[11.11 Pasiūlymas!] „Vaizdo kokybė kur kas geresnė nei Arlo kamerų. Ir dar pardavėjas pridėjo 2TB HDD diską. Viskas liuks“: masiškai lietuvių perkama CCTV kamerų saugumo sistema - 5MP, spalvotas naktinis filmavimas, POE pajungimas, judesio davikliai, tinka naudoti lauke, programėlė ir puikūs įvertinimai („Techage 605G-AI-50“ atsiliepimai, Video)  (6)

„Techage“ - gerai žinomas įvairių stebėjimo kamerų gamintojas ir čia turime vieną populiariausių jo modelių. 5MP, POE pajungimas, veido atpažinimas, naktinis filmavimas (spalvotas ir nespalvotas), su mikrofonais, daugybe šaunių išmaniųjų funkcijų ir labai gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Techage 605G-AI-50“ stebėjimo kamerų sistema

457,95€ -284,83€ 457,95€

nuo 173,12€

Imu!

iš Lenkijos ir Čekijos

Yra kuponų - spauskite Get coupons

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Aliexpress

 

​​Vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Čia turime labai populiarią „Techage 605G- AI-50“ stebėjimo kamerų sistemą (CCTV): virš 2 000 užsakymų, beveik 700 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Puikūs rezultatai.

Plius, turime ir daugybę pirkimų iš Lietuvos bei mūsų tautiečiai šiuos CCTV komplektus vertina aukščiausiais balais.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų variantų. Visi jie pasižymi tomis pačiomis specifikacijomis, apie kurias kiek vėliau, tačiau galima rinktis NVR (vaizdo įrašymo įrenginį) be HDD disko arba su 1TB, 2TB, 3TB HDD disku.

Patogu, kiekvienas galime nuspręsti kokio dydžio atminties disko reikia. O jei tokį jau turite, tai Jums jo tada kaip ir nereikia ir taip galėsite papildomai sutaupyti.

Kitas svarbus dalykas, kad pasiūloje yra 4 arba 8 kanalų CCTV sistemos ir galima įsigyti komplektą su 2, 4, 6 arba 8 kameromis.

Pavyzdžiui, yra 4 kanalų komplektas su 2 kameromis. Ką tai reiškia? Kad gausite NVR įrenginį, visus reikalingus pajungimui laidus ir 2 kameras. Tačiau šis įrenginys išviso palaiko 4 kameras ir taip ateityje, jei tik reikės, galėsite papildomai įsigyti dar 2 kameras ir jas tiesiog prijungti prie šios CCTV sistemos.

Didelis privalumas, kad čia turime tokią CCTV kamerų sistemą, kuri pajungiama per POE jungtį. Tai reiškia, kad turime kur kas paprastesnį pajungimą ir gerokai mažiau laidų.

Per POE laidą kameros gauna ir reikalingą maitinimą ir tuo pačiu prieigą prie interneto tinklo. Nereikia atskirų laidų, kas yra labai patogu.

Pakuotėse gausime visas reikalingas detales ir išsamią instrukciją, kaip sujungti šią vaizdo kamerų stebėjimo sistemą. Kamerų pajungimo laidai yra 20 metrų ilgio. O jei reikia, tai galima atskirai įsigyti ir iki 100 metrų ilgio laidų.

Kai jau sistema pajungta ir NVR įrenginys prijungtas prie monitoriaus, kompiuterio ar televizoriaus (yra ir VGA jungtis), galima pradėti naudotis „Techage 605G- AI-50“ CCTV sistema. Ji yra suderinama su iOS, Android ir kompiuterių operacinėmis sistemomis.

Kalbant apie šias „Techage 605G-AI- 50“ CCTV sistemas, čia turime 5MP vaizdo kamerų sistemą su 2592 x 1944 arba 2K fiksuojamo vaizdo raiška.

Taip pat šios kameros palaiko naktinį matymą: tiek nespalvotą, tiek ir spalvotą. Yra ir papildomas naktinis apšvietimas.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad palaikomas H.265 vaizdo glaudinimo formatas. Tai yra naujesnio tipo glaudinimas, dėl kurio vaizdo kokybė išlieka tokio pat aukšto lygio, tačiau užima mažiau vietos, tad ir užtenka mažesnės talpos HDD disko.

Kameros taip pat turi integruotus mikrofonus bei garsiakalbius, tad per jas galima kalbėtis. Tiesiog savo telefone įdiegtoje programėlėje ir suporavus su šia CCTV kamerų sistema galėsite realiu laiku matyti, kas dedasi jūsų stebimoje teritorijoje ir kalbėti su šalia kamerų esančiu žmogumi.

