Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkami ir puikiai lietuvių vertinami įspūdingi flomasterių bei spalvotų pieštukų rinkiniai - iki 262 vnt., su laikymo krepšiu ir vos nuo €7: tai gali būti puikus būdas ištverti įtampą ar užimti vaikus (papildomai įvairios spalvinimo knygos, Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Itin perkamas ir gerai lietuvių vertinamas flomasterių rinkinys, iki 262 skirtingų spalvų ir laikymo krepšys, iš Lenkijos - „36/80/168/262 Colors Double Headed Art Marker Pen Set Artist Sketch Oily Tip Alcohol Based Markers For Manga School Art Supplies“;

- Spalvoti pieštukai su išskirtinai didele įvairove, Lenkija, nedidelis likutis - „Sketching Painting Oil Pencil Artist Professional Color Pencils Set 48/160 Colors For Kids Students Drawing School Art Supplies“;

- Įvairios spalvinimo knygos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin perkamas ir labai gerai lietuvių vertinamas flomasterių rinkinys, iki 262 skirtingų spalvų ir laikymo krepšys

Atkreipiame dėmesį, kad iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių beliko labai mažai rinkinių ir šiuo metu iš šių sandėlių galima rinktis tik maksimalų flomasterių rinkinį. Tai yra, 262 flomasteriai su krepšiu.

Toks rinkinys iš Lenkijos bus už € 7,82 atsiųstas per 3-7 dienas ir kainuos 74 €.

Jei norite pigesnio varianto ir užteks mažesnio kiekio flomasterių, tada belieka rinktis Kinijos sandėlį.

Jame yra nuo 30 iki 80 flomasterių komplektai su jiems laikyti skirtu krepšiu, o ir kaina svyruoja nuo 14 iki 29 €. Siuntimas pigesnis, tačiau čia jau reikės ilgiau palaukti, kol atkeliaus iki Lietuvos.

Šie flomasteriai yra ypatingai populiarūs Aliexpress ir turime 3 600 užsakymų, arti 2 000 atsiliepimų ir aukštą 4,7 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų įvertinimą ir pažymi, kad iš Lenkijos atkeliavo ypatingai greitai: vos per 4-7 dienas. Taip pat yra pirkusių ir iš Kinijos bei vertinančių taip pat 5 balais.

Lietuvaičiai teigia, kad flomasteriai yra puikios kokybės, labai ryškiai piešia ir rekomenduoja piešti ant storesnio popieriaus lapo, nes kitaip gali persišviesti. Keletas lietuvių padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Kaip jau matote iš straipsnyje pateiktų nuotraukų, tai yra dvigubi flomasteriai. Vienas jų galas storesnis, o kitas plonesnis. Taip patogu spalvoti stambesnius objektus ir tuos, kur reikia didesnio tikslumo.

Be to, visiems šiems rinkiniams yra skirti laikymo krepšiai. Ir pagal tai, kokį pasirinksite flomasterių rinkinį - nuo 30 iki 262 vienetų - atitinkamai bus skirtas jų laikymo krepšys.

Gamintojas pažymi, jog šie flomasteriai yra absoliučiai saugūs naudoti įvairaus amžiaus vaikams. O čia turime trumpą vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip piešia šie flomasteriai.

Spalvoti pieštukai su išskirtinai didele įvairove, Lenkija, nedidelis likutis

Čia trumpas spalvotų pieštukų vaizdo įrašas.

Šiuo atveju Lenkijos sandėlyje turime taip pat labai ribotą pasiūlą, tačiau dar yra tokie rinkiniai: 48, 72, 120 ir 160 pieštukų. Ir kainuoja nuo 14,39 €.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuos pieštukus parduoda ta pati parduotuvė, kaip ir aukščiau aprašytus flomasterius. Tad jei pirksite flomasterių bei pieštukų, pardavėjas juos sudės į vieną pakuotę ir vienu kartu atsiųs į Lietuvą.

Žinoma, tai galioja tokiu atveju jei abiem atvejais užsisakysite iš to pačio sandėlio.

Taigi, čia turime labai plačią spalvotų pieštukų paletę. Maksimaliai galima pasirinkti net 180 vnt. rinkinį, tai ir išrankiausiųjų poreikis bus patenkintas.

Šiuos spalvotus pieštukus jau yra įsigiję virš 340 pirkėjų, turime 240 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir didžioji jų dalis pieštukus pirko iš Lenkijos sandėlio.

Tvirtina, kad jie atkeliavo labai greitai. Vienas pirkėjas teigia, kad iš Lenkijos atsiuntė vos per 2 dienas. Pieštukai pagaminti kokybiškai ir gerai piešia.

Kelios lietuvių padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Kitų šalių pirkėjai šiais spalvotais pieštukais taip pat yra labai patenkinti. Teigia, kad pieštukai pagaminti iš kokybiško medžio, drožiami nesunkiai, spalvotos širdelės tvirtos ir piešiant netrupa bei ypač dažnas jų tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra super geras pasiūlymas: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Įdomiausia yra ir tai, kad didelė dalis pirkėjų šiuos flomasterius bei pieštukus perka ne vien tik savo ar bičiulių atžaloms, bet ir sau. 

Jei vaikai su šiomis spalvinimo priemonėmis lavina savo motorinius gebėjimus, išmoksta atskirti spalvas bei atspalvius, suvokti kokie objektai yra kokių spalvų ir taip toliau, tai suaugusieji taip save... ramina.

Per pastaruosius keletą metų ir ypatingai per praėjusius, žmonės pradėjo jausti itin didelę įtampą ir ieškoti būdų, kaip ją sumažinti. Kiekvienas pasirenka tą būdą, kuris jam duoda daugiausiai naudos. Vieni išsilieja komentuodami socialiniuose tinkluose, o kiti užsiima dėlionių dėliojimu, stalo žaidimais bei spalvinimo knygų spalvinimu.

Ir tikrai taip, tokia tendencija jau pastebima ir Lietuvoje. Po įtemptos darbo dienos suaugę žmonės pasiima spalvinimo knygą, flomasterių ar pieštukų ir tiesiog spalvina. Tai reikalauja susikaupimo ir smegenys apie nieką daugiau negalvoja. Tai tarsi meditavimo būdas, leidžiantis galvą išvalyti nuo visų per dieną sukauptų neigiamų emocijų.

Įvairios spalvinimo knygos

Čia pateikiama labai įdomių ir įvairaus tipo spalvinimo knygų. Štai keletas itin puikiai pirkėjų vertinamų knygų pavyzdžių - komentaruose galite rasti pirkėjų padarytų šių knygų nuotraukų.

Pavyzdžiui, tokia Fantasy tipo spalvinimo knyga su įspūdingais veikėjais. Viso turime 120 puslapių knygą, tad jos užteks tikrai ilgam.

Tokia knyga jau yra skirta kiek vyresniems vaikams ir puikiai leis suaugusiesiems išlaisvinti savo kūrybinį potencialą bei tuo pačiu atsipalaiduoti.

Mergaitėms, merginoms, moterims ir aprangos mėgėjams skirta spalvinimo knyga. 80 puslapių apimties.

Mažiausiems skirta 80 puslapių spalvinimo knyga su įvairiais mistiniais gyvūnėliais. Yra net programėlė, kurioje parodoma, kaip piešti, yra smagių trumpų filmukų.

O šis 128 puslapių knygų variantas skirtas tiems, kurie nori spalvinti pagal tam tikra seką. Paveikslai yra tarsi dėlionė, suskirstyti skaičiais sužymėtais sektoriais. Ir kiekvienas skaičius atitinka tam tikrą atspalvį. Šis spalvinimo variantas ypač atpalaiduoja, nes reikalauja susikaupimo ir tikslumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()