Pasiūlymas, kokio jau seniai nematėme: už mažiausią kainą, iš Lenkijos ir puikiai pirkėjų vertinamas vaizdo registratorius - 2 kameros, 4K+1080P raiška, galingas Novatek procesorius, SONY jutiklis, GPS, WiFi ir labai gera kaina („VVCAR D530“ vaizdo registratorius, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„VVCAR D530“ - įspūdingai greitai populiarėjantis automobilinis vaizdo registratorius. Ir jis pasižymi ne tik puikia kaina, bet ir labai šauniomis savybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„VVCAR D530“ vaizdo registratorius:

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje kol kas galima rinktis iš keleto registratoriaus versijų. Bazinis variantas apima patį 4K raiška filmuojantį „VVCAR D530“ registratorių ir automobilinį įkroviklį su kuriuo jis yra maitinamas.

Taip pat galima užsisakyti „VVCAR D530“ registratorių su įmontuotu GPS. Baziniame modelyje jo nėra.

Papildomai galima įsigyti galinę ir 1080P raiška filmuojančią kamerą bei iki 64 GB talpos atminties kortelę. Atminties kortelę palaiko iki 128 GB (10-os ir aukštesnės klasės). Tad kiekvienam patogu pasirinkti tokį modelį, kuris geriausiai atitiktų asmeninius poreikius.

Visais atvejais gausite štai tokį (nuotrauką žemiau aut. past.) „VVCAR D530“ registratorių. Jis pasižymės tomis pačiomis šauniomis specifikacijomis bei jungtimis, tik čia galima rinktis su GPS arba be jo.

Taigi, „VVCAR D530“ registratorius ant savo korpuso turi reikalingas jungtis, čia yra integruoti mikrofonai bei garsiakalbiai, valdymo mygtukai, spalvotas 2,45 colių dydžio ekranas ir t.t.

„VVCAR D530“ registratoriaus specifikacijos itin šaunios: galingas Novatek procesorius, priekinė Sony IMX415 kamera su F/1.6 diafragma, 170 laipsnių matymo kampu ir naktiniu matymu.

Toks derinukas suteikia net iki 4K filmuojamo vaizdo raišką. Nustatymuose galima rinktis 2K bei 1080P. Visais atvejais turime 30 kadrų per sekundę.

Papildomai įsigiję galinę kamerą turėsite galimybę iškart fiksuoti ir tai, kas dedasi už automobilio. Čia maksimaliai filmavimo raiška siekia 1080P 30 kadrų per sekundę. Galinės kameros maitinimo laidas yra 6,5 metro ilgio.

Grįžtant prie „VVCAR D530“ registratoriaus, tai čia galima įsigyti registratorių ir su integruotu GPS moduliu. Ir peržiūrint vaizdo įrašus su dedikuotu vaizdo leistuvu - jį galite atsisiųsti iš čia - matysite dar informatyvesnį vaizdą: judėjimo trajektoriją, greitį, koordinates ir kt.

Verta pažymėti ir tai, kad „VVCAR D530“ registratorius turi G-jutiklį, tad automatiškai pradeda įrašyti vaizdą, kai tik užfiksuojamas koks nors trinktelėjimas. Pravarti funkcija. Be to, galima keisti jutiklio jautrumą.

Yra galimybė keisti ir vadinamąjį Loop recording. Kai nauji vaizdo įrašai įrašomi ant seniausių ir jų trukmė gali būtų iki 5 minučių trukmės.

Iš esmės „VVCAR D530“ registratorius valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais bei su LuckyCam programėle.

Belieka tik į išmanųjį telefoną atsisiųsti bei įsidiegti šią programėlę ir galėsite telefonu valdyti vaizdo registratorių, peržiūrėti įrašus, juos tvarkyti ir t.t.

„VVCAR D530“ registratorius palaiko įvairias kalbas, kaip ir programėlė: anglų, rusų, ispanų, prancūzų ir kt.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „VVCAR D530“ registratorius gali darbuotis nuo -20 iki +70 laipsnių temperatūroje, tad jam nebaisi nei žiema, nei karštos vasaros dienos.

Be to, šį „VVCAR D530“ registratorių galima bet kada patogiai nusiimti ir parsinešti namo. Automobilyje tik lieka pritvirtintas laikiklis, o patį „VVCAR D530“ registratorių galima nuimti.

Po paskutinio šio teksto skelbimo, maždaug prieš 6 mėnesius, „VVCAR D530“ vaizdo registratorių dar papildomai įsigijo beveik 3 500 pirkėjų ir vietoje 2 200, dabar turime 5 700 užsakymų.

Taip pat turime virš 3 800 atsiliepimų ir vis dar labai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Išskirtinė statistika. Tokiais rezultatais Aliexpress parduotuvėje gali pasigirti tik labai retas vaizdo registratorius.

Kol kas turime tik porą įvertinimų iš Lietuvos, tačiau jie yra maksimalūs ir tvirtinama, kad vaizdo registratorius iš Lenkijos atkeliauja greitai, puikiai atlieka savo deklaruojamas funkcijas ir kas taip pat labai svarbu - supratingas ir labai greitai į klausimus atsakantis pardavėjas.

Kelios patenkintų pirkėjų padarytos „VVCAR D530“ vaizdo registratoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Išsami „VVCAR D530“ vaizdo registratoriaus apžvalga su realiais filmavimo pavyzdžiais. Apžvalgininkas tvirtina, kad „tai praktiškai idealus vaizdo registratorius“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(9)
(21)

Komentarai ()