Tokios progos negalima praleisti: iš Lenkijos pačios geriausios „OneOdio“ ausinės už įspūdingai geras kainas - skelbiamas Valentino dienos išpardavimas, iki 60 % nuolaidos ir štai ką mes rekomenduojame („OneOdio Fusion A70“, „OneOdio Studio Pro-50“, „OneOdio Pro C“, „OneOdio A40“ ir „OneOdio A30“ ausinių palyginimas)  ()

Esame išbandę net keletą skirtingų „OneOdio“ kompanijos ausinių ir šiame tekste sužinosite, ko kiekvienas modelis yra vertas ir kada geriau rinktis vienas ausines, o kada - kitas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialus „Valentine's Day“ išpardavimas - geriausi pasiūlymai, akcijos ir iš Lenkijos sandėlio

OneOdio.de skuba pranešti apie prasidėjusį Valentino dienos išpardavimą ir pačius geriausius „OneOdio“ ausinių pasiūlymus. Visą informaciją rasite čia.

Šiuo metu internetinė OneOdio ausinių parduotuvė taiko labai šaunias nuolaidas ir labai daug ausinių galima įsigyti tiesiai iš Lenkijos ar Vokietijos sandėlio, tad jos atkeliaus vos per keletą darbo dienų ir taip dar jas gausite iki Valentino dienos, ir galėsite šia dovana nudžiuginti savo mylimą žmogų. 

Ir tuo pačiu galite sau pasidovanoti ausines, nes perkant 2 vienetus ausinių - taikoma 50 proc. nuolaida. Puikus pasiūlymas.

O jei norite dar didesnės nuolaidos, tai perkant 10 ausinių vienetų - taikoma 55 proc. nuolaida. Perkant 20 vienetų - 60 proc.

Žinoma, asmeniškai tokių ausinių kiekių tikrai nereikia, bet ketinantiems ausines pirkti bendradarbiams, klasiokams, kursiokams ir panašiai, tai dabar yra puiki proga ne tik sutaupyti reikšmingą pinigų sumą, bet ir įsigyti puikios kokybės ausinių. Ir tą galime drąsiai tvirtinti, nes esame patys išbandę 5 skirtingus OneOdio kompanijos ausinių modelius.

Taigi, kaip išsirinkti norimas ausines? OneOdio siūlo tikrai plačią ausinių pasiūlą. Ir įvairaus dizaino, ir kainos, ir funkcijų, ir taip toliau.

Mes išbandė 5 šios kompanijos ausinių modelius ir visas OneOdio ausinių apžvalgas rasite čia. O čia trumpai ir aiškiai pasižiūrėkime į kiekvieną modelį ir kokiomis savybėmis jie pasižymi.

„OneOdio Fusion A70“ – didžėjams skirtos ausinės, kurios duoda daugiau nei būtų galima tikėtis

3.5 ir 6.35mm jungtys, Bluetooth 5.0, net iki 50 val. tarnaujanti baterija ir labai subalansuotas garsas

„OneOdio Fusion A70“ šiuo metu parduodamos iš Lenkijos už €42,99 - ausinių apžvalgą rasite čia.

Ar tai tikrai profesionaliems didžėjams skirtos ausinės? Na… manau, kad ne. Visgi šios ausinės nėra tiek pajėgios suteikti, kiek gali pasiūlyti aukščiausios klasės produktai. Iš kitos pusės, juk kalbame apie biudžetinės kainos ausines, tai ir tikėtis stebuklų neverta.

Jei pradedate kurti muziką – „OneOdio A70“ tinka. Mokotės groti su elektrine gitara? „OneOdio A70“ tinka. Darbo metu mėgstate klausytis muzikos? „OneOdio A70“ tinka. Keliaujate ir norite patogiai klausytis muzikos ar su draugu(-e) žiūrėti filmą – šios ausinės pats tas.

Pliusai:

  • išvaizdžios, tvirtai pagamintos, pilnai ausis apgaubiančios ir lengvos – 250 gr. – ausinės ;
  • metaliniai vyriai;
  • slankiojanti metalinė ir sugraduoda lankelio dalis, tad patogu pasirinkti reikiamą ausinių dydį;
  • paminkštintas lankelis;
  • minkšti kaušeliai su dirbtine oda;
  • ausinės sulankstomos ir lengvai telpa į kelioninį maišelį;
  • 60 cm įkrovimo laidas su USB-microUSB jungtimis;
  • 2 metrų ilgio 3.5-6.35mm laidas – išsitempia iki 2,7 metro;
  • 123 cm ilgio 3.5-3.5mm audio laidas – šiuo laidu galima sujungti dvi ausines ir vienu metu per jas abi klausytis muzikos, žiūrėti filmą ir pan.;
  • 3 garso, muzikos ir pokalbių valdymo mygtukai;
  • Bluetooth 5.0 ir lengvas poravimas su įvairiais įrenginiais – ryšys ir duomenų perdavimas yra stabilus;
  • palaiko ACC ir SBC garso kodavimą, aptX nėra;
  • mikrofono kokybė gera;
  • 950mAh talpos baterijos energijos užtenka net 45 val. Baterija įkraunama per maždaug 3 val.;
  • labai gerai subalansuotas ir švarus garsas – ženkliai geresnė kokybė nei daugelio tokios kainos kategorijos ausinių.

 

Šiose ausinėse triukšmingoje aplinkoje mikrofonas dirba vidutiniškai ir pašnekovui mano sakomus žodžius girdėti yra sunkiau.

Trūksta ANC, bet ausinės gerai apgaubia ausis ir pasyvus aplinkos triukšmo slopinimo sprendimas daugeliu atvejų leidžia be pašalinių garsų mėgautis švaria ir malonia ausiai muzika.

„OneOdio Studio Pro-50“ – fantastiškos ausinės, sutvertos didžėjams, bet puikiai tinka visiems

3.55 ir 6.35mm jungtys, nuostabi išvaizda, pačios patogiausios ilgai dėvėti ir itin galingi žemi tonai

„OneOdio Studio Pro-50“ šiuo metu parduodamos iš Lenkijos už €45,99 - ausinių apžvalgą rasite čia.

Asmeniškai man gražesnės „OneOdio Studio Pro-50“ ausinės, bet čia jau spręsti belieka kiekvienam.

Štai šių „OneOdio Studio Pro-50“ ausinių kaušeliai yra lankstomi įvairesnėmis kryptimis ir minkštesni. Tiesą pasakius, iš visų bandytų OneOdio ausinių, tai „OneOdio Studio Pro-50“ yra pačios maloniausios dėvėti ilgą laiką.

Jei esate tokie patys pamišėliai kaip ir aš, ir kasdien su ausinėmis dirbate ar pramogaujate prie monitorių valandų valandas, tada sekančių pasiūlymų galite net nežiūrėti. „OneOdio Studio Pro-50“ yra geriausias variantas tiek dėvėjimo, tiek garso kokybės atžvilgiu.

Ir visgi - „OneOdio Studio Pro-50“ bei „OneOdio Fusion 70“ garso kokybės skirtumai ir kurias ausines rinktis?

 

Dėl palaikomų 3.5 ir 6.35mm jungčių, abejas ausines laidu galima prijungti prie bet kokios garso aparatūros, didžėjaus pulto, muzikos instrumentų, kompiuterių, telefonų ir t.t.

Čia tik privalumą „A70“ turi tokį, kad palaiko Bluetooth 5.0 ir jas galima naudoti be laido. Daug keliaujantiems, tai bus privalumas. Juolab, kad „A70“ integruota baterija vienu įkrovimu dirba net 45 val., kas yra puiku.

Kalbant apie „OneOdio Studio Pro-50“ specifikacijas, tai čia jau turime dar didesnę 50mm neodimio diafragmą. „A70“ turi 40mm diafragmą ir tai atsiliepia garse.

Tokioje kainų kategorijoje, abejų ausinių užtikrinama garso kokybė yra labai gera. Ir nesvarbu, kurias ausines pasirinksite, abiem atvejais liksite patenkinti.