Programėlėje galima pilnai valdyti šias kameras, peržiūrėti vaizdo įrašus ir čia yra tuo pačiu palaikomas automatinis informavimas apie įsibrovėlius.

Kai tik kameros užfiksuos judėjimą - taip, jos turi judesio daviklius - jos automatiškai į telefoną išsiųs informacinį pranešimą ir nufilmuos pašaliečius.

Tiek pardavėjas, tiek ir šia vaizdo kamerų sistema patenkinti pirkėjai džiaugiasi šia funkcija ir teigia, kad kameros taip pat palaiko išmaniąją veido atpažinimo ir automatinio įrašymo technologiją.

Vienas dalykas, kameros ne šiaip reaguoja į bet kokį judėjimą, o būtent į kadre atsiradusį žmogaus siluetą ir netgi veidą. Antra, taip yra išvengiama bereikalingų informacinių pranešimų apie netikėtus svečius.

Ir trečia, vėliau yra labai patogu peržiūrėti vaizdo įrašą, nes vaizdo įraše yra sudedamos laiko žymos, kurios indikuoja tas vietas, kai kameros užfiksavo žmogaus veidą. Tad nereikės persukinėti 24 val. vaizdo įrašo ir ieškoti, kas čia kada ką veikė. Labai patogi funkcija.

Kameros palaiko ir garsinę signalizaciją. Kai jų stebimame lauke užfiksuojamas judėjimas, kameros gali automatiškai aktyvuoti įspėjamąjį garsinį signalą arba netgi paleisti iš anksto pasirinktą kokią nors frazę. Kameros kalba tik anglų kalba.

„Techage 605G-AI-50“ CCTV kamerų programoje (anglų, rusų, lenkų ir kitų kalbų palaikymas) rasite ir dar daugiau nustatymų bei šaunių funkcijų, kaip judesio daviklių jautrumo reguliavimą, konkrečių zonų aktyvavimą ar deaktyvavimą - pavyzdžiui, kad kameros į judesį reaguotų tik ties garažo vartais ar jūsų pastatytu automobiliu ir pan. - dviejų linijų kirtimo funkcija ir taip toliau.

Valdymo galimybės labai plačios ir būdami bet kuriame pasaulio kampelyje galėsite bet kada savo telefone, planšetėje ar kompiuteryje pasižiūrėti kas nutiko ir kas realiu metu vyksta aplink jūsų stebimus objektus.

Daug pirkėjų iš Lietuvos jau yra įsigiję šias „Techage 605G-AI-50“ CCTV kamerų sistemas ir 99,99 proc. joms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

O kaip tas 0,01 proc? Vos vienas pirkėjas piktinasi, kad kameros atvyko pažeistos, kas iš esmės yra prekių vežėjų kaltė, ir duoda tik 1 žvaigždutę, nors ir sumokėtus pinigus pardavėjas grąžino.

Tuo tarpu pirkėjai iš Lietuvos duoda 5 balus ir tvirtina, kad užsakytos kameros iš Lenkijos bei Čekijos atvyko labai greitai, kokybiškai supakuotos ir užtikrina tas funkcijas, kurias deklaruoja pardavėjas:

  • V***s (pirko iš Ispanijos, 8 kanalų, 4 kamerų ir 1TB HDD disko komplektą): Supakuota puikiai, pajungimas nesudėtingas. Vaizdo kokybė nebloga, bet dar reikia per nustatymus pažiūrėti ir galbūt ją bus galima pasigerinti. Programėle veikia, tačiau nepasakyčiau, kad ji veiktų puikiai, būna užsilagina. Nakties metu vaizdas taip pat neblogas. Už tokią kainą sakyčiau ganėtinai neblogos kameros. Siunčiausi is Ispanijos, mokesčių papildomai mokėt nereikėjo. Užsakinėjau 1TB, o gavau su 2TB HDD disku. Ačiū pardavėjui - 1 foto.
  • K***a (pirko iš Čekijos, 8 kanalų, 4 kamerų ir 1TB HDD disko komplektą): Užsakinėjome iš Čekijos ir atkeliavo per savaitę. Išbandėme, viskas veikia, bet dar reikia čia gerai pasinagrinėti visas tas funkcijas. Esame patenkinti. Vaizdo kokybė kur kas geresnė nei Arlo kamerų. Gera sistema. Viskas liuks - 1 foto, 2 foto, 3 foto, filmuojamo vaizdo kokybė 4 foto.

Dar kelios kamerų sistemos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto. Vaizdo kokybė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(10)
(11)

Komentarai (6)