Būsimas bestseleris? Karščiausia belaidžių ausinių naujiena: iš Lenkijos, puikios kainos ir itin gerai pirkėjų vertinamos „EDIFIER X3 TO-U“ TWS ausinės. Kuo jos pranašesnės už absoliutų 2020-ųjų hitą „EDIFIER X3“? (Video, atnaujinti nuolaidų kuponai galioja tik iki 2021-04-13)  ()

„EDIFIER X3 TO-U“ rinkoje pasirodė tik praėjusių metų pabaigoje ir jau yra itin perkamos bei puikiai pirkėjų vertinamos belaidės ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„EDIFIER X3 TO-U“ TWS ausinės:

  • Aliexpress29,10 € (su nuolaidos kuponu);  27,94 € (su nuolaidos kuponu);
    • 45 % nuolaida + nuolaidos kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki balandžio 13 d. 10:00 val.);
    • už 4,99 € iš Lenkijos į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

„EDIFIER X3“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - 20,78 € (su nuolaidos kuponu); nuo 17,90 € (su nuolaidos kuponu);
    • 57 % nuolaida + nuolaidos kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki balandžio 13 d. 10:00 val.);
    • už 4,99 € iš Lenkijos į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„EDIFIER X3 TO-U“ lapkričio mėnesį pasirodžiusios labai populiaraus gamintojo belaidės ausinės.

Ir jos jau yra itin perkamos ir pirkėjų labai gerai vertinamos: virš 900 užsakymų, arti 400 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9/5 balų įvertinimas.

 

Kuo gi pasižymi „EDIFIER X3 TO-U“ TWS ausinės?

Tai yra labai simpatiško dizaino ir šaunių specifikacijų belaidės ausinės. Kadangi tai yra TWS ausinės, tai reiškia, kad jas galima naudoti tiek abi iškart, tiek ir po vieną. Labai patogus dalykas, ypač tiems, kurie jas naudos, kaip laisvų rankų įrangą.

Ir kaip teigia pirkėjai bei apžvalgininkai, abejos ausinės greitai reaguoja į prisilietimus ir duodamas komandas. Galima pilnai valdyti muziką, garsą, skambučius, iškviesti balso asistentą.

Čia tuo pačiu pravers ir cVc 8.0 techninis sprendimas. Dėl jo pagerėja garso kokybė, mikrofonai dirba dar geriau ir pašalinamas aplinkos triukšmas, kas reiškia, jog pokalbių metu mūsų pašnekovas mus girdės puikiai.

„EDIFIER X3 TO-U“ aprūpintos Bluetooth V5.0 techniniu sprendimu ir drauge atkeliauja jau standartu tampantis aptX palaikymas. Dėka šios technologijos, garsas perduodamas dar greičiau, ryšis išlieka stabilesnis ir kas svarbiausia - garso kokybė ženkliai pagerėja.

Baterijų rezultatai taip pat aukščiausio lygio. Vieno ausinių įkrovimo užtenka 6 val., o iš viso užtikrinama net 24 val. muzikos klausymo trukmė. Tokioje kainų kategorijoje „EDIFIER X3 TO-U“ tampa vienomis lyderių.

Taip pat ausinės atitinka IP55 standartą, tad jos yra atsparios dulkėms, prakaitui bei vandeniui. Su šiomis ausinėmis galima keliauti tiek į sporto salę, tiek ir į lauką pabėgioti.

 

Pirmieji pirkėjai šiomis „EDIFIER X3 TO-U“ belaidėmis ausinėmis yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jos ne tik išvaizdžios, patogios dėvėti, lengvai valdomos, bet ir užtikrina itin gerą garso kokybę: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Kuo „EDIFIER X3 TO-U“ skiriasi nuo 2020-ųjų hito „EDIFIER X3“?

Garso įranga besidomintiems tikriausiai iškart iškilo klausimas: o kuo gi naujosios „EDIFIER X3 TO-U“ TWS ausinės skiriasi nuo masiškai perkamų „EDIFIER X3“? Ir klausimas visai pagrįstas.

Plačiau apie „EDIFIER X3“ ausines ir pirkėjų atsiliepimus rasite čia:

 

Vienas pirmųjų apžvalgininkų gerai aptaria naująsias „EDIFIER X3 TO-U“ belaides ausines ir gana aišku, jog tai yra tiesioginis „EDIFIER X3“ modelio atnaujinimas.

Kas pasikeitė? Iš esmės apžvalgininkas tvirtina, kad abu modeliai yra labai geri ir naujosios „EDIFIER X3 TO-U“ užtikrina gerą pokalbių bei garso kokybę, talpi bei ilgai tarnaujanti baterija, geras IP reitingas: „jei norite ausinių su C-tipo dėkliuko baterijos įkrovimu ir atnaujinto dizaino, tada rinkitės EDIFIER X3 TO-U, o jei jums gerai ir microUSB įkrovimo jungtis bei norite tamsaus modelio, tada galite rinktis ir prieš tai pasirodžiusias EDIFIER X3“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()