Monstriniai elektriniai paspirtukai: 2400W motoras, Samsung 33Ah baterijos, vienu įkrovimu 100 km ir iki 75 km/h greitis („FIEABOR Q08/Q08Plus“ atsiliepimai, iš Ispanijos, 84€ kuponas, Video)  (10)

„FIEABOR Q08/Q08Plus“ - perkamiausias 2400W galios elektrinis paspirtukas iš Aliexpress. Didžiulė galia ir puiki kaina. Pirkėjai šiems monstrams duoda patį aukščiausią 5 balų įvertinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FIEABOR Q08/Q08Plus“ elektriniai paspirtukai:

  • „FIEABOR Q08“ - 657,54 € (su nuolaidos kuponu € 42,15);
  • „FIEABOR Q08Plus“ - 826,14 € (su nuolaidos kuponu € 84,30);
    • prieš užsakymą spauskite Get coupons ir taip pasiimkite nuolaidą;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 26,63 € į Lietuvą pristatys per 7-14 d;
    • paskutiniai vienetai.

Tai yra ypatingai galingi elektriniai paspirtukai. Puikių techninių specifikacijų ir kainos atstovai. Pirkėjai juos vertina maksimaliu 5 balų įvertinimu.

Ir tikrai taip. Čia galima rinktis iš dviejų elektrinių paspirtukų modelių. Pagrindinius jų skirtumus ir panašumus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Taigi, tiek „FIEABOR Q08“, tiek ir „FIEABOR Q08Plus“ yra tokio pačio dydžio, sulankstomi, su pritvirtinamos sėdynėmis, galiniais bei priekiniais žibintais. Tiesa, Plus modelis yra truputi sunkesnis: 37 prie 33,3 kg.

Abiejų modelių 10,5 colių ratai yra off-road tipo, kas reiškia, jog su šiais elektriniais paspirtukais galima drąsiai važinėtis įvairiais miškingais, smėlingais ir kitokiais keliais, kurių neįveiktų įprasti elektriniai paspirtukai. Ratai taip pat yra atsparūs pradūrimams.

 

Ar šitiems paspirtukams užteks galios važinėtis tokiais keliais? Tikrai taip. Jie pasižymi žvėriška galia:

  • „FIEABOR Q08“ turi 48V 1200W elektros variklį, galinis varantis ratas, maksimalus greitis 45 km., įveikiamos 30 laipsnių įkalnės;
  • „FIEABOR Q08Plus“ turi 2 elektros variklius, kurių bendra galia siekia 60V 2400W, abu varantys ratai, maksimalus greitis 75 km., įveikiamos 45 laipsnių įkalnės.

Baterijų bei nuvažiuojamo atstumo klausimais taip pat yra skirtumų:

  • „FIEABOR Q08“ turi Samsung 48V 33 Ah talpos bateriją, įkraunama per 8-10 val., vienu įkrovimu galima nuvažiuoti 80-100 km;
  • „FIEABOR Q08Plus“ turi Samsung 60V 27 Ah talpos bateriją, įkraunama per 6-8 val., vienu įkrovimu galima nuvažiuoti 60-80 km.

Gana įdomu. Standartinė versija turi didesnės talpos bateriją ir su ja galima toliau nuvažiuoti, tačiau ji lėčiau įkraunama, palyginus su Plus modeliu.

 

Kaip jau ir užsiminėme, Plus modelis yra šiek tiek sunkesnis, beveik 4 kg, tačiau abiem jais gali važinėti net iki 200 kg svorio žmogus. Paspirtukų korpuso tvirtumas yra aukščiausio lygio.

 

Taip pat abu modeliai turi amortizatorius, kas važinėjant užmiesčio keliais tikrai pravers. Paspirtukai yra atsparūs ir vandeniui.

Šiek tiek skiriasi stabdžių sistemos. „FIEABOR Q08“ turime diskinius stabdžius (E-ABS), o „FIEABOR Q08 Plus“ hidraulinius.

Pirkėjai rekomenduoja iškart nepulti lakstyti, nes stabdžiai veikia žaibiškai ir per greitai juos nuspaudus, galima tiesiog versti į priekį.

Abu modeliai turi ir ekranėlius, kuriuose matyti baterijos energijos kiekis, nuvažiuotas atstumas, greitis, pasirinktas važiavimo režimas.

Ant tvirto vairo yra visos reikalingos valdymo rankenėlės ir mygtukai.

Jau užsiminėme, kad šie elektriniai paspirtukai yra sulankstomi ir tokioje padėtyje ir ganėtinai kompaktiški: ilgis 112 cm x aukštis 37 cm x plotis 26 cm. Toks monstras tilps ir į automobilio bagažinę.

Tai yra patys perkamiausi tokios galios elektriniai paspirtukai Aliexpress ir pirkėjai šiuos „FIEABOR Q08/Q08Plus“ modelius įvertinę maksimaliu 5 balų įvertinimu.

  • M***e (pirko 1200W modelį): Taip džiaugiuosi šiuo elektriniu paspirtuku. Atrodo puikiai, labai tvirtas, mano draugai negali atplėšti akių. Aš su šiuo paspirtuku jau važinėju savaitę laiko ir jis viršijo visus mano lūkesčius. Kiečiausias čia yra motoras. Tiesiog beprotiškai galingas. Labai gerai dirba amortizatoriai, sugeria visus smūgius. Patogi sėdynė, kas irgi svarbu. Baterijos dar nekroviau nei karto, o jau važinėju savaitę laiko. Esu labai patenkintas :) 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • O***s (pirko 1200W modelį): Paspirtukas pagamintas itin kokybiškai ir čia puikus kainos kokybės santykis. Galiu tokį paspirtuką rekomenduoti kiekvienam. Kas tik su juo pasivažinėja, iškart žeria komplimentus. Aukščiausias lygis. 5 balai. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • A***d (pirko 1200W modelį): Labai patenkintas paspirtuku. Aš sveriu 60 kg ir iš 5 baterijos padalų man liko dar 2. Čia nuvažiavus 70 km, tad manau, kad drąsiai vienu įkrovimu įveiksiu daugiau kaip 100 km. Pagaminimo kokybė aukščiausio lygio. Sėdynė tvirta ir minkšta. Patogu važinėti ilgus atstumus. Į Prancūziją siuntė iš Ispanijos. Užsisakiau prieš pat šventes, tai visa logistika kiek pastrigo. Pardavėjas iškart informavo apie situaciją ir kai atsilaisvino prekių judėjimo srautai, iškart manąjį paspirtuką išsiuntė. Tad atkeliavo per savaitę. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (10)