Specialus anonso pasiūlymas: iš Europos sandėlių ir pats pigiausias rinkoje „ACGAM T02P“ bėgimo takelis - išskirtiniai pasiūlymai populiariausiems „Xiaomi“ ėjimo takeliams ir perkamiausiam elektroniniam darbo stalui (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „ACGAM T02P“ bėgimo ir ėjimo takelis, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis, iš Europos sandėlių;

- „Acgam KVTD-2“ elektroninis darbo stalas, iš Europos sandėlių;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ACGAM T02P“ bėgimo ir ėjimo takelis

„ACGAM T02P“ - visiška naujiena. Tai ką tik rinkoje pasirodęs naujausias bėgimo ir ėjimo takelis. Ir kaip tvirtina pirmasis apžvalgininkas, tai pats pigiausias bėgimo takelis visoje rinkoje.

Ir „ACGAM T02P“ stebina ne tik puikia kaina, bet ir labai šauniomis savybės. Čia turime platų bėgimo taką, o ir visas įrenginys yra kompaktiškai sulankstomas bei paslepiamas po lova, tad kambaryje neužims papildomos vietos.

Kuo dar pasižymi „ACGAM T02P“? Yra keletas svarbiausių momentų, kuriuos būtina pažymėti.

Pirmiausiai, turime 43 x 120 cm dydžio bėgimo takelio erdvę. To pilnai pakanka saugiai ir patogiai naudotis šiuo takeliu. Prie saugumo prisideda ir tai, kad jo paviršius dengtas specialia, neslystančia danga. Bėgimo metu turėti papildomą sukibimą visada yra privalumas.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad šiuo aliuminio korpuso bėgimo takeliu gali naudotis net ir 100 kg sveriantys žmonės bei juo bėgti drąsiai. „ACGAM T02P“ yra įdiegti smūgių amortizatoriai, tad tiek ir pats bėgimo takelis atlaikys apkrovas, tiek ir kaimynams nesukelsite nereikalingo susierzinimo.

 

Beje, tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas tvirtina, kad „ACGAM T02P“ variklis dirba itin tyliai ir prie pačių maksimalių apsukų triukšmo lygis tesiekia iki 60dB.

„ACGAM T02P“ yra ir ėjimo, ir bėgimo takelis. Galima aktyvuoti ėjimo režimą ir taip eiti nuo 1 iki 6 km/h greičiu.

Norintiems pabėgioti, belieka aktyvuoti bėgimo režimą ir taip galima pasirinkti iki 12 km/h greitį.

O kas jei bus per didelis greitis ir nespėsiu išjungti „ACGAM T02P“ takelio? Apie tai gamintojas irgi pagalvojo ir prie „ACGAM T02P“ yra prijungiamas dirželis, kurį belieka prisisegti sau prie drabužio.

Kai tik tas dirželis bus ištrauktas iš „ACGAM T02P“ takelio - jis automatiškai sustos. Tokia papildoma apsaugos funkcija tikrai pravers, jei kartais neįvertinsite savo galimybių.

Smagu ir tai, kad „ACGAM T02P“ yra specialus dėklas telefonui ir planšetei. 

Ant „ACGAM T02P“ korpuso turime ir LED ekraną, kuriame matysite greitį, laiką, sudegintas kalorijas, nubėgtą ar nueitą atstumą.

Įdomu ir tai, kad „ACGAM T02P“ turi nuotolinio valdymo pultelį, tad eidami ar bėgdami nuolat galite keisti greitį. Vienu mygtuko paspaudimu galima iškart sustabdyti „ACGAM T02P“ takelį.

 

„ACGAM T02P“ yra išties šaunus takelis, kuriuo galima patogiai, šiltai ir be jokių nereikalingų kontaktų pasivaikščioti. Deja, bet šiuo metu toks laikotarpis, kad kiekvienas išėjimas į lauką jau kelia riziką pasigauti tą nelemtąjį virusą. O ir oro sąlygos toli gražu ne visada yra geriausios pasivaikščiojimams.

Su „ACGAM T02P“ taip pat galima ir labai patogiai pabėgioti, kas tikrai patiks išsiilgusiems tokio sporto ir norintiems rimtai paprakaituoti. Plačiau apie „ACGAM T02P“ štai šioje apžvalgoje:

„Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis

  • Geekbuying - 243,59 €;
    • nuolaidos kuponas HAPPY2021;
    • iš Europos  sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

Norintiems namuose išlikti fiziškai aktyviems, tačiau turėti kiek pigesnį įrenginį, tada „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis tampa puikiu variantu.

Gamintojas teigia, kad naujasis ėjimo takelis yra pagamintas labai tvirtai ir iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Produktas perėjo daugybę testavimų ir kokybės kontrolės etapų, kol buvo pasiektas aukščiausius kokybės standartus atitinkantis lygis.

 

Šis šaunus prietaisas yra labai patogus naudoti. Drauge su ėjimo takeliu atkeliauja ir nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba ir pasirenkamas režimas. Pastarųjų čia yra 3 ir maksimalus greitis siekia iki 6 km/h, o minimalus - 0,8 km/h. Tad juo gali eiti praktiškai bet kokio amžiaus ir fizinio pajėgumo asmenys.

Žinoma, gamintojas rekomenduoja šiuo ėjimo takeliu vaikščioti suaugusiesiems (14-60 metų) - neriboto ūgio ir iki 90 kg svorio, tačiau gali eiti ir jaunesni bei vyresni. Ėjimo takelyje yra įdiegtos net 7 apsaugos sistemos, kad ir automatinis sustojimas, kai ant ėjimo takelio jau nebėra einančio žmogaus, tad juo saugu naudotis įvairiems žmonėms.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis turi plačią ėjimo platformą - 120 x 42 cm, tad juo eiti bus tikrai patogu.

Plius, „Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis sveria 25 kg, turi specialiai integruotus ratukus ir yra vos 10,7 cm storio (ploniausioje vietoje tik 6,5 cm), tad šį treniruokliai kuo lengviausiai galima paslėpti po lova ar sofa. Patogu ir treniruoklis neužims papildomos vietos.

„Xiaomi Urevo U1“ ėjimo takelis yra 560W galios, prijungiamas prie elektros tinklo, taip pat turi informacinį LED ekraną, kuriame matysite greitį, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, datą, laiką. Šaunus daiktas. Tiesiog įsijungiame mėgstamą filmą, serialą, sporto rungtynes ir tuo pačiu metu sportuojame. 

„Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis

  • Geekbuying - 260,39 €;
    • nuolaidos kuponas HAPPY2021;
    • iš Europos  sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

 

Tai yra dar vienas šaunus kompanijos ėjimo takelis, kuris paasižymi labai panašiomis techninėmis savybėmis ir puikia kaina.

Šis šaunus prietaisas yra labai patogus naudoti. Drauge su ėjimo takeliu atkeliauja ir nuotolinio valdymo pultelis, kurio pagalba ir pasirenkamas režimas.

Pastarųjų čia yra 2 ir maksimalus greitis siekia iki 6 km/h, o minimalus - 0,5 km/h. Tad juo gali eiti praktiškai bet kokio amžiaus ir fizinio pajėgumo asmenys.

Ėjimo takelyje yra įdiegtos apsaugos sistemos, kad ir automatinis sustojimas, kai ant ėjimo takelio jau nebėra einančio žmogaus, tad juo saugu naudotis įvairiems žmonėms.

Nuotolinio valdymo pultelis atrodo labai simpatiškai ir yra patogus naudotis. 

„Xiaomi WalkingPad C1“ ėjimo takelis prijungiamas prie elektros tinklo, taip pat palaiko išmaniąja programėlę, kurioje matysite greitį, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, datą, laiką.

„Acgam KVTD-2“ darbo stalas (be stalviršio)

  • Geekbuying - 201,59 €;
    • nuolaidos kuponas ACGAMDESK;
    • iš Europos  sandėlių pristatys per 2-7 darbo dienas.

 

„Acgam KVTD-2“ yra tikrai neeilinis darbo stalas. Jis jungiamas prie elektros tinklo. Kam to reikia?

Tam, kad šis tvirto aliuminio korpuso stalas būtų pilnai kontroliuojamas ir valdomas.

Jis turi štai tokią valdymo panelę ir galima patiems pasirinkti norimą stalo aukštį bei išsaugoti savo pasirinkimus.

Mėgstate dirbti stovėdami - vienas stalo aukštis. Sėdėdami - jau kitas. Taip galima į atmintį įrašyti 3 stalo aukščius, kas yra labai patogu.

Kaip gi surinkti šį ergonomišką stalą? Ką jis dar sugeba? Ar yra tvirtas? Į visus šiuos klausimus ir dar daugiau naudingos informacijos pateikia štai šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()