Juos perka kaip karštas bandeles - kelių dienų akcija masiškai šluojamiems LED šviestuvams iš Lenkijos: iki 48W, švies iki 80 000 valandų, įvairių spalvų temperatūrų, ryškumo, formų, iki 50 cm dydžio, vos 2 cm storio ir tik nuo 5€ (Video)  (12)

Populiariausių ir geriausiai vertinamų šviestuvų rinkinukas:

- Masiškai perkami įvairių formų ir storio LED šviestuvai, iki 48W, vieno užtenka iki 36 m2 plotui - „LED ceiling lights for room 18W 24W 36W 48W Cold Warm White Natural light LED fixtures ceiling lamps for living room lighting“.

- Labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas vos 2 cm storio stilingas šviestuvas, iki 48W, vieno užtenka iki 35 m2 plotui - „20inch Large Bedroom Ceiling Led Ceiling Lamps Room Lights Lighting Fixtures Ultrathin Modern Led Ceiling Lights For Living Room“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masiškai perkami įvairių formų ir storio LED šviestuvai, iki 48W, vieno užtenka iki 36 m2 plotui

  • Aliexpress - nuo 5,04€;
    • 34 % nuolaida + papildomai yra nuolaidų kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos už 2,64 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • iš Kinijos siuntimas nemokamas.

Tai yra patys populiariausi MING&BEN šviestuvai: beveik 7 500 užsakymų, 3 900 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Verta pažymėti, kad pasiūloje galima rinktis iš 4 LED šviestuvų formų bei 3 skirtingų švietimo temperatūrų.

Kalbant apie kiekvieną LED šviestuvo modelį konkrečiau, tai žemiau pateiktuose paveiksluose galite matyti visas jų pagrindines specifikacijas ir galimus pasirinkimus.

Štai, pavyzdžiui, Ultra-thin-Round modelį galima rinktis nuo 18W iki 48W galios.

  • Atitinkamai keičiasi jo dydis: nuo 15 iki 30 cm skersmens;
  • visi modeliai yra 4 cm storio; 
  • liumenų kiekis: nuo 1620 iki 4320; 
  • vieno šviestuvo užtenka apšviesti nuo 12 iki 36 m2 plotui.

Taip pat galima rinktis ir kiekvienam modeliui norimą švietimo temperatūrą: 2700K, 3300K arba 6000K.

 

Jei visi prieš tai aptarto šviestuvo parametrai patiko, tačiau norite stačiakampio formos šviestuvo - pasiūloje yra ir toks variantas. 

Visais kitais parametrais jis išlieka toks pats.

Yra ir dar kiek kitokios formos šviestuvas: Ultra-thin-UFO. Toks šiek tiek panašus į skraidančią NSO lėkštę. Atrodo įdomiai.

Čia jau tik neturime 48W modelio, tad ir maksimaliai toks šviestuvas tinka iki 25 m2 plotui, liumenų maksimalus kiekis siekia 3240. Taip pat pasirinkimuose nėra galimybės rinktis  natūralios/dienos temperatūros (3300K) šviestuvų. Turime šiltos arba šaltos spalvų modelius.

Ieškantiems išties plono LED šviestuvo, tada verta rinktis vos 2,2 cm storio panelę. Jos užtenka iki 25 m2 plotui, maksimaliai turime 2160 liumenų ir galime rinktis iš šaltos arba šiltos spalvos modelių.

Visi šviestuvų modeliai pagaminti iš kokybiškų ABS, PC plastiko ir aliuminio detalių. Čia yra Epistar 2835 LED šviestukai, kurių užteks šviesti iki 80 000 valandų. 

Vienas vatas sugeba generuoti net iki 100 liumenų šviesos ryškumą bei užtikrinamas didesnis nei 80 Ra rodiklis. Tai reiškia, kad šių šviestuvų apšviesti objektai išlaiko natūralias savo spalvas.

Taip pat šviestuvai gali darbuotis nuo -20℃ iki +60℃ ir yra itin patogiai pritvirtinami. Štai žemiau pateiktame paveiksle galite matyti, kaip tą reikia teisingai padaryti.

 

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos šiems LED šviestuvams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad jie šviečia labai gerai. 

Vienas pirkėjas rekomenduoja gerai įsivertinti, kokiam apšviesti plotui ketinate naudoti šviestuvą, nes jie šviečia labai ryškiai ir 36W modelio 3,5 x 4,5 m dydžio kambariui jau yra kiek per daug.

Kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Šių šviestuvų Video rasite čia.

Labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas vos 2 cm storio stilingas šviestuvas, iki 48W, vieno užtenka iki 35 m2 plotui

  • Aliexpress - nuo 12,40 €;
    • 34 % nuolaida + papildomai yra nuolaidų kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos už 2,64 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • iš Kinijos siuntimas nemokamas.

 

Tai yra taip pat MING&BEN gamintojo šviestuvai bei parduodami tos pačios parduotuvės Aliexpress.

Ir čia yra antri pagal populiarumą LED šviestuvai: beveik 5 000 užsakymų, 2000 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad Lenkijos sandėlyje liko ganėtinai nedaug šių šviestuvų variantų.

Kuo pirkėjams taip patinka šie šviestuvai? Tai, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų šviestuvų variantų.

Čia yra juodo ir balto korpuso šviestuvai, kurie pasižymi skirtingomis specifikacijomis ir dydžiais, tad galima pasirinkti būtent tokį, kokio reikia asmeniškai.

Štai šioje lentelėje galite matyti esminius šviestuvų skirtumus.

Taigi, pirmiausiai pasirenkame juodos ar baltos spalvos šviestuvo norime labiau. Visi jie pagaminti iš tvirto ABS, PC plastiko ir aliuminio detalių. Čia yra Epistar 2835 LED šviestukai. Tokie patys, kaip ir aukščiau aptartuose modeliuose.

 

Toliau, kokios norime spalvų temperatūros: šiltos, natūralios/dienos, ar šaltos.

Sekantis klausimas, kokio dydžio kambariui bus naudojamas šviestuvas. Čia jau atitinkamai didės pats šviestuvas - nuo 9 iki 20 colių arba nuo 22,86 iki 50,8 cm skersmens - bei jo galia - nuo 24W iki 48W.

Visi šviestuvai yra labai kompaktiški - vos 2 cm storio. Tad bet kuriame kambaryje atrodo stilingai ir šviesos srautą nukreips net 120 laipsnių kampu, kaip ir aukščiau aptarti modeliai.

Visgi, čia jau galime matyti kelis esminius skirtumus. Šie, kiek brangesni LED šviestuvų modeliai yra visi ploni, kur kas didesni - 50,8 cm prieš 30 cm - ir vos tiek ryškiau šviečiantys.

Taip yra dėl to, kad vienas vatas sugeba generuoti net iki 110 liumenų šviesos ryškumą. Pigesni modeliai atitinkamai generuoja 100 liumenų ryškumą.

Skirtumas nėra ypatingai ženklus ir pats gamintojas praktiškai visų šviestuvų vatų atvejais nurodo, kad tinka apšviesti atitinkamam plotui.

Verta pažymėti ir tai, kad šie LED šviestuvai užtikrina didesnį nei 80 Ra rodiklį, o tai reiškia, kad apšviesti objektai išlaiko natūralias savo spalvas.

Taip pat šviestuvai yra labai paprastai pritvirtinami prie lubų. Pirmiausiai reikės prisukti jų pagrindą, o tada prie jų pridėjus ir pasukus į šoną pritvirtinsime patį šviestuvą.

 

Dar verta pažymėti ir tą faktą, kad šie šviestuvai gali darbuotis nuo -20℃ iki +60℃ laipsnių temperatūroje ir atitinka IP65 standartą.

Jie yra atsparūs drėgmei, dulkėms ir į jų vidų nepateks vabzdžiai, kas taip pat yra labai svarbu.

Pirkėjai iš Lietuvos šiais šviestuvais yra labai patenkinti. Tiek jų pagaminimo kokybe, pritvirtinimo paprastumu, tiek ir švietimo ryškumu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (12)