„Čia stogą raunančios ausinės. Neįsivaizduoju kaip jie sugeba tą padaryti - palyginus už tokią kainą vietinėse parduotuvėse pardavinėja tik šlamštą“! Su kuponais naujas kainos rekordas („QCY T8“, Video)  ()

Mažiausia kaina!

Kuponai galioja tik iki 2021 09 11

Iš Lenkijos

Daugiau kaip 3 300 užsakymų, 85% duoda 5 balus

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Pilnai TWS ausinės, IPX4, Bluetooth 5.1

Slėgio jutikliai

Net 25 val. su vienu įkrovimu

APP, Game režimas, balso asistentai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„QCY T8“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos belaidės ausinės. Ir įspūdingai populiarios belaidės ausinės.

„QCY“ kompanija specializuojasi būtent garso įrangos srityje ir jos ausinės visada susilaukia didžiulio dėmesio. Kodėl? Nes ši kompanija sugeba už labai gerą kainą pasiūlyti pažangiais techniniais sprendimais pasižyminčias ausines. Ir netgi daugelis apžvalgininkų tvirtina, kad „QCY“ TWS ausinės yra geresnės už „Redmi“ ir net pačios „Xiaomi“.

Taigi, „QCY T8“ TWS ausines jau įsigijo 3 300 pirkėjų, turime virš 1 460 atsiliepimų ir aukštą 4,7 balų įvertinimą. Ir čia tokia statistika tik oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress. Puikūs rezultatai.

Kuo pirkėjams taip patinka „QCY T8“ TWS ausinės? Žinoma, kad žema kaina bei labai gera garso kokybe ir techniniais sprendimais.

„QCY T8“ TWS ausinės šiek tiek primena Apple AirPods. Nors iš kitos pusės, dabar didžioji TWS ausinių yra panašios vienos į kitas.

„QCY T8“ belaidės ausinės turi 13mm diafragmas, palaiko ACC ir SBC muzikos kodavimo sprendimus, su Android bei iOS įrenginiais poruojamos Bluetooth 5.1 ryšiu ir turi kitų šaunių savybių.

Pavyzdžiui, tereikia ausines išimti iš dėkliuko ir jos automatiškai poruojasi su telefonu. Taip pat „QCY T8“ TWS ausinės turi specialiai joms dedikuotą programėle, kurioje ne tik matysime kiek liko baterijų energijos, bet ir tuo pačiu turėsime EQ (garso vienodintuvą), papildomas ausinių valdymo galimybes, muzikos grojimo režimus ir kt.

Įdomu yra ir tai, kad „QCY T8“ TWS ausinės turi slėgio jutiklius. Tokiu dalyku prieš gerus metus galėjo pasigirti tik pačios brangiausios belaidės ausinės, o dabar toks techninis sprendimas atkeliavo ir į biudžetinių ausinių segmentą.

O ką tai duoda? Iš esmės, tai labai šauni funkcija. Kai ausinės išimamos iš ausų, muzika automatiškai sustoja grojusi, kai ausinės vėl įdedamos į ausis - muzika automatiškai pradeda groti.

Atskiro paminėjimo verta ir „QCY T8“ TWS ausinių dėkliuko baterija. Čia turime 380 mAh talpos ir per C-tipo jungtį įkraunamą bateriją, kurios energijos užteks net 25 val. Vieno ausinių įkrovimo pilnai užteks muzikos klausytis 5 valandas. Puikūs rodikliai.

Kas dar svarbu? „QCY T8“ TWS ausinės pilnai valdomos liečiant jų korpusą. Tad valdymas jutiklinis ir taip galima pilnai kontroliuoti dainas - sustabdyti, paleisti, perjungti sekančią ar prieš tai grojusią - atsiliepti arba nutraukti pokalbius, aktyvuoti Game režimą ir iškviesti balso asistentą. Pastarųjų „QCY T8“ TWS ausinės palaiko net trejetą.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „QCY T8“ TWS ausinės atitinka IPX4 standartą, tad jos yra atsparios prakaitui bei vandens purslas. Su tokiomis ausinėmis galima ir sportuoti.

Kadangi tai TWS ausinės, tai jas taip pat galima naudoti po vieną, kas daugeliui pirkėjų taip yra patogu.

O ką apie „QCY T8“ TWS ausines sako pirkėjai iš Lietuvos?

Absoliuti kitų šalių pirkėjų dauguma šias ausines labai giria ir stebisi, kaip kompanija sugeba už tokią žemą kainą pardavinėti labai aukštos kokybės belaides ausines.

Mūsų tautiečių dauguma šioms belaidėms ausinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad garso kokybė yra labai gera, o ir iš Kinijos atsiuntė greičiau nei tikėjosi:

  • J***M: Ausinės labai šaunios. Atkeliavo greitai, greičiau nei per mėnesį. Patogios, valdymas veikia tinkamai, kai išimamos iš ausų - automatiškai sustoja grojusi muzika. Garsas subalansuotas, aiškus, detalus, žemi tonai malonūs. Kai kuriems tų žemų tonų gali ir pritrūkti, bet man pilnai užtenka. Esant maksimaliam garso lygiui muzikos dar galima klausytis. Palaiko SBC ir AAC, esant maksimaliam garsui prie SBC atsiranda šioks toks šnypštimas, o prie AAC viskas puiku. Bendrai, šios ausinės man labai patinka - 1 foto, 2 foto.
  • AliExpress Shopper: Fantastiškos ausinės už tokią kainą - labai gera alternatyva gerokai brangesnėms ausinėms! Labai patogios, gera pagaminimo kokybė ir itin menkas garso vėlinimas. Kaip už tokią kainą, tai viskas super. Vienintelis minusas, tai kad programėlėje dar yra likę kiniškų hieroglifų. Bet čia menkas trūkumas. Apibendrinus - labai rekomenduoju!
  • S***e: Labai gerai skamba, puiki garso kokybė. Ypač suporavus su Huawei telefonu. Tiesą sakant garso kokybė mane labai maloniai nustebino. Ausinės puikiai laikosi ausyse. Tikrai rekomenduoju.

Kelios pirkėjų iš Lietuvos padarytos „QCY T8“ TWS ausinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„QCY T8“ TWS ausinių apžvalga:

„QCY T8“ TWS ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai ()