Tokios progos negalima praleisti. Iš Lenkijos pačios populiariausios veiksmo kameros: iki 4K raiška, LCD ekranas, WiFi, programėlė, nuotolinis valdymas, virš 15 000 užsakymų ir tobulas lietuvių įvertinimas - „už tokius pinigus tiesiog tobula“ („EKEN H9/H9R“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  (1)

„EKEN H9/H9R“ - pačios populiariausios veiksmo kameros Aliexpress. Virš 15 000 užsakymų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Šias puikios kainos veiksmo kameras itin gerai vertina tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai. Ir dabar puiki proga jas įsigyti iš Lenkijos sandėlio, kas būna ganėtinai retai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„EKEN H9/H9R“ veiksmo kameros:

  • Aliexpress - nuo 29,34 €;
  • Aliexpress - nuo 26,26 €;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 26 % nuolaida;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • labai ribotas kiekis.

„EKEN H9/H9R“ yra neįtikėtinai populiarios veiksmo kameros Aliexpress parduotuvėje. Jas jau įsigijo virš 15 000 pirkėjų, paliko 6 800 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 reitingą.

Atkreipiame dėmesį, kad iš Lenkijos sandėlio yra labai ribotas veiksmo kamerų komplektų kiekis. 

Taip pat galima rinktis iš keleto skirtingų kamerų spalvų variantų ir įsigyti su papildomais priedais, kaip baterijomis, atminties kortelėmis, laikikliais ir pan. 

Kiekvienas variantas yra įvardintas „Set 1, Set 2“ ir taip toliau, ir kas į jį įeina - detaliai surašyta ir pavaizduota Aliexpress puslapyje. 

Kaip jau galėjote suprasti, iš esmės galima įsigyti dvi skirtingas veiksmo kameras: „EKEN H9“ ir „EKEN H9R“.

Iš tikrųjų tai tarp jų yra vienas ir vienintelis skirtumas - tai, kad „EKEN H9R“ modelis papildomai palaiko nuotolinį kameros valdymą. Ir jei jums tokio daikčiuko reikia, tada rinkitės „EKEN H9R“ modelį.

 

Kalbant apie „EKEN H9/H9R“ veiksmo kameras, tai jų išmatavimai būtų tokie: 59,3 x 24,6 x 41,1 mm, o sveria vos 66 gramus.

Gali darbuotis nuo –5 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir yra atsparios vandeniui. Tad su jomis galima aktyviai lauke pramogauti ištisus metus.

Jos aprūpintos daugybe įvairių mygtukų, mikrofonu, garsiakalbiu, microUSB, microHD jungtimis, palaiko microSD/TF atminties korteles, turi 2 colių įstrižainės LCD ekranus ir palaiko „WiFi 802.11 b/g/n“ ryšį.

Tačiau vienas iš pagrindinių jų privalumų, kad galima daryti įvairios raiškos vaizdo įrašus (fps - kadrai per sekundę aut. past.):

  • 4K@25fps (3840*2160)
  • 2.7K@30fps (2704*1524)
  • 1080p@60fps (1920*1080)
  • 1080p@30fps (1920*1080)
  • 720p@120fps (1280*720)

Fotografavavimo atveju: 12MP/8MP/5MP/4MP.

Pasirinkimas yra itin platus ir viskas priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo ir noro. Žinoma, didesnės raiškos vaizdo įrašai užsims didesnę dalį atminties ir greičiau iškraus bateriją, tad į tai reikia atsižvelgti.

Kameros aprūpintos 1050 mAh talpos įkraunamomis baterijomis, kurių energijos, pasak gamintojo, užteks iki 2 valandų nepertraukiamo filmavimo. Filmuojant 1080p@30fps užteks 1,5 valandos, o 4K@25fps/2.7K@30fps/1080p@60fps 1 valandai.

 

Kitas svarbus momentas, kad šios veiksmo kameros užtikrina itin platų matymo kampą, kuris siekia net 170 laipsnių. Tad niekas nedings iš ekrano ir užfiksuosite išties įspūdingus vaizdus.

Taip pat kameros yra lengvai suderinamos su daugybe įrenginių: kompiuteriai, planšetės, išmanieji telefonai. Viskas, kas darbuojasi su „Windows“ ir „Mac“, o „Android“ ir „iOS“ įrenginiams tereikės atsisiųsti „EZ iCam“ programėlę.

Dar reikėtų paminėti, kad kameros palaiko daugybę įvairių kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt.

Puikios veiksmo kameros ir dabar dar siūlomos už itin patrauklią kainą. Pirkėjai iš Lietuvos labai džiaugiasi šių veiksmo kamerų funkcionalumu, užfiksuojamo vaizdo kokybe ir puikia kaina.

  • M***m (pirko iš Lenkijos, H9R Black modelį, Set 4 rinkinį): Iš Lenkijos į Lietuvą atkeliavo per 5 dienas. Labai gerai supakuota. Išbandžiau ir viskas veikia gerai. Poravimas su telefonais ir belaidis valdymas taip pat. Mano pasirinktas rinkinys yra labai gausus ir čia yra visko, ko tik man prireiks. Papildomos baterijos geros, įkroviklis veikia. Už tokius pinigus tiesiog tobula - 1 foto.
  • AliExpress Shopper (pirko iš Lenkijos, H9R Black modelį, Set 8 rinkinį): Atkeliavo greitai, per 9 dienas su kurjeriu iki namų. Komplektacija šauni, viskas veikia gerai. Pačią kokybę bus galima pilnai įvertinti ilgiau padirbėjus su šia kamera, bet visapusiškai rekomenduoju. Už tokią kainą geriau tikrai nerasit. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Labai išsamią „EKEN H9/H9R“ veiksmo kamerų apžvalgą rasite čia:

Na, o čia galite pasižiūrėti kaip atrodo su „EKEN H9/H9R“ daryti vaizdo įrašai:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)