Tokių kainų dar nebuvo: GeekBuying skelbia specialų „Xiaomi JIMMY“ išpardavimą - su nuolaidų kuponais, iš EU sandėlių ir už mažiausias kainas išparduodami populiariausi belaidžiai dulkių siurbliai, automobilių plovimo įranga ir plaukų džiovintuvai (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „JIMMY“ produktų išpardavimas ir kuponai;

- „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis dulkių siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ belaidis dulkių siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Jimmy JV83“ belaidis dulkių siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvas, iš Europos sandėlių;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja, kad prasidėjo specialus „JIMMY“ produktų išpardavimas ir dabar juos galime įsigyti už rekordiškai žemas kainas.

Taip pat perkant už $100 ir daugiau - papildomai suteikiamas $10 vertės nuolaidos kuponas: HAPPY2021.

Šis papildomas nuolaidos kuponas galioja iki sausio 10 dienos.

Svarbu pažymėti ir tai, kad prekės bus atgabentos iš Europos sandėlių: vos per 5-7 dienas,  ir be jokių papildomų mokesčių.

Štai keletas išties dėmesio vertų pasiūlymų.

„Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga

  • Su nuolaidos kodu HAPPY2021104,99 €;
    • mažiausia kaina;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose automobilio plovimas plovyklose jau tapo įprastu reiškiniu.

Vis dėlto, kartais pasitaiko tokių situacijų, kai plovyklos artimiausiu spinduliu rasti nepavyks ar tiesiog nesinori į ją važiuoti. Esant tokioms situacijos gali itin pravesti mobili „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga.

Didžiausias šios plovimo įrangos privalumas yra tai, jog ji nereikalauja elektros šaltinio. Energija  „Xiaomi JIMMY JW31“ šiuo atveju teikia 12500 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos energijos pakanka dviem automobiliams nuplauti.

Tuo tarpu šios baterijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos ir yra atliekamas naudojant specialų komplekte pridedamą įkroviklį.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad  „Xiaomi JIMMY JW31“ neteršia gamtos. Ši plovimo įranga gali naudoti vandenį tiek iš vandens telkinių, tiek iš kibiro ar vandens čiaupo.

Kitaip sakant, automobilio plovimas šiuo atveju yra atliekamas grynu vandeniu be jokių papildomų cheminių priemonių. Bet jei norėsite, galima išpurkšti ir šampūną.

„Xiaomi JIMMY JW31“ turi galingą 180 W variklį, todėl gali sukurti net 2,2 MPa siekiantį vandens slėgį ir per valandą sugeba aptarnauti apie 180 litrų vandens. Tokio  „Xiaomi JIMMY JW31“ pajėgumo pilnai pakanka net ir didžiausiam purvui nuplauti.

 

Žinoma, tai neprilygsta automobilio plovyklos siūlomam pajėgumui, tačiau esant prie ežero ar gamtoje,  „Xiaomi JIMMY JW31“ plovimo įranga tikrai yra pati geriausia įmanoma alternatyva. Tiesa, tokiais atvejais reikia žiūrėti taisykles, kad nepažeistumėte jų reikalavimų ir negautumėte baudos.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JW31“ iš karto atkeliauja su specialia talpa putoms laikyti. Kitaip sakant, naudojant visas šios plovimo įrangos funkcijas galima gauti rezultatą prilygstantį pilnai automobilio plovyklos programai.

Tai yra įmanoma dėl tos priežasties, nes „Xiaomi JIMMY JW31“ užtikrina ne tik pakankamą vandens slėgį ir apiplovimą putomis, bet dar siūlo ir penkis skirtingus vandens purškimo antgalius.

Gamintojas tvirtina, kad šis plovimo įrangos funkcionalumas gali praversti ne tik plaunant automobilį. „Xiaomi JIMMY JW31“ gali tapti puikiu pagalbininku ir tada, kai norėsite nuplauti namų terasos langus ar tiesiog greitai palaistyti augalus darže.

„Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kodu HAPPY2021120,11 €;
  • Su nuolaidos kodu JIMMYJV51Z125,99 €;
    • mažiausia kaina;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir labai žema kaina.

„Jimmy JV51“ variklio galia siekia net 400W, siurbimo galia 150AW, o galingiausiu režimu pasiekia 17 kPa siurbimo slėgį. Puikūs parametrai tokioje kainų kategorijoje.

Tokio siurblio pilnai užteks įprastai namų priežiūrai, o ir gausus pakuotės turinys leis reikiamoje situacijoje pasirinkti atitinkamą antgalį.

 

„Jimmy JV51“ baterijų talpa siekia 2500 mAh ir vienu įkrovimu gali dirbti 45 minutes. Baterija įkraunama per 5 valandas.

Svarbu ir tai, kad „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat siurblys turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV51“ iš viso turi 4 antgalius, tarp kurių yra ir specialus baldams. Taip yra patogu pašalinanti erkutes. 

Verta pažymėti ir tai, kad šis beaidis siurblys yra ergonomiškas ir lengvas. Sveria vos 1,5 kg, tad su juo galima darbuotis ilgai ir rankos išliks nepavargusios.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra labai geras dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti ir valant grindis, ir baldus.

Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lėmė, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

„Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ belaidis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kodu HAPPY2021184,79 €;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

Jei „Xiaomi Jimmy JV51“ yra vienas pirmųjų kompanijos belaidžių dulkių siurblių, kuris  rinkoje jau yra gerus porą metų, tai „Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ yra visiška naujiena, kuri rinkoje pasirodė tik praėjusių metų pabaigoje.

Ir per pastaruosius keletą metų matėme ne vieną ir ne du „Xiaomi“ kompanijos belaidį siurblį, tačiau „Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ yra kitoks.

Ar esate iki šiol matę belaidį rankinį dulkių siurblį, kuris dar ir plautų grindis? Taip, šis modelis sugeba ir tai.

„Jimmy JV65 Plus“ variklio galia siekia net 500 W, o siurbimo slėgis galingiausiu režimu pasiekia net 22 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija galima dirbti iki 70 minučių.

 

Čia verta pažymėti, kad palaikomi 3 siurbimo režimai: Normal, Strong bei Max. Tad jei siurbliuosime grindis, atitinkamai baterijų energijos užtenka 9, 30 ir 70 min.

Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

Taip pat yra labai pabrėžiama, kad pakuotėje atkeliauja du skirtingi valymo galvos voleliai ir vienas jų yra skirtas grindų valymui, o kitas - kiliminei dangai.

Tokiu būdu yra maksimaliai efektyviai išnaudojamas „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ siurblys ir galima pagal situaciją pasirinkti reikiamą volelį.

Teigiama, kad juos pakeisti yra labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Taip pat jie neapsivelia plaukais.

Svarbu ir tai, kad pakuotėje rasime papildomą priedą, skirtą grindų plovimui. Jis labai paprastai pritvirtinamas prie siurblio ir vienu metu galima siurbti grindis bei jas plauti.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV65 Plus“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

„Jimmy JV65 Plus“ yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu išvalysime namus nuo lubų iki grindų. Šaunus variantas ieškantiems belaidžio dulkių siurblio ir dabar GeekBuying jį parduoda gerokai pigiau, nei kitos parduotuvės.

„Xiaomi Jimmy JV83“ belaidis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kodu HAPPY2021153,71 €;
  • Su nuolaidos kodu JIMMYJV83​159,59 €;
    • mažiausia kaina;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

Jei Jums „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ pasirodė kiek per brangus, norite pigesnio modelio, bet naujesnio ir dar pažangesnio už „Xiaomi Jimmy JV51“ – tada „Xiaomi Jimmy JV83“ yra būtent tai.

 

„Xiaomi Jimmy JV51“ labai ilgai buvo vadinamas pačiu geriausiu „Xiaomi“ rankiniu dulkių siurbliu, tačiau laikas bėga ir situacija keičiasi.

„Xiaomi Jimmy JV83“ rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97 % susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99 %. Skirtumas minimalus, bet visgi yra.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjęs siurbimo slėgis Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo slėgis siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusiu siurbimo slėgiu atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais.

Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją, tačiau naujesnio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

 

Nors tarp šių dviejų siurblių modelių yra maždaug 30 eurų skirtumas, tačiau iš esmės „Xiaomi Jimmy JV83“ jų yra tikrai vertas. Tai naujesnės kartos ir visais aspektais geresnis siurblys.

„Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvas

  • Su nuolaidos kodu JIMMYF6151,19 €;
    • mažiausia kaina;
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 darbo dienas.

Tai yra puikaus dizaino, labai funkcionalus ir itin geros kainos „Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvas.

Štai žemiau pateiktame paveiksle galite matyti esmines „Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvo specifikacijas ir jo palyginimą su populiariu Dyson Supersonic plaukų džiovintuvu.

Atkreipiame dėmesį, kad „Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvas daugelyje kategorijų lenkia savo kur kas brangesnį konkurentą, o kainuoja kur kas pigiau.

„Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvas atkeliauja drauge su keletų skirtingų antgalių. Jie pritvirtinami magnetais. Tad jų nuėmimas/uždėjimas yra labai greitas bei patogus.

„Xiaomi JIMMY F6“ plaukų džiovintuvas yra 1800W galios. Ir tai yra 17 pakopų greitaeigis plaukų džiovintuvas su turboįputimu, dėl ko sukuria galingą oro srautą iki 18L/s, kuris džiovina 30% greičiau nei kiti plaukų džiovintuvai. Tuo pačiu, ne tik užtikrina greitą plaukų išdžiuvimą, bet ir išvengia per didelės šilumos žalos.

Verta pažymėti, kad čia turime 3 veikimo režimus, 3 oro srauto greičius ir 3 skirtingus temperatūros pasirinkimus. Tad „Xiaomi JIMMY F6“ pasižymi itin plačiu funkcionalumu ir galima pasirinkti tokius parametrus, kokių reikia konkrečiu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai ()