Už puikią kainą USB atmintukai transformeriai: 360 laipsnių kampu pasisukantis metalinis korpusas, USB, C-tipo ir microUSB jungtys, OTG funkcija ir 128GB talpos  ()

„yvonne Y40D“ yra kiek neįprastas USB atmintukas ir kaip už tokią kainą, tai siūlo išties daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Cafago - 16,99 € (128GB talpos);
    • 57 % nuolaida;
    • už siuntimą į Lietuvą 2,79 €;
    • galima rinktis iš 2 spalvų: baltos arba juodos.

Taip pat verta paminėti, kad galima rinktis ir 32 arba 64 GB talpos atmintukų.

Iš pradžių tokia kaina už 128 GB USB atmintuką gali pasirodyti ne tokia jau ir Super žema, nes ir Lietuvoje galima tokios talpos atmintuką įsigyti už maždaug 12-40 eurų, priklausomai nuo kompanijos ir galimybių. Tačiau yra vienas labai svarbus bet.

„yvonne Y40D“ nėra toks jau paprastas, plastikinis USB atmintukas - jis turi labai rimtų privalumų prieš pigesnius konkurentus.

Pats pirmasis dalykas yra tas, kad „yvonne Y40D“ atmintuko korpusas yra iš cinko lydinio, o ne plastiko - kaip kad būna su dažnu atmintuku.

Toks tvirtas, stilingai atrodantis korpusas iškart suteikia šiam atmintukui solidumo. Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkai juodos arba baltos spalvos metalas - atrodo paprastai, bet ir tuo pačiu solidžiai.

 

Smagu ir tai, kad šį atmintuką galima pasukti 360 laipsnių kampu ir taip patogiai naudotis ta jungtimi, kurios reikia.

Ir kad jau užsiminėme apie atmintuko jungtis, jų čia trys: C-tipo, microUSB ir USB 3.0. Tad šį atmintuką galima prijungti praktiškai prie bet kokio įrenginio: planšetinio kompiuterio, nešiojamo ar stacionaraus kompiuterio, telefonų ir kt.

USB jungtis transformuojasi į microUSB. Iš tikrųjų, tai net labai praktiškas sprendimas. Daugelis mūsų vis dar turime telefonų ir kitų įrenginių, kurie turi būtent tą senesnį jungties sprendimą. Taip „yvonne Y40D“ atmintuką galėsime patogiai prijungti prie telefono ir perkelti reikiamus duomenis.

Be to, šis atmintukas palaiko ir OTG funkciją. USB OTG (OTG – „On The Go“) yra standartas, kuris leidžia vieniems mobiliems įrenginiams kontaktuoti su kitais. Paprastai mobilieji įrenginiai gali būti prijungti tik prie asmeninių kompiuterių ar „Mac“, tačiau USB OTG leidžia įprastus mobiliuosius įrenginius sujungti vienus su kitais. Šiuo atveju atmintukas tokią funkciją palaiko Android įrenginiams.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, bet „USB 3.0“ atmintukas. Taip, ne 3.1 ar pats naujausias 3.2 techninis sprendimas ar 4.0 (apie tai plačiau čia ir čia), bet vis tiek geras variantas. Ypač kaip už tokią kainą.

 

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„yvonne Y40D“ atmintukas užtikrina tikrai spartų duomenų perdavimo greitį, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo sparta siekia 60-100 MB/s, o duomenų įrašymo sparta 20-50 MB/s. Kaip tokios kainos USB atmintukui tikrai geri rezultatai.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (6,5 x 2,3 x 1,1 cm) ir lengvas (25 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()