Su juo internetą turėsite ir gūdžiausiame miške: iš Lenkijos, su nuolaidos kuponu ir tobulai lietuvių vertinamas lauko maršrutizatorius - IP65 standartas, maitinimas nuo išorinės baterijos ir DC tinklo, iki 100Mbps duomenų perdavimo greitis bei galimybė prijungti 10 įrenginių (Lenkija, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„KuWFi“ įdomus ir labai gerai pirkėjų vertinamas interneto maršrutizatorius. Kitoks, nei esame įpratę matyti, tačiau su tokiu daikčiuku interneto prieigą turėsite praktiškai bet kuriame Lietuvos kampelyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KuWFi“ maršrutizatorius:

  • Aliexpress40,63 € (su nuolaidos kuponu);
    • 69 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki sausio 18 d.);
    • už 2,66 € iš Lenkijos pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Atkreipiame dėmesį, kad Lenkijos sandėlyje beliko vos keletas šių itin populiarių ir pačių perkamiausių tokio tipo interneto maršrutizatorių.

Tiesą pasakius, tai pats perkamiausias ir geriausiai vertinamas lauko tipo interneto maršrutizatorius: beveik 2 600 užsakymų, 1 400 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas. Kiti tokio tipo įrenginiai pasižymi kur kas kuklesne statistika.

Kaip pasirinkti tinkamą maršrutizatoriaus versiją?

Svarbu: reikia pasirinkti tinkamą maršrutizatoriaus versiją ir mums, gyvenantiems Lietuvoje, reikia rinktis štai tokią versiją - Version 3.

Kodėl? Nes tokios versijos „KuWFi“ maršrutizatorius palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir svarbiausia, kad turime 4G LTE: B3, B7, B20 ir B40.

Tad su tokiu maršrutizatoriumi turėsime interneto prieigą bet kuriame Lietuvos kampelyje. Juk mūsų mobiliojo ryšio stočių tinklas yra itin gerai išvystytas ir čia daugelis pasaulio šalių gali tik pavydėti.

 

Alternatyva Version 3 modeliui? Iš bėdos tinka Version 2 modelis, kuris palaiko Lietuvoje esančius 3G dažnius ir dalinai 4G LTE: B3 ir B20. Kaimiškose vietose jau gali kilti problemų ir ypač toliau nuo stočių, kurias dar užstos miškai.

Version 1 visai neverta rinktis, nes ji tinkama Azijos rinkoms. Tad iš esmės geriausias variantas „KuWFi“ rinktis Version 3. Tik Lenkijoje tėra 3 vnt.

Kitu atveju galima siųstis iš Kinijos, taip jis kainuos beveik 12 eurų pigiau - vos 29 € - tačiau siuntimas bus ilgesnis. Nors pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jiems iš Kinijos šį modelį atsiuntė per 17 dienų, kas yra tikrai greitai.

Tai kas čia per daiktas ir kam jis reikalingas?

Tikriausiai dalis jūsų šypsotės ir net garsiai klausiate: kam toks daiktas, kai kone visi turi išmaniuosius telefonus ir jame aktyvuoja mobilųjį internetą?

Jei nuvažiavus į sodybą užtenka braukyti telefono ekraną ir paskaityti, kas dedasi pasaulyje bei panaršyti draugų ir sekamų garsenybių socialinių tinklų profilių naujus įrašus, tada taip - tokio daikto Jums nereikia.

Tačiau jei norite prisijungti kompiuterį, planšetę, keletą telefonų, palikti sodyboje stebėjimo kameras ir per jas 7/24 WiFi ryšiu, būnant bet kuriame pasaulio krašte stebėti, kas vyksta - tada toks daiktas Jums būtinas.

 

Juk akivaizdu, jog į toliau nuo miesto esančią sodybą joks interneto tiekėjas jums interneto kabelio neves, o ir alternatyvūs pasiūlymai, švelniai tariant, rimtai patuštins kišenę. Tad čia yra pigi alternatyva turėti interneto prieigą bet kur ir bet kada.

Tereikia į „KuWFi“ maršrutizatorių įdėti microSIM kortelę, įrenginį prijungti prie maitinimo šaltinio, atlikti keletą nesudėtingų veiksmų naršyklėje - tai parodoma šiame vaizdo įraše - ir jau turite prieigą prie interneto.

Ant „KuWFi“ korpuso rodomas ryšio stiprumo signalas, o dvi pritvirtinamos antenos sustiprina tą signalą.

Be to, „KuWFi“ galima prijungti ir prie namuose esančio maršrutizatoriaus ir taip padidinti siunčiamo signalo diapazoną. Žinoma, labiausiai „KuWFi“ privalumai pasijaučia ten, kur nėra jokių interneto prieigos alternatyvų.

„KuWFi“ signalą gali atviroje vietoje perduoti iki 100-200 metrų atstumų. Ir prie šio įrenginio gali vienu metu prisijungti iki 10 skirtingų vartotojų, o tiksliau reikėtų sakyti įrenginių.

Maksimalus duomenų perdavimo greitis siekia iki 100Mbps. Žinoma, čia pateikiami parametrai yra idealiomis sąlygomis ir jei prie „KuWFi“ bus prisijungęs vienas įrenginys.

Didesnis kiekis įrenginių sumažina tą vienam prietaisui tenkantį duomenų perdavimo greitį, tačiau net ir sumažėjęs greitis yra geriau, nei absoliučiai jokio interneto.

 

„KuWFi“ yra pilnai saugus naudoti lauko sąlygomis - atitinka IP65 standartą, tad jis atsparus dulkėms ir vandens purslams. Taip pat gali darbuotis nuo -20C iki +70C laipsnių temperatūroje. Labai geri rezultatai.

O kaip dėl naudojimo lauke, iš kur maitinimas? „KuWFi“ turi microUSB jungtį, tad belieka prijungti išorinę bateriją ir taip galima šį interneto maršrutizatorių neštis ten, kur tik norite ir turėti interneto prieigą bet kurioje vietoje.

Na gerai, jei pasislėpsite nuo atominės bombos smūgio apsaugančiame bunkeryje, tai gal ir nebus to interneto, bet normaliomis sąlygomis bus sudėtinga Lietuvoje rasti vietą, kur neturėtumėte interneto.

„KuWFi“ yra perkamiausiais ir geriausiai pirkėjų vertinamas tokio tipo interneto maršrutizatorius. Ir absoliuti pirkėjų iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti „KuWFi“ prietaisais ir tvirtina, kad jie suteikia prieigą prie interneto tose vietovėse, kur nėra kitos alternatyvos. Gana didelė dalis pirkėjų tvirtina, kad dėka šių maršrutizatorių, dabar savo sodybas gali stebėti 24/7 režimu. 

Prieš tai pakabintos kameros filmavo, bet vis tiek nieko nežinojai, kas gi dedasi sodyboje. Ir tik nuvažiavęs lipdavai ant kopėčių, išimdavai atminties kortelę ir vakare peržiūrėdavai ką jos prifilmavo. Jei apvogė, tai džiaugiesi jei bent nufilmavo kažką naudingo, kas padės rasti vagis.

 

Su tokiu „KuWFi“ maršrutizatoriumi galima matyti realiu laiku, kad vyksta toli kaime esančioje sodyboje. Bet kuriuo metu pasižiūrėti įrašus ir kas svarbiausia, čia ir dabar gauti pranešimus apie nelauktus svečius ir iškart informuoti policiją, jei tik jie be jūsų leidimo jau lenda į pastatus. Atsiperkanti investicija garantuotai.

Kelios patenkintų pirkėjų padarytos „KuWFi“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Kaip teisingai pajungti maršrutizatorių parodoma šiame vaizdo įraše.

O čia išsami „KuWFi“ prietaiso apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()