Visgi, „OneOdio Studio Pro-50“ turi daugiau žemų tonų. Jie čia yra galingesni. Nesakyčiau, kad jų čia yra super daug, bet juntamai daugiau, palyginus su „A70“ modeliu.

Ir tie žemi tonai yra ne tik stipresni, gilesni, bet ir juntama didesnė jų įvairovė. „A70“ modelyje jie yra kiek paprastesni ir mažiau detalūs.

  • Jei norite turėti tokias ausines, kurias galėtumėte naudoti bet kur ir bet kada, tiek namuose, tiek ir kelionėje – tada geriau rinktis „OneOdio Fusion A70“. Stabilus Bluetooth 5.0 ryšys, suporavimas su iOS ir Android įrenginiais, iki 45 val. tarnaujanti baterija ir labai gerai subalansuotas garsas.
  • Jei ausines naudosite darbui su muzika, prijungę prie muzikos instrumentų ar įprasto darbo metu, žiūrėdami filmą bei kitaip pramogaudami prie telefono, planšetės ar kompiuterio – tada labai geru variantu tampa „OneOdio Studio Pro-50“. Minkštesni kaušeliai, dailesnė išvaizda, labai gera garso kokybė ir dar galingesni žemi tonai.

„OneOdio Pro C“ –  ausinės, kurių jau seniai ieškojote

galimybė pajungti 3.5mm laidu ir Bluetooth 5.0 ryšiu, net iki 80 val. atlaikanti milžiniška baterija ir puiki garso kokybė

„OneOdio Pro C“ šiuo metu parduodamos iš Lenkijos už €44,99 - ausinių apžvalgą rasite čia.

Ir čia turiu pastebėti, kad vis tiek „OneOdio Studio Pro-50“ ausinės yra patogesnės jas naudojant labai ilgą laiko tarpą. 

Kalbant apie garso kokybę, tai kritinio skirtumo tarp „OneOdio Pro C“ ir „Pro-50“ nepajutau. Visgi, sakyčiau, kad vos šiek tiek „Pro-50“ yra stipresni žemi tonai. Šiose ausinėse jie labiau išreikšti nei „OneOdio Pro C“.

„OneOdio Pro C“ garsas yra labiau orientuotas į vidutinius tonus. Bendras balansas yra geras ir stipriai pagarsinus ausines – aukšti tonai „nepermuša“ vidutinių bei žemų. Bendrai, malonus garsas. Toks, kokio ir ieško absoliuti dauguma biudžetinių ausinių pirkėjų.

 

Kurias ausines pasirinkti?

„OneOdio Studio Pro-50“ ausines naudoju tuo metu, kai dirbu prie kompiuterio. O tą kasdien darau daugybę valandų. Tad tiems, kurie ieško, pavadinkime – stacionarių ausinių – tada rekomenduoju rinktis „Pro-50“. Jos yra maksimaliai patogios, labai simpatiško dizaino, su stipresniais žemais tonais.

Jei ausines naudosite labai įvairiai ir norėsite ne tik laidu prijungti prie kompiuterio, bet ir keliauti į lauką, pasiimti drauge su savimi į kelionę, tiesiog klausytis muzikos vaikštinėjant po parką ir panašiai, tada akivaizdu, kad geriau rinktis „OneOdio Pro C“. Bluetooth 5.0 ir iki 80 val. tarnaujanti per 2,5 val. įkraunama net 1500mAh talpos baterija yra būtent tai, ko reikia.

„OneOdio A40“ – turbūt smagiausios kompanijos ausinės

puikus dizainas, lengvas valdymas, galima pajungti 3.5mm laidu ir Bluetooth 5.0 ryšiu, ANC ir beveik 50 val. atlaikanti baterija

„OneOdio A40“ šiuo metu parduodamos iš Honkongo su Get30 kuponu už €35 - ausinių apžvalgą rasite čia.

Iki šiol aptariamos OneOdio ausinės buvo ganėtinai stambios ir daugeliu atvejų skirtos naudoti namuose, darbe, besimokant. Kitaip tariant, patalpoje.

Tad „OneOdio A40“ yra kitokio tipo ir nors jas taip pat prie įrenginių galima prijungti 3.5mm laidu, bet „OneOdio A40“ labiausiai skirtos naudoti, kaip belaidės ausinės.

Jos yra lengvos, kompaktiškos, sulankstomos, gero garso ir su ANC technologija ausinės.

O štai baterijos tarnavimo rodikliai yra netgi labai geri ir sakyčiau realybėje dar geresni, nei nurodo gamintojas:

  • gamintojas teigia, kad Bluetooth režimu ir su ANC baterija tarnaus 12 val. - mano atveju tas laikas siekė net 18 val.;
  • tik Bluetooth režimu 16 val. - mano atveju 22 val;
  • tik ANC režimu 40 val. - mano atveju 48 val.

Iš kur tokie skirtumai? Manau, kad viskas priklauso nuo to, kaip bus garsiai klausoma muzikos.

Didžiąją laiko dalį muzikos klausiausi esant apie 50 proc. garso lygiui ir tai galėjo nulemti, kad baterija tarnavo ilgiau. Jei bus muzikos klausomasi garsiau, tas laikas bus artimesnis gamintojo nurodomam. Kas taip pat yra puiku.

Ar tikrai tokios kainos ausinėse tas ANC duoda kokios naudos?

Jei trumpai - duoda. Ar daug? Na, ne. Yra akivaizdu, jog stebuklų nebūna ir tokios kainos ausinėse tikrai nereikia tikėtis, kad ANC techninis sprendimas bus toks, kaip +300 kainuojančiose ausinėse. Ir jei eisite dirbti su perforatoriumi, „OneOdio A40“ ausinių ANC vargiai ką pakeis - to pašalinio triukšmo bus daugiau nei norėtumėte.

 

Visgi, „OneOdio A40“ ausinės yra skirtos įprastam naudotojui, kuris su jomis keliaus po miestą, viešuoju transportu, norės muzikos pasiklausyti kelionėse ir t.t. ir pan. Tai yra įprastam kasdieniam naudojimui skirtos belaidės ausinės, kurių aktyvaus aplinkos triukšmo slopinimo sprendimas yra pakankamas.

Tą patį galiu pasakyti ir apie garso kokybę. Maloni, gerai subalansuota, su gana rimtais ir stipriais žemais tonais. Ne tokiais, kad net ausys drebėtų, bet tame lygyje, kuriame dar girdimi vidutiniai ir aukšti tonai.

Net ir muzikos klausantis garsiai, jos kokybė išlieka gera. Aukšti tonai neperrėkia vidutinių ir žemų. 95 proc. vartotojų tokiu garsu ir ANC veikimu bus pilnai patenkinti, o tikri melonamai tikriausiai ir patys puikiai supranta, kad norint aukščiausios klasės garso detalizacijos ir maksimalaus aplinkos triukšmo slopinimo teks piniginę atverti gerokai plačiau. Su 30-40 eurų čia jau niekaip „neprasisuksi“.

Ar galiu rekomenduoti „OneOdio A40“ ausines?

Trumpai tariant - taip. Gražaus dizaino, lengvos, patogios dėvėti ilgą laiką, patogios gabentis su savimi, lengvai poruojamos Bleutooth 5.0 ryšiu, galima prijungti su 3.5mm laidu, itin ilgai tarnaujanti baterija, kaip tokioje kainoje gerai veikiantis ANC ir kokybiškas garsas. Už tokią kainą „OneOdio A40“ yra labai geras pasirinkimas ir ypač tiems, kurie su jomis daug keliaus.

„OneOdio A30“ – ausinės, kurios tikrai nustebins. Su jomis po miestą reikia vaikščioti atsargiai

neįtikėtinai puikus aplinkos triukšmo slopinimas, Bluetooth 5.0, virš 45 val. atlaikanti bei žaibiškai įkraunama baterija ir puiki kaina

„OneOdio A30“ šiuo metu parduodamos iš Lenkijos už €47,99 - ausinių apžvalgą rasite čia.

„OneOdio A30“ galiu rekomenduoti tiems, kurie nori turėti pasivaikščiojimams ir kelionėms skirtas ausines. 

Jos yra stambesnės bei šiek tiek sunkesnės, palyginus su „OneOdio A40“ modeliu, tačiau turi savų privalumų.

Labai šauniai atrodo „OneOdio A30“ ausinių 500 mAh baterijos tarnavimo rezultatai:

  • Bluetooth 5.0 ryšiu su įjungtu ANC - 15 val. ir 35 min;
  • Bluetooth 5.0 ryšiu be ANC - virš 25 val.;
  • 3.5mm laidu prijungtos prie įrenginio ir aktyvuotas ANC - virš 45 val.

Tiek „OneOdio A40“, tiek ir „OneOdio A30“ ausines galima naudoti prijungus 3.5mm jungtimi ir pakuotėse gausite specialų priedą, skirtą ausines prijungti keliaujant lėktuvais.

 

Didelis „OneOdio A30“ ausinių pliusas yra tokioje kainų kategorijoje net labai gerai veikiantis ANC. Ausinės šauniai blokuoja aplinkos garsus.

Kokie ANC minusai? Aktyvavus šį dalykėlį, atsiranda minimalus foninis triukšmas. Jis girdimas tuo metu, kai persijungia sekantis dainos takelis. Grojant muzikai to nesigirdi.

Pati garso kokybė lieka kokybiška, nors ir garso galingumas kiek sumažėja. Na, bet čia praktiškai absoliučiai visų tokios kainos ausinių problema ir nieko su tuo nepadarysi.

Geriausia garso kokybė yra be ANC ir tada garso lygis siekia iki 100 dB, ko yra daugiau nei užtektinai. Su ANC maksimalus garso lygis šiek tiek sumažėja.

Vertinant bendrai, garso kokybė yra gera. „OneOdio A30“ ausinėse yra gerai subalansuoti žemi, vidutiniai ir aukšti tonai. Su šiomis ausinėmis yra malonu klausytis labai įvairaus žanro muzikos: tiek klasikinės, pop, roko, elektroninės ir t.t. 

Šios ausinės yra skirtos daugiausiai muzikos klausytis keliaujant, tad garso kokybė yra netgi labai gera. Su jomis taip pat smagu ir žaisti žaidimus. Garso užlaikymas yra visiškai minimalus ir nieko kritiško. Belieka Bluetooth 5.0 ryšiu „OneOdio A30“ ausines suporuoti su telefonu, planšete, kompiuteriu ar kitu įrenginiu ir jau galite klausytis muzikos, žaisti žaidimus, žiūrėti Youtube, filmą ir kitaip pramogauti.

Mano favoritai?

Jei ieškote ausinių, kurias naudosite prijungę prie kompiuterių, planšečių, monitorių, garso aparatūros ir kitų prietaisų su 3.55 ir 6.35mm jungtimis, norite maksimalaus dėvėjimo patogumo ir stipriausių žemų tonų - geriausias variantas „OneOdio Studio Pro-50“.

„OneOdio Studio Pro-50“ alternatyva? Jei dar norite ir papildomai baterijos bei galimybės Bluetooth ryšiu ausines naudoti 50 val., tada rinkitės „OneOdio Fusion A70“.

Tiems, kurie ausines naudos daugiau išvykoms, kelionėms, pasivaikščiojimams ir panašiai. Prie įvairių įrenginių 3.5mm laidu ausines prijungs rečiau, naudos Bluetooth režimu, baterija tarnaus 50 val., kokybiškas ANC ir nori lengviausių ausinių, tada renkamės „OneOdio A40“.

„OneOdio A40“ alternatyva ir dar geriau dirbantis ANC, 45 val. tarnaujanti baterija, Bluetooth 5.0 ryšys, galimybė pajungti 3.5mm laidu ir subalansuotas garsas - renkamės „OneOdio A30“.

Visą OneOdio ausinių pasiūlą rasite šiame puslapyje ir šiuo metu tikrai yra iš ko rinktis bei absoliuti dauguma ausinių bus atsiųsta iš Lenkijos sandėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()