Iš Lenkijos ir su nuolaidų kuponais geriausi bei technologijos.lt skaitytojų giriami „Creality“ 3D spausdintuvai: milijonai Youtube peržiūrų ir tūkstančiai pirkimų - štai kuo jie skiriasi („Ender 3“, „Ender 3 Pro“ ir „Ender 3 V2“ palyginimas, nuolaidų kuponai, Video)  ()

Net jei ir visiškai nesidomite 3D spausdintuvais, net ir Jūs būsite girdėję apie tokią kompaniją, kaip „Creality“. Tai yra vienas pagrindinių rinkos lyderių ir jos gaminamus 3D spausdintuvus giria absoliučiai visi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas:

  • Aliexpress139,58 €;
    • su nuolaidos kuponu TBENDER39;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvas:

  • Aliexpress172,17 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„Creality Ender 3 V2“ 3D spausdintuvas:

  • Aliexpress 195,58 €;
    • su nuolaidos kuponu TBENDER25;
    • iš Prancūzijos/Čekijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Praktiškai su visais 3D spausdintuvų modeliais papildomai dovanų gausite ir spausdinimo medžiagos.

„Creality“ kompanija yra puikiai žinoma 3D spausdintuvų mėgėjams ir „Ender 3“ modelis jau tapo tikra legenda: daugybė Youtube apžvalgų, tūkstančiai pirkėjų atsiliepimų ir absoliutus dominavimas.

 

Daugelis tvirtina, kad „Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas, kuris labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„Creality Ender 3“ sveria 8 kilogramus, yra 44 x 41 x 46,5 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausdintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano ir jis aprūpintas įprastu LCD ekranėliu, o funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

 

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas.

Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, jį surinkti yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Jau virš 2,6 mln. kartų peržiūrėta „Creality Ender 3“ apžvalga:

O kaip „Creality Ender 3 Pro“?

Tai yra sėkmingas „Creality Ender 3“ atnaujinimas ir taip pat susilaukęs labai daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų.

Tiesą sakant, ką apie „Creality Ender 3 Pro“ sako pirkėjai iš Lietuvos bei kitų šalių galite paskaityti štai šiame tekste.

Iš esmės „Creality Ender 3 Pro“ pagerėjo ekstruderis, ypač kalbant apie Y ašies valdymą, didesnis stabilumas; dėl geresnių guolinių ratukų yra mažesnė trintis ir pagerėjo bendras spausdintuvo darbo stabilumas; guminės kojelės irgi prisideda prie stabilumo ir tylesnio darbo; Pro versijoje ventiliatorius jau nukeliavo iš viršaus į apačią.

 

Labai gera apžvalga, kurioje palyginamas „Creality Ender 3“ ir „Creality Ender 3 Pro“:

O kaip „Creality Ender 3 V2“?

Tai yra naujausias šios serijos modelis. Ir jis iškart atrodo kur kas prabangiau. Taip, tarsi čia turėtume kokių 500 eurų vertės 3D spausdintuvą.

Ir jis ne tik atrodo prabangiau, bet ir įgavo naujų privalumų. Esminius „Creality Ender 3 V2“ privalumus galite matyti čia pateiktuose paveiksluose.

Taigi, „Creality Ender 3 V2“ yra naujo metalo korpuso dizaino ir dabar jau jame labai gerai paslėpti laidai.

Taip pat čia turime įrankiams skirtą skyrelį. Tad visokias adatėles, replytes ir kitus smulkius įrankius galima laikyti tiesiog pačiame 3D spausdintuve. Patogus dalykas. 

Kompanija išgrynino geriausią spausdinimo padėklo variantą ir čia turime dar geresnį grūdintą stiklą. Nuo jo yra dar lengviau nuimti atspausdintus daiktus.

Į akis krenta ir „Creality Ender 3 V2“ labai dailus 4,3 colių ekranas ir šauni vartotojo sąsaja. Beje, ekraną galima nuimti.

Apžvalgininkai tvirtina, kad „Creality Ender 3 V2“ spausdintuvuose pagerėjo XY ašies įtempikliai, tad spausdinimo modeliai tampa dar tikslesni ir tuo pačiu gražesni.

 

Yra ir Power loss recovery funkcija, todėl leidžia tęsti darbą po netikėtų nesklandumų; palaikoma atminties kortelė ir t.t.

Plačiau apie „Creality Ender 3 V2“ ir jo galimybes šioje apžvalgoje:

Apibendrinus galima gana drąsiai teigti, kad ir kurį iš šių „Creality“ 3D spausdintuvų pasirinksite - liksite jais patenkinti. Tai yra aukščiausios klasės produktai.

Ir štai vieni ištikimiausių mūsų portalo skaitytojų po „Creality Ender 3 Pro“ tekstu pradėjo diskusiją apie šios kompanijos spausdintuvus. Ir tvirtina, kad jie tikrai verti dėmesio ir „nereikia būti raketų inžinieriumi“, norint jais naudotis.

Ir ką Jūs manote apie šiuos 3 „Creality“ 3D spausdintuvus? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose. Ir ypač laukiame atsiliepimų iš tų, kurie patys yra išbandę šiuos „Creality“ 3D spausdintuvus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: