Už rekordiškai žemą kainą iš Prancūzijos tokia plaukų kirpimo mašinėlė apie kurią lietuviai sako „Super - dirba kaip bitutė“: virš 2 700 užsakymų, metalo korpusas, LED ekranas, titano ir keramikiniai peiliukai, reguliuojamas ilgis, belaidis įkrovimas ir puiki kaina („CkeyiN“ plaukų kirpimo mašinėlė, kuponas, Video, papildymas 2021-07-28)  ()

„CkeyiN“ plaukų kirpimo mašinėlė yra itin populiari Aliexpress ir puikiai vertinama pirkėjų iš Lietuvos. Ir dabar ji su PVM parduodama dar pigiau, nei prieš liepos 1 d. Štai kuo ji pasižymi ir ką apie ją sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„CkeyiN“ plaukų kirpimo mašinėlė (modelis RFC-688B/CK-291):

  • Aliexpress26,45 €; 19 € (su PVM € 22,13, papildymas 2021-07-28):
    • 50 % + papildomai kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • dar vienas kuponas - CKEYIN1;
    • mažiausia kaina, kai skaičiuojamas ir PVM;
    • iš Prancūzijos sandėlio;
    • už 0,91 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas;
    • AliExpress sutvarkys visus mokesčius automatiškai.
 

„CkeyiN“ mašinėlės bandymo vaizdo įrašas.

„CkeyiN“ yra viena perkamiausių elektrinių plaukų kirpimo mašinėlių Aliexpress: virš 2 700 užsakymų, 1 600 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjams labai patinka, kad už gerą kainą gauna tvirtą, kokybiškai pagamintą, funkcionalią ir su papildomais priedais plaukų kirpimo mašinėlę.

„CkeyiN“ yra kompaktiško dydžio kirpimo mašinėlė: 18 x 4,5 x 4,5 cm ir sveria 378 gramus.

Įrenginio korpusas yra pagamintas iš metalo ir ABS plastiko elementų. Taip pat čia turime informacinį LED ekraną, kuriame matyti baterijos energijos kiekis ir koks pasirinktas plaukų kirpimo ilgis.

Pastarasis dalykas pirkėjams itin patinka. Iškart ekranėlyje matyti ar pasirinktas 0,8 mm, ar 2 mm, ar koks kitas ilgis. Su papildomai uždedamais ir keičiamais antgaliais galima pasirinkti nuo 4 iki 30 mm kirpimą.

 

Pirkėjai pažymi ir tai, kad „CkeyiN“ plaukų kirpimo mašinėlė turi titano ir keramikinius peiliukus. Toks duetas užtikrina maksimalų aštrumą ir greitą įvairaus storio ir galvos plaukų tankumo kirpimą.

Taip pat ant korpuso yra integruoti valdymo mygtukai, kas leidžia dar papildomai reguliuoti plaukų kirpimo ilgį.

„CkeyiN“ plaukų kirpimo mašinėlė aprūpinta įkraunama 600 mAh talpos baterija ir jos energijos vienu įkrovimu užteks be pertraukų darbuotis 60 minučių. Įdomu ir tai, kad „CkeyiN“ įkrauna prijungus įkroviklį tiesiai arba belaidžiu būdu. Tiesiog pastatoma į specialią laikymo-įkrovimo bazę ir taip „CkeyiN“ pilnai įkraunama per 1,5 val. Išties geri rezultatai.

Pirkėjai yra patenkinti šia 3W galios elektrine plaukų kirpimo mašinėle. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda pačius aukščiausius įvertinimus ir tvirtina, kad iš Kinijos sandėlio atkeliauja per mėnesį, o iš Prancūzijos per 7 dienas. Kerpa kokybiškai, dirba tyliai, mažesni vaikai nebijo kirptis.

  • O***v: Puiki plaukų kirpimo mašinėlė! Dirba kaip bitutė. Tyliai, be jokių strigimų ar plaukų pešimų. Rankoje laikyti labai patogi. Esame labai patenkinti!
  • AliExpress Shopper (pirkėjas iš Rusijos): Ši plaukų kirpimo mašinėlė man tikrai patiko. Gerai kerpa tiek švelnius ir minkštus plaukus, tiek ir šiurkščius bei kietus. Judantys peiliukai iš tiesų yra keramikiniai. Visa mašinėlė pagaminta kokybiškai ir tvarkingai. Atkeliavo pilnas komplektas, su visais reikalingais keičiamais antgaliais. Instrukcija išsami ir 6 skirtingomis kalbomis, yra ir rusų. Dirba ganėtinai tyliai. Viduje turime standartinę 14500 LiPo bateriją, tad mašinėlė dirbs ilgai. Iš manęs ši plaukų mašinėlė gauna 5 balus. Tikrai nusipelnė aukščiausio įvertinimo. Štai kelios nuotraukos su tais peiliukais: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

 

Dar kelios „CkeyiN“ kirpimo mašinėlės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai ()