Neįtikėtinai geras pasiūlymas: net 2,5 karto pigiau išparduodama puikiai pirkėjų vertinama internetinė kamera - „dėl to Covid-19 turiu dirbti iš namų ir ši kamera tikras išsigelbėjimas: vaizdo kokybė tokia, lyg būčiau šalia kolegų, o mikrofonai ir garsiakalbiai tokie, kokių neturi kitos pigios kameros“ („TENVIS TW888“ pirkėjų atsiliepimai, nuolaidos kuponas, Video)  ()

„TENVIS TW888“ - labai geros kainos ir specifikacijų internetinė kamera. 1080P raiška, 120 laipsnių matymo kampas, pasukama įvairiomis kryptimis, 2 mikrofonai, super paprastas pajungimas ir tinka praktiškai bet kokiam įrenginiui. Štai ką apie ją sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TENVIS TW888“ internetinė kamera:

  • TikTech - 20,41 €;
    • nuolaidos kuponas TENVISEUWEB9;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 37 € IŠPIRKTA.
  • Amazon - 54 € (su siuntimo išlaidomis). 

„TENVIS TW888“ yra simpatiško dizaino ir puikios pagaminimo kokybės internetinė kamera. Sveria vos 200 gramų, lengvai pritvirtinama prie monitorių bei nešiojamų kompiuterių ir ją galima palenkti 180, o pasukti net 360 laipsnių kampu.

Tad monitoriaus niekur nešti nereikia - užtenka tiesiog reikiama kryptimi pasukti pačią „TENVIS TW888“ internetinę kamerą. 

Svarbu ir tai, kad „TENVIS TW888“ matymo kampas siekia net 120 laipsnių, o filmavimo raiška 1080P su 30 kadrų per sekundę rodikliu. Tokioje kainų kategorijoje, tai yra labai geri rezultatai.

Su tokia kamera bus patogu rengti ir nuotolinius verslo susitikimus. Į vieną kadrą tilps keletas žmonių, o ir vaizdo kokybė išliks aukšta.

 

Čia ir nuotoliniu būdu dirbantiems mokytojams-dėstytojams yra labai geras dalykas. Didesnis aprėpties kampas ir aukšta raiška leidžia patogiai pateikti dėstomą informaciją ir nėra būtina sėdėti tiesiog prilipus prie monitoriaus ekrano. Galima ir vizualiai, ant lentos ar kitomis priemonėmis pateikti svarbią informaciją.

O ką jau kalbėti apie patenkintus draugus bei giminaičius, aiškiai matančius visą gausią šeimą viename kadre.

Verta pažymėti, kad pakuotėje drauge atkeliauja ir „TENVIS TW888“ skirtas trikojis, dėl ko šią kamerą naudoti yra dar patogiau.

Ir kaip minėjome, ši kamera aprėpia platų vaizdą, tad nuo jos galima būti net iki 2 metrų atstumu ir kitoje ekrano pusėje esantys žiūrovai jus puikiai matys.

O kaip mikrofonas? Jų čia yra net du. Abejose „TENVIS TW888“ kameros pusėse ir su aplinkos triukšmo pašalinimu, tad aiškiai girdimas balsas yra garantuotas.

Kaip naudotis „TENVIS TW888“ kamera? Tą sugebės padaryti net ir niekad tokio daikto neturėjęs žmogus:

  • išimame kamerą iš pakuotės;
  • pritvirtiname prie trikojo arba monitoriaus/kompiuterio;
  • prijungiame su USB laidu;
  • ir viskas - jau galima naudotis.

 

Čia nėra jokių vadinamųjų draiverių (tvarkyklių) ir panašiai. Jokių ten programinės įrangos diskų ir kitų komplikuotų dalykų. Prijungiame per USB jungtį ir naudojamės.

Ir „TENVIS TW888“ gali darbuotis ne tik su įvairias monitoriais bei kompiuteriais, bet ir išmaniaisiais televizoriais, TV priedėliais ir kitais įrenginiais.

Taip pat „TENVIS TW888“ dirba su Chrome, Android, MacOS, Windows (XP ir naujesnėmis) operacinėmis sistemomis. Plius, palaiko Skype, Zoom ir kt.

Ką apie šią „TENVIS TW888“ internetinę kamerą sako pirkėjai?

Amazon galima rasti ganėtinai daug atsiliepimų ir absoliuti jų dauguma yra itin teigiami. Štai pateikiame keletą pačių išsamiausių ir geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindinčių atsiliepimų.

  • Robert Janowsky: Iš pradžių į šią internetinę kamerą žiūrėjau kiek skeptiškai. Ir labiausiai dėl to, kad ji kainavo taip mažai. Tačiau, kai ją prijungiau prie USB prievado ir kai pamačiau filmuojamo vaizdo kokybę - iškart supratau, kad tai puiki kamera. Mano žmonai kaip tik reikėjo tokios kameros, kadangi ji nuotoliniu būdu veda Tai Chi pamokas. Ir kaip galite suprasti, reikėjo kameros, kuri leistų laisvai judėti ir aprėptų visą filmuojamą plotą. TENVIS TW888 būtent tai ir daro. Taigi, jei neturite labai specifinių poreikių, kurių bazinė internetinė kamera nepajėgs užtikrinti, tada aš labai rekomenduoju daugiau neieškoti ir pasirinkti šią TENVIS TW888 kamerą. Už labai žemą kainą ji siūlo aukštą kokybę.
  • Brailey Stone: Ši kamera atitinka viską, kas pateikiama aprašyme. Vaizdo kokybė tokia gera ir ryški, kad mano kolegos jaučiasi tarsi susitikimas vyktų ne nuotoliniu būdu, o būtume viename kambaryje. Labai gera garso kokybė ir aplinkos triukšmo slopinimas veikia puikiai. Dėl Covid-19 jau senokai dirbu namie ir telekonferencijų metu man labai svarbu, kad kalbantis su kitais žmonėmis nebūtų pašalinių garsų, kuriuos skleidžia vaikai, naminiai gyvūnai ir pan. Smagu ir tai, kad čia įmontuoti 2 mikrofonai, todėl nereikia papildomai prijungti garso įrangos. Tereikia TENVIS TW888 kamerą prijungti prie kompiuterio ir iškart galima ja naudotis. Puikus daiktas.
  • Debora C. Long: Mane apskritai stebina dabartinės internetinės kameros savo universalumu bei vaizdo kokybe. Ir aš įsigijau būtent TENVIS TW888. Mane iškart sužavėjo jos žema kaina ir kai kamerą išbandžiau - likau dar labiau nustebinta kokia ji gera. Labai kokybiškai pagaminta, vaizdo kokybė aiški ir ryški, garso kokybė puiki. Net jei ir esu toliau nuo TENVIS TW888 kameros, ji vis tiek sugeba sugauti mano sakomus žodžius. Labai geri mikrofonai. Daugelis kitų pigių internetinių kamerų reikalauja, kad sakydama žodžius būčiau kuo arčiau tų kamerų turimų mikrofonų. Su TENVIS TW888 galiu jaustis laisvai. Kokybė - aukščiausias balas. Veikimas - aukščiausias balas.
  • Roben Sabad: Aš užsisakiau šią internetinę kamerą savo „Mac Mini“. Dabar tiek daug mano susitikimų vyksta internete, tad norėjau turėti galimybę naudotis savo ekranu, kuriame nėra įmontuoto mikrofono ar internetinės kameros. Šiandien TENVIS TW888 atkeliavo ir ją buvo labai lengva parengti darbui. Tereikia tik prijungti prie kompiuterio per USB prievadą. Kartu atkeliaujantis USB laidas yra gana ilgas, todėl kažko papildomai neprireiks. Aš kamerą išbandžiau atlikdamas „FaceTime“ skambutį, ko niekada anksčiau negalėjau padaryti naudodamas „Mac Mini“, ir TENVIS TW888 puikiai veikė. Vaizdo kokybė ir garsas taip pat buvo labai aiškūs. Aš jau rekomendavau TENVIS TW888 nusipirkti savo tėčiui ir rekomenduoju tą padaryti visiems.

 

 

Plačiau apie tai, ką sugeba „TENVIS TW888“ internetinė kamera ir kam yra skirta - šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()