Speciali akcija - perkamiausias 2020-ųjų robotas dulkių siurblys iš Lenkijos už dar neregėtą kainą: monstrinė 4000Pa siurbimo galia, plovimas bei siurbimas, išmaniosios funkcijos ir aukščiausi lietuvių įvertinimai - „nėra kalbų, pranoko lūkesčius. Must have daiktas!“ („ABIR X6“ atsiliepimai, nuolaidų kuponai, Video)  ()

„ABIR X6“ yra tikras 2020-ųjų metų bestseleris. Tiesiog įspūdingais tempais populiarėjantis robotas dulkių siurblys ir dabar jo kaina yra kaip niekad žema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys (sausas + drėgnas valymas):

  • Aliexpress – 178,39 € (su nuolaidos kuponu);
  • Aliexpress – 188,17 € (su nuolaidos kuponu);
    • 56 % nuolaida + 1,68 € ir 4,18 € kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • mažiausia kaina per paskutines 30 dienų;
    • iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos, Italijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą per 2-5 dienas.

Tai yra pats perkamiausias Aliexpress robotas dulkių siurblys 2020 metais. Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje „ABIR X6“ įsigijo virš 5 500 pirkėjų, turime 3 000 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą.

Vien per „11.11“ išpardavimą buvo nupirkta virš 1000 siurblių vienetų ir Europos sandėlius tiesiog iššlavė. Ir net tada jie nekainavo taip pigiai.

Apžvalgininkai bei pirkėjai šiais robotais dulkių siurbliais yra labai patenkinti ir pasižiūrėkime įdėmiau kuo gi pasižymi „ABIR X6“ ir ką apie juos sako pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio.

Kuo gi pasižymi „ABIR X6“?

Apie „ABIR X6“ technines specifikacijas jau rašėme ne kartą ir šįkart norsi akcentuoti pačius esminius „ABIR X6“ momentus. Juos itin pabrėžia ir pirkėjai bei apžvalgininkai:

  • Triguba navigacija ir net 42 jutiklių - VSLAM, SLAM4.0 ir 120 laipsnių kampu vaizdą fiksuojanti kamera;
  • Monstriška siurbimo galia - 4000Pa ir tai yra vienas aukščiausių rodiklių rinkoje;
  • 3 sauso siurbimo režimai - 2000Pa, 3000Pa, 4000Pa;
  • Vienu metu siurbia ir plauna;
  • Sausų atliekų dėžutė 600 ml;
  • Plovimui 360 ml vandens talpa su reguliuojamu elektroniniu vandens padavimu ir 240 ml sausų atliekų dėžutė;
  • 3 plovimo režimai;
  • Programėlėje esančiais pasirinkimais iš viso turėsime 15 valymo režimų, tarp kurių yra standartinis valymas, palei sienas, konkrečių vietų ir t.t.;
  • Vieno vandens užpildymo užtenka išplauti iki 300 m2 plotą ir siurblys vienu įkrovimu gali grindis plauti net 200 min.;
  • 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos sauso siurbimo atveju užtenka iki 120 min. ir per tą laiką robotas išvalo iki 180 m2 plotą;

 
  • Programėlė ir papildomos funkcijos, kaip no-go zonos/virtualių sienų piešimas; galima aktyvuoti roboto kliūčių įveikimo funkciją; konkrečios valymo teritorijos nurodymas; sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t.;
  • „ABIR X6“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu, programėle ir palaiko įvairius balso asistentus: Alexa, Alice, Google Home;
  • „ABIR X6“ tėra 7,6 cm storio ir tai vienas ploniausių robotų rinkoje. Tai reiškia, kad jis lengvai išvalys teritoriją po tokiais baldais, po kuriais negeba išvalyti jo konkurentai.

Kodėl „ABIR X6“ yra toks populiarus? Pirkėjų atsiliepimai

Štai ką sako lietuviai

Ir trumpai tariant, tai yra nuostabus galios/kokybės/funkcijų/kainos atstovas.

Šį robotą dulkių siurblį pirkėjai vertina pačiais aukščiausiais balais ir iš Čekijos bei Lenkijos sandėlių juos įsigiję lietuviai tvirtina, kad jie atkeliauja vos per kelias dienas bei tai yra vieni geriausių pagalbininkų:

  • M***s: Super, geras pagalbininkas, aišku turi savo trūkumų, bet siurbia gerai. Skenuoja patalpą, atpažįsta. Geras pirkinys. 
  • A***s: Na ne Xiaomi Roborock, bet kaip už tokią kainą tikrai labai geras. Nustebino. 
  • O***a: Nuostabus robotas siurblys. Gerai siurbia atliekas bei dulkes, darbuojasi kasdien, dabar kambaryje net kvėpuoti lengviau!!! Robotas iki manęs atkeliavo labai greitai, kurjeris atnešė į namus. Super. Jokių keblumų dėl prijungimo prie programėlės, viskas paprasta ir suprantama. Vienintelis čia trūkumas, tai labai lengva įkrovimo stotelė. Ją reikia būtinai pastatyti taip, kad remtųsi į sieną. Tada viskas gerai ir stotelės robotas nepajudins. Visais kitais aspektais puikus robotas. Rekomenduoju visiems - 1 foto2 foto.
  • L***e: Labai greitai pristatė. Šiandien išbandžiau robotą ir tiesiog stebiuosi jo orientavimosi aplinkoje galimybėmis. Labai greitai surado visus kambarius, greitai sudarė žemėlapius ir kambarius pilnai išvalė. Vieno įkrovimo užtenka du kartus išvalyti trijų kambarių namus. Itin atkaklus ir kompaktiškas. Pasiekia net ir iš pažiūros sunkiai tokiam įrenginiui įveikiamas kambario vietas. Tylus, kas man labai patinka. Be jokių dvejonių rekomenduoju pardavėją ir šį nuostabų robotą dulkių siurblį.
  • T***a: Pranoko lūkesčius. Iš Lenkijos, tad jokių muito ar kitų mokesčių. Puikiai siurbia ir planuoja savo darbą. Susitvarko net su 3-jų šunų plaukais. Paprasta priežiūra, lengva išvalyti. Gera surinkimo kokybė. Viskas atsidaro bei užsidaro labai sklandžiai, kokybiškai pagamintas. Asmeniškai trūkumų nepastebėjau. Dabar jau neįsivaizduoju gyvenimo be jo. Must have daiktas! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • V***o: Nėra kalbų. Tobulai orientuojasi siauruose vietose. Galvojau jau pasimes į pabaigą ir neberas bazės (įkrovimo stotelės aut. past.). Bet ne, rado iš 1 karto. Nuostabu!  Įdomu tai, kad pakeičiau bazės vietą bute ir žemėlapis tučtuojau dingo iš programėlės. Taipogi žemėlapis dingsta, kai jūs pakeliat nuo žemės robotą. Norint, kad robotas puikiai orientuotųsi, rastų bazę, jo nereikia kilnoti ar perstumdyti bazę. Man robotas veikiai puikiai. Bazę suranda kur ją bepastatyčiau, netgi kampe, nors pagal rekomendacijas to neturėtų būti... Už savo kainą čia tikrai tobulas pagalbininkas. Žmonai patinka. 1 foto.

 

 

Kitų šalių pirkėjų atsiliepimai

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais robotais dulkių siurbliais ir tuo, kaip jie atlieka savo užduotis.

  • A***b: Po dviejų savaičių su šiuo siurbliu galiu drąsiai sakyti, kad esu juo labai patenkintas. Ir tokioje kainų kategorijoje vargiai rasčiau dar kažką geriau. Nuostabus siurblys!! Dirba labai kokybiškai, atliekų dėžutę pripildo pilną ir siurbimo galia nesumažėja. Robotas turi ir vizualinę navigaciją, tad po kambarį juda geriau nei iRomba modelis. Taip pat robotas piešia patalpų žemėlapį ir standartinio valymo režimo metu juda zigzagais. Tad nuolat galite telefone matyti kur yra robotas ir galiu patvirtinti, kad jis nevažinėja per tas pačias vietas. Taip pat programėlėje galite konkrečiai nurodyti kokias vietas norite valyti arba nubrėžti draudžiamas zonas. Už 200 USD gaunate nuostabų įrenginį su pažangiausiomis funkcijomis. Atvyko per 2 savaites, be jokių papildomų mokesčių. Tad robotas tampa dar vertingesnis ir geresnės kainos/kokybės atstovas. Rekomenduoju visiems, kurie už itin gerą kainą nori turėti kokybišką robotą dulkių siurblį. Beje, pardavėjas atsako į visus užduotus klausimus, kas taip pat yra pliusas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • F***V: Greičiausiai atvykęs daiktas, kokį tik esu pirkęs Aliexpress. Pardavėjas itin greitai atsako į visus klausimus. Aukščiausias lygis. Robotas supakuotas į dvi atskiras dėžes, viskas tvarkingai ir saugiai. Robotas atrodo stilingai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto. Testavimus robotas praėjo kuo puikiausiai. Puikiai išsiurbė bei išplovė 54 m2 plotą. Pasižiūrėkite kokia pasidarė plaušinė ir kaip švariai išplovė grindis. Po plovimo su servetėle perbraukiau per grindis. Vos kiek drėgnos ir visiškai švarios - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.  Dukra mano dovana yra labai patenkinta. Rekomenduojam.

 

 

Be Lietuvos ir kitų šalių pirkėjų pagyrų, didelio dėmesio „ABIR X6“ susilaukia ir iš apžvalgininkų:

„Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“, – teigia šis apžvalgininkas.

„Susiurbia tiek atliekų, kad nesuprantu iš kur tiek ir suranda – be dvejonių, tai geriausias robotas dulkių siurblys tarp tų, kurie neturi lazerinės navigacijos sistemos“, – teigia štai šis apžvalgininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: