipsnių).

„HILDA“ aprūpintas kokybišku lazeriu ir tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad jis matomas puikiai. Matavimų tikslumas siekia ±2,5mm/5m, kas yra gerai.

Su šiuo nivelyru galima dirbti tiek patalpų viduje, tiek ir lauko sąlygomis: nuo -10 iki +40 laipsnių temperatūroje.

„HILDA“ nivelyru pirkėjai yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jį galima pritaikyti labai įvairioms situacijoms: tvirtinant pakabinamas lubas, klojant plyteles, įrengiant laiptus, keičiant langus ar tiesiog kabinant paveikslus.

„HILDA“ nivelyrus yra įsigiję daug pirkėjų ir iš Lietuvos. Absoliuti jų dauguma tą darė iš Lenkijos sandėlio ir duoda aukščiausius įvertinimus.

Lietuvaičiai teigia, kad nivelyrai atkeliavo per 4-7 dienas, puikiai darbuojasi ir atlieka pardavėjo deklaruojamas funkcijas: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

  • J***c: Labai greitai atsiuntė. Atkeliavo tiesiai į namus. Nivelyro baterija iškart pilnai įkrauta. Linijos ryškios ir gerai matomos. Bendrai, esu patenkintas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • V***s: Veikia puikiai. Raudonas spindulys - Bosch. Žalias spindulys - Hilda. Atstumas - 5 metrai. 1 foto. Atsiuntimas per 4 dienas iš Lenkijos į Lietuvą. Rekomenduoju šitą pardavėją.
  • I***e: Penktadienį užsakiau (iš Lenkijos siuntimas) - trečiadienį gavau. Pristatė UPS tiesiai į namus. Super greitai viskas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(11)
(5)

Komentarai (3)