Beveik 2 kartus pigiau ir iš Europos sandėlių išparduodamos „Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės: net 10 skirtingų rodiklių matavimas, galima sekti iki 11 žmonių rezultatus, Bluetooth, informatyvi programėlė ir integracija su Google Fit, Apple Health bei Fitbit (kuponas, Video)  ()

„Arboleaf CS20N“ yra išmaniosios svarstyklės. Jos sugeba išmatuoti daugybę kūno rodiklių, yra Bluetooth ryšiu poruojamos su programėle, galima sekti net 11 žmonių rezultatus ir ne tik.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės:

  • TikTech17,28 €;
    • nuolaidos kuponas ARBOUK28;
    • iš Europos sandėlio;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon29,99 €.

„Arboleaf CS20N“ labai geros kainos išmaniosios svarstyklės. Ir ne tik geros kainos, bet ir suteikiamų galimybių.

Šiais laikais tikrai nepakanka vien tik sekti savo svorį. Norint pasiekti gerų fizinės veiklos rezultatų, koreguoti svorį taip, kad nepakenktume sveikatai - reikia stebėti ir kitus kūno rezultatus. „Arboleaf CS20N“ leis tą daryti greitai, patogiai ir išsamiai.

„Arboleaf CS20N“ yra su neslystančiomis kojelėmis ir turi integruotus 4 jutiklius bei 4 elektrodus. Taip, tokio tipo svarstyklės paleidžia per žmogaus kūną labai nedidelį elektros impulsą.

Baimintis tikrai neverta. Jūs to jokiais būdais nepajusite, o štai svarstyklės sugebės itin tiksliai išmatuoti jūsų kūno parametrus.

 

Dabar visos funkcionalios bei išmanios svarstyklės naudoja tokį matavimo principą. Jis užtikrina itin didelį tikslumą. Štai ir „Arboleaf CS20N“ svorio matavimo paklaida tesiekia vos 0,05 kg.

Šaunu yra ir tai, kad „Arboleaf CS20N“ iš viso sugeba išmatuoti 10 rodiklių: svorį, įvertinti kūno riebalų ir kūno vandens procentinį kiekį, visceralinių riebalų kiekį, raumenų masę, kaulų masę, KMI, BMR, kūno tipą ir metabolinį amžių. Kaip už tokią kainą, tiesiog įspūdingas funkcionalumas.

Puiku ir tai, kad „Arboleaf CS20N“ Bluetooth 4.0 ryšiu poruojamos su Android 4.3 bei iOS 8.0 ir naujesnių operacinių sistemų įrenginiais.

Tereikia į savo išmanųjį telefoną ar planšetę atsisiųsti bei įsidiegti „arboleaf“ programėlę, susikurti paskyrą ir suporuoti su svarstyklėmis.

Pagrindinė informacija bus pateikiama svėrimo metu ant „Arboleaf CS20N“ svarstyklių esančiame LED ekranėlyje, o kur kas daugiau informacijos rasime būtent programėlėje.

 

Čia galima bus peržiūrėti rodiklių pokyčius ir pagal tai spręsti, kokių imtis priemonių. Labai šaunus dalykas sportuojantiems, norintiems užsiauginti didesnį kiekį raumenų masės ar numesti svorio.

„Arboleaf CS20N“ taip pat palaiko integraciją su kitomis programėlėmis. Tad bendrinami ir Fitbit, Google Fit bei Apple Health programėlėse esantys duomenys. Kas suteiks dar daugiau detalios informacijos.

Ir pabaigai, „arboleaf“ programėlėje galima pridėti net iki 11 skirtingų žmonių. Taip yra labai patogu tiesiog vienoje platformoje stebėti šeimos narių ar draugų rezultatų pokyčius, tarpusavyje rungtyniauti ir tiesiog drauge siekti užsibrėžtų tikslų. Šaunios išmaniosios svarstyklės už stebėtinai žemą kainą.

Trumpas pristatomasis vaizdo įrašas:

„Arboleaf CS20N“ išsami apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()