Išskirtinis pasiūlymas iš Lenkijos sandėlio - telefonas, kokio Lietuvoje net nerasite: žvėriška galia, puikus ekranas, 65W ir belaidis baterijos įkrovimas, unikali „Sandwich“ aušinimo technologija, 5G + WiFi 6 ir puiki kaina („Xiaomi Black Shark 3“, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„Xiaomi Black Shark 3“ yra vienas paskutiniųjų kompanijos būtent žaidėjams skirtų išmaniųjų telefonų. Šis futuristiško dizaino telefonas pasižymi įspūdingomis specifikacijomis ir tiesiog nepadoriai žema kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Black Shark 3“ (8GB + 128GB, globali versija, palaiko Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius):

  • Aliexpress - nuo 362,91 €;
    • 19 % nuolaida;
    • Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,08 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Lietuvoje „Xiaomi Black Shark 3“ modelis neparduodamas ir šiuo metu galima rasti tik pirmos kartos telefoną, kuris kainuoja beveik tiek pat (326 eurus), kiek ir naujausias „Xiaomi Black Shark 3“.

Taip pat labai svarbu pažymėti, kad „Xiaomi Black Shark 3“ telefonai Aliexpress yra parduodami oficialaus gamintojo parduotuvėje ir jis suteikia 1-erių metų garantiją.

Kuo gi pasižymi „Xiaomi Black Shark 3“?

Yra keletas esminių momentų ir vienas pirmųjų - dizainas. „Xiaomi Black Shark 3“ yra išties išskirtinio dizaino išmanusis telefonas su aliuminio korpusu. Pasiūloje galite rinktis iš pilkos arba juodos spalvos telefonų.

 

Įspūdingas ekranas. „Xiaomi Black Shark 3“ turi 6,67 colių AMOLED (1080 x 2400) ekraną su 500 nit'ų ryškumu, 90Hz atnaujinimo dažniu, kurį papildo 270Hz jutimų atsinaujinimo dažnis.

Taip pat „Black Shark 3“ ekranas  palaiko MEMC 3.0 standartą, kuris užtikrina paprastų vaizdo įrašų sklandumą ir Master Touch 3.0 techninį sprendimą. Ekranas puikiai reaguoja į paspaudimus, jų jėgą ir taip dar geriau žaisti įvairius žaidimus.

Galinga techninė įranga. „Xiaomi Black Shark 3“ aprūpintas galinguoju Qualcomm Snapdragon 865 procesoriumi, Adreno™ 650 vaizdo plokšte, 8GB + 128GB atmintimi (LPDDR4X, dviejų kanalų, 2133 MHz + UFS 3.0). Žvėriški parametrai ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

Unikali „Sandwich“ aušinimo technologija. „Xiaomi Black Shark 3“ turi patentuotą ir jau 4-os kartos išskirtinę aušinimo technologiją. Čia iš tikrųjų turime tarsi „sumuštinį“ - visi vidiniai komponentai išdėlioti labai kompaktiškai ir taip, kad būtų vienas nuo kito maksimaliai toli bei juos aušintų sudėti aušinimo komponentai.

Toks „sumuštinio“ tipo aušinimo sprendimas leidžia greitai aušinti telefoną ir tai yra ypač svarbu kalbant apie daug resursų reikalaujančias užduotis.

 

5G + WiFi 6 palaikymas. „Xiaomi Black Shark 3“ yra itin pažangus išmanusis telefonas ir čia jau randame 5G palaikymą. Tad šią naująją technologiją bei jos privalumus galėsite išbandyti ir Lietuvoje.

WiFi 6 palaikymas taip pat yra labai sveikintinas gamintojo sprendimas. Tai yra naujasis interneto ryšio standartas, leidžiantis pasiekti dar didesnius duomenų perdavimo greičius.

Ir kaip galite matyti žemiau pateiktame paveiksle - „Xiaomi Black Shark 3“ turi daugybę antenų, tad turime aukščiausio lygio 4G, 5G ir WiFi 6 ryšių palaikymą.

Žvėriška baterija. „Xiaomi Black Shark 3“ turi Li-Po 4720 mAh talpos bateriją. Tiesą pasakius, tai turi 2 baterijas: po 2360 mAh.

Kam to reikia? Tam, kad būtų pasiektas įspūdingas Qualcomm® Quick Charge™ 4.0+, 65W įkrovimas ir vos per 38 minutes būtų baterija įkrauta 100 %. Iki 50 % įkraunama tik per 12 min. Prie viso to dar pridėkime ir palaikomą belaidį 18W įkrovimą. Kosminiai skaičiai.

Puikios kameros. Nors tai žaidimams skirtas išmanusis telefonas, tačiau ir „Xiaomi Black Shark 3“ pasižymi puikiomis kameromis.

 

Jo nugarėlėje turime 3 kamerų modulį: 64MP pagrindinę, 13MP plataus kampo ir 5MP gylio jutiklį. Filmuoja: 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@1920fps.

O štai priekyje dar turime 20MP asmenukių kamerą. Išties labai geri rezultatai.

Kuo dar pasižymi „Xiaomi Black Shark 3“? 

Tai yra globalios versijos telefonas, tad jis palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Telefonas palaiko 2 nanoSIM korteles, tačiau papildomos atminties kortelės nepalaiko. Iš kitos pusės, ir 128GB atminties tikrai užteks.

Turime ir Bluetooth 5.0 su A2DP, aptX HD, aptX Adaptive palaikymu. Priekyje simetriškai įrengti Stereo garsiakalbiai. Darbuojasi su specialiai žaidėjams sukurta JOYUI 11 operacine sistema, kurios pagrindas Android 10 (yra lietuvių kalba); GPS, A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BDS navigacijos sistemos ir t.t.

„Xiaomi Black Shark 3“ yra įspūdingų parametrų ir techninių sprendimų išmanusis telefonas. Žaidėjams skirtas išmanusis telefonas ir dar už puikią kainą.

„Xiaomi Black Shark 3“ vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jau beveik 1000 pirkėjų ir turime itin aukštą 4,8/5 balų įvertinimą.

Pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad pirko telefoną iš Lenkijos ir „kainos/kokybės atžvilgiu Xiaomi Black Shark 3 yra geriausias variantas.“

 

Kelios pirkėjų padarytos telefonų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Plačiau apie „Xiaomi Black Shark 3“ telefoną galite sužinoti šioje apžvalgoje:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(3)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: