Perkamiausi peiliai iš Aliexpress: aukščiausios kokybės japoniškas plienas, ergonomiškos medinės rankenos, beveik 21 000 užsakymų ir puikus pirkėjų iš Lietuvos įvertinimas - „Super kokybė, aštrūs kaip britvos, perku jau antrą tokį“ („XITUO“ peilių atsiliepimai, Video)  (3)

Šie „XITUO“ peiliai yra patys populiariausi Aliexpress. Juos jau yra įsigiję dešimtys tūkstančių pirkėjų ir štai ką apie labai geros kokybės ir kainos peilius sako pirkėjai iš Lietuvos bei kitų šalių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„XITUO“ peiliai:

  • Aliexpress - nuo 6,20 €;
    • 50 % nuolaida;
    • 3,56 € už siuntimą į Lietuvą.

Šiuos „XITUO“ peilius jau yra įsigiję arti 21 000 pirkėjų, turime 7 400 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą. Įspūdinga statistika.

Pirkėjams labai patinka tai, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių peilių variantų ir įsigyti 1, 2, 3 ar net visą 10 peilių komplektą. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti jų išmatavimus bei svorį.

Tad kiekvienas galime pasirinkti tokį peilį ar peilius, kokių asmeniškai reikia. Čia rasime ir įprastam pjaustymui, vaisių ir daržovių, Šefo, Santoku, duonos, pjauti aplink kaulus ir kitų peilių.

Kiek anksčiau esame skelbę šių „XITUO“ peilių apžvalgą - ją rasite čia - ir jos autorius tvirtino, kad peiliai iš Kinijos atkeliavo labai saugiai supakuoti:

„Peiliai labai tvarkingai supakuoti. Kadangi jie turi būti labai aštrūs, tai kokybiškas jų supakavimas yra itin svarbi detalė. Juk nesinorėtų, kad užsakyti peiliai kelionėmis metu išsilakstytų.

 

Tad šiuo klausimu pardavėjas padarė viską, kad peiliai atkeliauti nepažeisti ir tvarkingai sudėti į dėžutę.

Štai, ant peilio ašmenų galo uždėtos plastikinės apsaugos ir po to ašmenys dar įdėti į storo kartono dėkliuką. Viskas labai tvarkingai.“

Apžvalgininkas taip pat tvirtina, kad peilių ašmenys labai primena Damasko plieną. Tas raštas itin panašus į jį, bet iš tikrųjų čia yra lazeriu išgraviruoti raštai ant šių peilių ašmenų.

Bet kuriuo atveju, „XITUO“ peilių ašmenys pagaminti iš aukščiausios kokybės japoniško 7Cr17 plieno, tad jie yra atsparūs korozijai ir itin aštrūs.

O medinės rankenos taip pat yra kokybiškos, tvirtos ir dar su stilingu raštu. Tokie „XITUO“ peiliai ne tik pasižymi puikia kokybe, bet ir atrodo puikiai.

Šioje „XITUO“ peilių apžvalgoje galite detaliai pamatyti, kaip šie peiliai darbuojasi skirtingomis aplinkybėmis. Apžvalgininkas su jais pjausto įvairius daiktus ir teigia, kad:

  • „pats mėgiamiausias šio rinkinio peilis yra šefo. Jis toks masyvus, puikiai telpa mano rankoje, gražus ašmenų raštas, kokybiška rankena. Vien dėl tokio peilio įsigyčiau visą šį peilių rinkinį.“

 

​O ką apie „XITUO“ peilius sako pirkėjai?

Iš beveik 7 300 atsiliepimų turime 200 pirkėjų iš Lietuvos vertinimus ir absoliuti jų dauguma šiems peiliams duoda maksimalų balų įvertinimą.

Tvirtina, kad peiliai iš Kinijos atkeliauja ganėtinai greitai - per 3 ar 4 savaites - labai kokybiškai supakuoti, puikios pagaminimo kokybės, aštrūs, patogūs naudotis kasdien ir gana didelė dalis pirkėjų išbandę vieną peilį po to įsigyja jų ir daugiau:

  • I***e (pirko 7 colių Cleaver peilį): Tvirtas peilis, aštrus. Atsiuntė iš Kinijos per mėnesį, siuntą visad galėjau sekti - 1 foto, 2 foto.
  • R***r (pirko 8 colių Šefo peilį): Super kokybė, patogus, dailus kūrinys. Rimtas, bendraujantis ir dalykiškas pardavėjas. Rekomenduoju kaip patikimą pardavėją.
  • R***s (pirko 4 vnt. peilių): Greitas pristatymas, puiki kokybė ir priimtina kaina! - 1 foto, 2 foto.
  • I***a (pirko 3,5 colių standartinį peilį): Man jis labai patinka. Aiškiai galima matyti, kad tai ne tikro Damasko plieno peiliai, o lazeriu padarytas raštas (apie tai rašo ir pats pardavėjas aut. past.), tačiau vis tiek jie yra verti savo kainos. Labai kokybiškas peilis.
  • J***e (pirko 2 peilių rinkinį): Šiandien gavau ir išbandžiau, tai peiliai aštrūs, kaip britvos. Žiūrėsim, kaip ilgai tokie išliks.

 

Kitų šalių pirkėjai šiais „XITUO“ peiliais taip pat yra labai patenkinti ir antrina pirkėjams iš Lietuvos sakydami, kad peiliai yra aštrūs, tvirti, patogūs ir labai geros kainos:

  • A***v (pirko 3 peilių komplektą): Atkeliavo per mėnesį. Tvarkingai supakuota. Nepagailėjo pardavėjas čia tos plėvelės ir kitų apsaugos priemonių. Peiliai puikios kokybės. Gyvai atrodo dar geriau nei nuotraukose. Tvirti tokie, gana masyvūs. Ypač Santoku peilis. O aštrumas, tai nerealus. Pjauna ypatingai lengvai. Man patiko, įsigysiu ir kitus peilius.
  • O***k (pirko 2 peilių komplektą): Užsakymas atvyko per 4 savaites. Tvarkingai supakuoti. Labai geros kokybės, aštrūs, patogūs naudotis. Gerai guli rankoje. Žmona liko labai patenkinta - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Keletas „XITUO“ peilių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

„XITUO“ peilių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai (3)