Monstriškos talpos baterija už fantastišką kainą ir svarbiausia, iš Belgijos sandėlio: net 40000 mAh, greitasis PD/QC 3.0 krovimas, vienu metu įkrauna 3 įrenginius, LED ekranas ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai (iš Belgijos, nuolaidos kuponas, paskutiniai vienetai, Papildyta 2021 01 11)  (1)

„ROMOSS Zeus“ yra ne eilinė išorinė baterija. Ji iškart patraukia dėmesį savo didžiule talpa bei palaikomu greituoju krovimu. O kaina tikrai nustebins.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ROMOSS Zeus“ išorinė baterija:

  • Aliexpress32,18 € (su nuolaidos kuponu):
    • 31 % nuolaida + 1,68 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,68 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.
  • Aliexpress27€ (išpardavimas, papildyta 2021 01 11):
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 1,68 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„ROMOSS Zeus“ išorinė baterija pasižymi puikiomis specifikacijomis bei kaina. Vargiai Lietuvoje pavyktų už tokią kainą rasti 40000 mAh talpos išorinę bateriją su greitojo įkrovimo palaikymu.

Taigi, čia turime USB, microUSB ir C-tipo jungtimis aprūpintą išorinę bateriją, kurios išmatavimus bei palaikomus įkrovimus galite matyti žemiau pateiktame specifikacijų paveiksle.

 

„ROMOSS Zeus“ yra 40000 mAh (148Wh) talpos ir maksimalus pačios baterijos įkrovimas siekia 9V/2A, o kitų įrenginių įkrovimas siekia iki 12V/1.5A.

Gamintojas tvirtina, kad vienu „ROMOSS Zeus“ baterijos įkrovimu galima daugybę kartų įkrauti išmaniuosius telefonus.

Pavyzdžiui, iPhone 8 išmanųjį telefoną galėsime su šia „ROMOSS Zeus“ baterija įkrauti net 13,6 kartus. O kitus išmaniuosius taip pat bent po 7-8 kartus.

Verta pažymėti, kad „ROMOSS Zeus“ palaiko greitąjį 18W (PD/QC 3.0) krovimą, tad telefonų baterijos yra įkraunamos itin greitai.

Plius, vienu metu su „ROMOSS Zeus“ baterija galima įkrauti iki 3 skirtingų įrenginių, kas yra itin patogu. Taip pat galima įkrauti „ROMOSS Zeus“ bateriją ir prie jos tuo metu prijungtą įrenginį.

„ROMOSS Zeus“ baterijoje įdiegtos įvairios apsaugos priemonės, tad ją yra visiškai saugu naudoti.

Taip pat ši išorinė baterija turi LED ekranėlį, kuriame rodoma „ROMOSS Zeus“ baterijos talpa bei tuo pačiu galima pasižiūrėti įkrovimo metu esančios įtampos bei srovės rodiklius.

„ROMOSS Zeus“ yra puikios kainos bei specifikacijų išorinė baterija. Ją jau įsigijo virš 2 300 pirkėjų, turime 1 100 atsiliepimų ir aukštą 4,8/5 balų įvertinimą.

 

Visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o ir kitų šalių pirkėjai šiomis „ROMOSS Zeus“ išorinėmis baterijos yra patenkinti: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, įkrovimo testas 1 foto.

  • S***V: Puiki išorinė baterija. Tik ten prie 5V/3A turime ne 40000 mAh, bet 24000 mAh (šią informaciją pateikia ir gamintojas 1 foto aut. past.). Taip pat greitasis 18W krovimas palaikomas, kai kraunamas vienas įrenginys. Jei prijungsite 3 įrenginius, tai tas krovimo greitis pasidalins. Tačiau bendrai labai gera baterija. Kaip už tokią kainą, tai labai gera.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (1)