Iš Prancūzijos ir už mažiausią kainą stebėtino funkcionalumo išmanusis laikrodis: metalo korpusas, atsparumas vandeniui bei dulkėms, Bluetooth skambučiai, integruotas muzikos grotuvas, širdies ritmo, kraujo spaudimo, deguonies kiekio bei EKG matavimas ir tobulas lietuvių įvertinimas („Sanlepus Smart Watch“ aprašymas, iš Prancūzijos, Video)  (1)

„Sanlepus Smart Watch“ - labai perkamas ir aukščiausiais pirkėjų balais vertinamas išmanusis laikrodis. Stebėtina, kaip už tokią žemą kainą galima pagaminti tokį funkcionalų laikrodį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Sanlepus Smart Watch“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress30,65 €;
    • 75 % nuolaida;
    • mažiausia kaina per paskutines 30 dienų;
    • iš Prancūzijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 7,93 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„Sanlepus Smart Watch“ yra itin populiarus išmanusis laikrodis: beveik 4 800 užsakymų, 1 600 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Pirkėjams šie laikrodžiai labai patinka. Ir kaip už tokią kainą, tai jie siūlo net labai daug.

Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų laikrodžių spalvų versijų. Taip pat ir dirželiai gali būti silikoniai arba odiniai. Šiuo atveju yra šaunu tai, kad „Sanlepus Smart Watch“ laikrodžių dirželiai keičiami, tad bet kada galima užsidėti tokį, koks yra asmeniškai mieliausias.

„Sanlepus Smart Watch“ korpusas yra iš cinko lydinio, su tvirto ABS plastiko elementais. Valdymas  vyksta su šone esančiais mygtukais ir į prisilietimus jautriu, spalvotu, 1,78 colių įstrižainės 420 x 485 raiškos ekranu.

Pats laikrodis ir programėlė palaiko įvairius ekranų atvaizdavimo pasirinkimus ir taip pat galima susikurti savo individualų ekrano variantą.

„Sanlepus Smart Watch“ išmanusis laikrodis atitinka IP67 standartą, tad yra atsparus dulkėms bei vandeniui. Tiesa, plaukioti su juo nepatariama.

 

Šis išmanusis laikrodis palaiko 8 sporto režimus: 5 minučių trukmės lengvas sportavimas, 5 km lengvas bėgimas, intensyvus ir riebalus sparčiai deginantis bėgimas, sportavimas lauke, važiavimas dviračiu lauke, kopimas į kalnus ir joga.

„Sanlepus Smart Watch“ taip pat skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir seka kitus fizinės veiklos rodiklius.

Jis sugeba fiksuoti miego kokybę, 24/7 režimu seka širdies ritmą, sugeba išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir net padaryti EKG. Šaunus funkcionalumas.

Ir nors akivaizdu, kad kol kas joks išmanusis laikrodis negali atstoti profesionalaus medicininio prietaiso, tačiau „Sanlepus Smart Watch“ suteiks vertingos informacijos ir pagal ją bus galima imtis rimtesnių sveikatos patikrinimo priemonių.

Pirkėjams labai patinka ir tai, kad „Sanlepus Smart Watch“ turi 230 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 5-7 dienoms. Baterija įkraunama su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu.

Kitas šaunus dalykas, kad „Sanlepus Smart Watch“ turi vidinę atmintį (128MB) ir taip laikrodyje galima laikyti iki 100 dainų ir muzikos klausytis per ausines. Tai yra, nebereikia drauge su savimi pasiimti telefono. Suporuojame „Sanlepus Smart Watch“ laikrodį su Bluetooth ausinėmis ir keliaujame į lauką pasivaikščioti ar pabėgioti. Puikus dalykas.

 

„Sanlepus Smart Watch“ su iOS ir Android telefonais yra suporuojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir palaiko FitCloudPro programėlę. Pats laikrodis palaiko anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, prancūzų bei kitas kalbas. O programėlė tų kalbų palaiko dar daugiau.

FitCloudPro programėlėje rasime dar daugiau įvairios fizinės veiklos rezultatų bei „Sanlepus Smart Watch“ valdymo galimybių.

Svarbu ir tai, kad „Sanlepus Smart Watch“ išmanusis laikrodis ne tik informuoja apie gaunamus socialinių tinklų, programėlių, SMS ir kitus pranešimus, bet ir tai, kad per šį laikrodį galima kalbėtis su skambinančiaisiais. Tikrai taip, šis pigus išmanusis laikrodis palaiko Bluetooth skambučius, kas yra net labai patogu.

Be visų šių funkcijų, „Sanlepus Smart Watch“ palaiko nuotolinį telefono muzikos grotuvo valdymą, kameros valdymą, sugeba rasti telefoną, yra žadintuvas, laikmatis, chronometras, primena kada metas išgerti vandens, kad per ilgai sėdima vienoje vietoje ir t.t. Labai funkcionalus ir puikios kainos išmanusis laikrodis.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Sanlepus Smart Watch“ išmaniaisiais laikrodžiais ir turime net 4,9 balų reitingą. Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad į Lietuvą laikrodžiai iš Kinijos atkeliavo greičiau nei per mėnesį ir yra verti kiekvieno sumokėto cento:

  • A***a: Labai gražus laikrodis. Į Lietuvą atvyko greičiau nei per mėnesį. Dirba puikiai. Palaiko programėlę, į laikrodį gaunami pranešimai, skambučiai, galima į juos atsiliepti. Laikrodis turi viską, ko tik reikia. Rekomenduoju! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Dar kelios pirkėjų padarytos „Sanlepus Smart Watch“ laikrodžių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„Sanlepus Smart Watch“ vaizdo įrašas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)