„Tikra atgaiva dirbti su tokiu pjūklu. Kad ir kokio kietumo medis bebūtų, užtenka keleto trūktelėjimų ir jau perpjautas“: su kuponais ir puikiai pirkėjų vertinami japoniško plieno pjūklai, neįtikėtino tvirtumo įrankių krepšiai ir iš Čekijos gręžimo staklės (Video)  (4)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Puikiai pirkėjų vertinamas, japoniško plieno, sulankstomas pjūklas sodui + išvykoms į gamtą (AIRAJ Multifunctional Folding Saw Blade Hand Saw Woodworking Cutting Tools SK5 Steel Handle Collapsible Sharp Garden Saw);

- Neįtikėtinai tvirtas, talpus ir puikios kainos įrankių krepšys (AIRAJ Upgrade Tool Bag 13/15/17/19/21/23 in Electrician Bag 1680D Oxford Waterproof Wear-resistant Strong Tool Storage Toolkit);

- Gręžimo staklės nedideliems darbams, iš Čekijos, paskutiniai vienetai (220V BG-5156E Bench Drill Stand 710W Mini Electric Bench Drilling Machine Drill Chuck 1-13mm For DIY Wood Metal).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikiai pirkėjų vertinamas, japoniško plieno, sulankstomas pjūklas sodui + išvykoms į gamtą

  • Aliexpress - nuo 12,18 € (su kuponu);
    • nuolaidos kuponas 5D3CYUS3EOZF;
    • perkant daugiau vienetų yra ir papildomų kuponų - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Labai įdomus ir puikios kainos rankinis pjūklas. Ir čia galime rinktis iš dviejų pjūklų versijų. Plius, kiekvieno atveju dar papildomai dovanų gausime darbines pirštines.

Kuo du modeliai skiriasi vienas nuo kito? Yra 2 dalykai: svoris ir ilgis.

Trumpesnė versija sveria 247 gramus ir bendras ilgis siekia 46,5 cm, sulenkus 21 cm.

Ilgesnioji versija sveria 270 gramus ir bendras ilgis siekia 54 cm, o sulenkus 25 cm.

Abu pjūklai yra sulenkiami ir taip užima visai mažai vietos. Puikiai tilps į kuprinę bei kelioninį krepšį turistaujant gamtoje, o ir baigus darbus sode jie įrankių dėžėje užims visai mažai vietos. Jei tik norėsite, tai galima ir juos pakabinti. Ant rankenos galo yra tam palikta speciali ertmė.

Kalbant apie rankenas, tai gamintojas bei pjūklus įsigiję pirkėjai tvirtina, kad jos yra patogios, ergonomiškos, dengtos silikonu, neslysta iš rankų.

Patys ašmenys taip pat verti atskiro žodžio. Čia turime SK5 metalo lydinį. Tai japoniškas, vidutinės klasės metalo ir anglies pluošto lydinys, kuris yra labai plačiai naudojamas: nuo skutimo peiliukų ir skalpelių iki tokių pjūklų gamybos.

Kietumas siekia HRC65-68 klasę ir toks plienas pasižymi tvirtumu, ilgaamžiškumu, labai gera kaina ir kitomis naudingomis savybėmis. Beje, šie pjūklai dengti teflono medžiaga ir yra atsparūs rūdims.

Įdomus momentas, kad ašmenys su lazeriu yra užgaląsti iš trijų kampų, kas leidžia užtikrinti ypatingai didelį aštrumą.

Čia yra ir dar vienas įdomus gamintojo sprendimas. Tarp dantukų galite matyti tokias didesnes ertmes. Jos tokios yra ne šiaip sau.

Toks sprendimas leidžia greičiau pasišalinti susikaupusioms pjuvenoms ar pjaunamų PVC vamzdžių drožlėms ir taip pjūklas pjovimo metu juda sklandžiai, be strigimų ir pasiekiamas dar didesnis pjovimo greitis.

Kaip pjauna pjūklas galite pasižiūrėti štai šiame vaizdo įraše - atrodo išties įspūdingai.

Absoliučiai visi pirkėjai šiems pjūklams duoda 5 balų įvertinimą ir teigia, kad pjūklai greitai atkeliavo bei yra labai aštrūs - „kad ir kokio kietumo medis bebūtų, užtenka keleto trūktelėjimų ir jau perpjautas. Tikra atgaiva dirbti su tokiu pjūklu“: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Neįtikėtinai tvirtas, talpus ir puikios kainos įrankių krepšys

  • Aliexpress - nuo 9,41 €;
    • nuolaidos kuponas 5D3CYUS3EOZF;
    • perkant daugiau vienetų, ar už didesnę kainą, yra ir papildomų kuponų - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Puikiai pirkėjų vertinami ir ypatingai tvirti įrankių krepšiai. Pasiūloje yra įvairių dydžių variantų ir būtinai prieš užsisakydami vieną ar kelis iš jų - pasinaudokite visais nuolaidų kuponais.

P.S. atkreipiame dėmesį, kad šiuos krepšius ir aukščiau aprašytus pjūklus parduoda ta pati parduotuvė. Tad jūsų užsakytas prekes atsiųs vienoje pakuotėje.

Pirkėjams ypač patinka tai, kad galima pasirinkti iš dviejų krepšių modelių: su pakietinto plastiko pagrindu arba be jo.

Taip pat yra galimybė pasirinkti skirtingo dydžio krepšius - atsižvelgiant į savo ūgį, naudojamų įrankių kiekį ir kitus aspektus.

Pardavėjas pateikia išsamias dydžių lenteles ir yra labai lengva išsirinkti norimo ir reikiamo dydžio krepšį. Beje, visi krepšiai yra atsparūs vandeniui, tad tai puikus pasirinkimas meistrams.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi šių krepšių neįtikėtiną tvirtumą. Tokie pateikti gamintojo vaizdai iliustruoja diržų tvirtumo lygį.

O štai šiame vaizdo įraše puikiai matyti visos krepšių savybės: atsparumas vandeniui, tvirtumas bei talpumas.

Gręžimo staklės nedideliems darbams - „MINIQ BG-5156E“

  • Aliexpress - 58,83 €;
    • 49 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 4-10 d;
    • liko tik 2 vnt.

Šaunios staklytės, norintiems patogiai darbuotis tiesiog namuose.

Jos yra kompaktiško dydžio, greitai surenkamos ir ganėtinai galingos. Jungiamos į 220V elektros tinklą ir yra 710W galios.

Paprastas valdymas, tvirtas griebtuvas, 6 gręžimo greičiai ir reguliuojamas aukštis. Iš viso iki 60 mm ir taip galima užfiksuoti norimoje padėtyje, kad nepragręžtume daugiau nei reikia.

„MINIQ BG-5156E“ staklyčių užtikrinamas apsukų skaičius tuščioje eigoje siekia iki 2800 aps/min.

Su jomis galima pragręžti iki 30 mm storio medį ir iki 8 mm storio metalą. Plotis siekia nuo 1 iki 13 mm, tad paprastoms namų ūkio reikmėms daugiau nei pakankamai.

Pirkėjai yra patenkinti šiomis staklytėmis ir pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

  • V***o (pirkėjas iš Latvijos): Labai geros, ypač kaip už tokią kainą. Čia tik norėčiau kelių dalykų. Dabar atvyksta su amerikietišku maitinimo kištuku ir nėra EU adapterio. Čia kaip ir nepatogu, nes reikia ieškoti jo atskirai. Būtų gerai, kad būtų ir variklio greičio reguliatorius. Kaip ir reversas. Na, bet jei tai būtų, tai jau kalbėtume apie visai kitos kainos kategorijos įrenginį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (4)