Iš Lenkijos LED šviestuvas, kokio tikriausiai dar nesate matę: įspūdingo dizaino, tinka iki 40 m2 plotui, skirtingi švietimo režimai, valdomas programėle ir aukščiausias lietuvių įvertinimas („IRALAN“ atsiliepimai, iš Lenkijos)  ()

„IRALAN“ yra itin perkamas ir geriausiai pirkėjų vertinamas dekoratyvinis lubų LED šviestuvas. Jį yra įsigiję ir pirkėjai iš Lietuvos. Štai ką jie sako apie tokį įdomų šviestuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„IRALAN 8815“ LED šviestuvai:

  • Aliexpress - nuo 28,91 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2,66 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • ribotas prekių kiekis.

„IRALAN“ labai įdomus, dekoratyvinis LED šviestuvas. Jį jau įsigijo virš 1 000 pirkėjų, turime beveik 600 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą.

Tai geriausiai vertinamas dekoratyvinis lubų šviestuvas ir dabar jį galima įsigyti iš Lenkijos sandėlio. Tiesa, prekių kiekis yra labai ribotas.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi, kad čia turime kokybiškai pagamintus LED šviestuvus: metalo ir PVC plastiko korpusai.

Taip pat galima rinktis iš skirtingų šviestuvų variantų. Kuo daugiau tų „lapelių“, tuo šviestuvas gali apšviesti didesnį plotą. Iš Lenkijos liko 30W ir 40W modeliai, kurių užtenka apšviesti iki 15 m2 plotą.

Pirkėjai teigia, kad šiuos šveistuvus lengva pritvirtinti ir jie maitinami nuo 220V elektros tinklo. Be to, šie LED šveistuvai užtikrina Ra90 rodiklį, kas reiškia, kad apšviesti objektai išlieka natūralių spalvų.

 

Įdomu yra ir tai, kad „IRALAN“ LED šviestuvai valdomi trimis būdais: jungikliais, pakuotėje esančiais nuotolinio valdymo pulteliais ir į išmaniuosius telefonus atsisiunčiamomis bei įsidiegiamomis programėlėmis.

Tad tiesiog begulint lovoje galima telefone pasirinkti norimą švietimo režimą, yra ir specialus naktinis režimas, valdyti švietimo temperatūrą - nuo 3000K iki 6500K bei ryškumą - nuo 1 iki 100 proc.

Galima nustatyti ir automatinį šviestuvų išsijungimą, kas taip pat yra patogu.

Gamintojas ir pirkėjai tvirtina, kad „IRALAN“ LED šviestuvai skleidžia labai malonią šviesą - palaikomas ir lubų apšvietimas, kas suteikia papildomo jaukumo, šviesumo ir atrodo šauniai. Taip pat nėra jokio mirgėjo - šviesos srautas yra tolygus.

Pirkėjai iš Lietuvos yra itin patenkinti šiais „IRALAN“ LED šviestuvais ir tvirtina, kad jie iš Lenkijos buvo greitai pristatyti bei šauniai šviečia.

  • A***e (pirkėja iš Lietuvos, pirko iš Lenkijos): Atkeliavo per 5 dienas. Pirkau modelį, kurio užtektų 15 m2 plotui. Jį sudaro 5 „lapeliai“. Pritvirtinau šviestuvą 10 m2 dydžio patalpoje, kurioje yra vienas langas. Tokiam plotui šviestuvo pilnai užtenka. Šviestuvo surinkimas ir pritvirtinimas yra greitas. Kokybiškas šviestuvas, rekomenduoju. Štai kelios nuotraukos, kaip jis šviečia esant skirtingam ryškumui: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • M***a (pirkėja iš Rusijos): Labai greitas pristatymas. Ir viskas pakuotėje saugiai sudėta. Pati surinkau šviestuvą. Tą padaryti visiškai paprasta. Nuotolinio valdymo pultelis veikia kaip ir tvirtina pardavėjas. Šviestuvas šviečia ryškiai. 5 „lapelių“ modelį pakabinau 9 m2 ploto virtuvėje - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

 

Dar kelios pirkėjų padarytos „IRALAN“ LED šviestuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()