Geriausi pasiūlymai iš Vokietijos: aukščiausios klasės 4K „ZLRC SG906 PRO“ dronai bei masiškai perkami ir bent 14 metų šviesiantys „Xiaomi Yeelight YLXD76YL“ išmanieji šviestuvai (ribotas kiekis, Video)  ()

Pasiūlymai iš Vokietijos:

- Aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ dronai;

- „Yeelight YLXD76YL“ išmanieji šviestuvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ dronas

  • Tomtop110,49 €;
    • 57 % nuolaida;
    • iš Vokietijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,75 € į Lietuvą atsiųs per 3-5 d.d.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir standartiniam paketui. Dronui su kelioniniu krepšiu, visais priedais ir viena baterija. Už kelis papildomus eurus galima įsigyti 2 arba 3 baterijas.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC SG906 PRO“ dronas turi pagrindinę pasisukančią kamerą, kurios filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K, palaikomas x50 priartinimas.

Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Užfiksuotas nuotraukas ir vaizdo įrašus galima įrašyti tiesiai į atminties kortelę. Dronas palaiko iki 64GB atminties kortelę (jos pakuotėje nėra).

 

Čia taip pat turime ir dviejų ašių gimbalą, kuris užtikrina vaizdo stabilumą. Vėjuotą dieną tai ypač pravers. Filmuojamas vaizdas išliks stabilus ir tolygus.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Programėlėje rasime ir daugybę įvairių filtrų bei specialių efektų, tad iškart galima redaguoti vaizdo įrašus ir jais dalintis socialiniuose tinkluose.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Gamintojas nurodo, kad nuo valdymo pultelio „ZLRC SG906 PRO“ dronas gali skraidyti iki 1200 metrų, nuotraukos ir vaizdo įrašai į telefoną perduodami esant iki 800 metrų atstumui, o maksimalus drono pakylimo aukštis siekia 120 metrų.

Įspūdingi skaičiai. Belieka tik susirasti patogią vietelę ir su šiuo dronu bus galima išžvalgyti visas apylinkes.

 

Plačiau apie šį droną, jo galimybes, vaizdo įrašų pavyzdžiai ir kita informacija šiose apžvalgose:

„Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas

  • Tomtop45,05 €;
    • 71 % nuolaida;
    • iš Vokietijos, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,75 € į Lietuvą atsiųs per 3-5 d.d.

„Yeelight YLXD76YL“ yra 32 x 7,3 cm dydžio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 23 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15-20 m2 plotui.

 

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 48 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz (palaiko ir Bleutooth 4.0), tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis). Šaunūs privalumai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()