Tokio daikto dar tikrai nematėte: naujas šedevras iš „Xiaomi“ - apnašų bei dantų akmenų šalinimo įrenginys „Youpin T11 Pro“ ir net išmanusis „Youpin T5-YPC“ dantų priežiūros veidrodėlis (iš Lenkijos, nuolaidų kuponai, Video)  (1)

„Xiaomi“ mus nuolat stebina, bet tokio daikto dar tikrai nematėte. O kas čia toks? Burnos, dantų priežiūros veidrodėlis. Ir taip, jis yra išmanus. O kaip gi kitaip. Ką jis sugeba ir kam išvis tokio reikia? Ir kas per daiktas „Youpin T11 Pro“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Youpin T5-YPC“ išmanus burnos priežiūros veidrodėlis

  • Gearbest 27,61 €;
    • nuolaidos kuponas GB-KSKQJ;
    • 3,22 € už siuntimą į Lietuvą Registruotu oro paštu.

Dantų ir visos burnos higiena bei priežiūra visada yra aktualus klausimas. O dabar, pandemijos metu, nukeliauti pas stomatologą tapo kur kas didesniu iššūkiu. Visgi, dantų apnašoms, akmenims ir kitoms dantų problemoms jokios pandemijos negalioja.

Tad „Xiaomi“ sukūrė štai tokį veidrodėlį, kurį netgi galima pavadinti ir savotišku burnos endoskopu.

Ką sugeba ir kam skirtas „Xiaomi Youpin T5-YPC“?

Iš esmės jo pagrindinė paskirtis yra patiems, tiesiog namuose, patogiai sėdint ant kėdės ar lovos apžiūrėti savo burną, dantis. 

„Xiaomi Youpin T5-YPC“ yra 12,3 cm ilgio, atsparus vandeniui ir jo gale įtaisyta 720p raiška vaizdą fiksuojanti kamerytė. Kad vaizdas būtų dar ryškesnis yra ir 7 LED žibintuvėliai.

Tad galime tiesiog patys apžiūrėti savo burną ir pamatyti ar viskas yra gerai, gal jau kažkur randasi kokių probleminių vietų, padaugėjo dantų akmenų ar net matyti atsirandančio ėduonies užuomazgos.

Kaip viską pamatyti, kai su „Xiaomi Youpin T5-YPC“ nagrinėjame burnos vidų? Ogi telefono programėlėje.

Tikrai taip, „Xiaomi Youpin T5-YPC“ turi dedikuotą išmaniąją programėlę ir visą užfiksuotą vaizdą galima patogiai peržiūrėti telefono ekrane.

 

„Xiaomi Youpin T5-YPC“ labai įdomus daiktas ir tai kur kas geriau nei įprastas burnos veidrodėlis. Be to, prisipažinkite, kas išvis tokį namuose turite ir naudojate?

„Xiaomi“ burnos priežiūros paslaugą pristato tiesiai į namus. Taip ne tik sutaupysite daugybę pinigų, juk už elementarią burnos apžiūrą ir jos sveikatos būklės įvertinimą stomatologo kabinete tenka sumokėti bent 20 eurų, bet ir visada patys galėsite pasižiūrėti, ar su dantimis bei dantenomis yra viskas gerai. Ir jei matyti rimtų problemų, tada kreiptis į specialistus.

„Youpin T11 Pro“ apnašų ir dantų akmenų šalinimo įrenginys (ultragarsinis grandiklis)

  • Gearbest 45,73 € (perkant per programėlę 0,85 € pigiau);
    • 25 % nuolaida;
    • 1,16 € už siuntimą į Lietuvą Priority Line būdu.

O ką daryti jei pamatėte, kad ant dantų yra apnašų bei jau matyti akmenų, kurių dantų šepetėliu nuvalyti nebepavyks?

Štai čia pagelbės dar viena „Xiaomi“ sutektinio finansavimo platformos naujiena - „Youpin T11 Pro“ apnašų ir dantų akmenų šalinimo įrenginys.

Toks prietaisas leis tiesiog namuose nuo dantų pašalinti apnašas bei susidariusius akmenis. Ir tą padaryti higieniškai, saugiai ir nepažeidžiant dantų emalio.

 

Su „Youpin T11 Pro“ galima darbuotis ir vieniems, kadangi jis taip pat palaiko endoskopo funkciją (500W, 5MP kamera), turime 6 ašių giroskopą ir užtikrinamas 360 laipsnių dantų valymo efektyvumas.

„Youpin T11 Pro“ netgi poruojamas su telefone įdiegta programėle, kas leidžia gerai įvertinti dantų būklę ir patiems tiksliai atlikti apnašų bei dantų akmenų pašalinimo procedūrą. Žinoma, tą gali padėti padaryti ir artimas žmogus.

„Youpin T11 Pro“ skleidžia 42kHz ultragarso bangas ir taip sukelia 2 mln/min vibracijų dažnį, kas ir leidžia pašalinti ant dantų susikaupusias apnašas bei dantų akmenis.

„Youpin T11 Pro“ taip pat palaiko 3 režimus, tad iškart galima pradėti nuo lengviausio ir pasižiūrėti kaip į tokią procedūrą reaguoja dantys, o ir tuo pačiu priprasti prie įrenginio valdymo.

Įrenginys darbuojasi 10 minučių trukmės sesijomis ir automatiškai išsijungia. Taip pat automatiškai išsijungia, kai tik priliečiamos dantenos.

Turi LED pašvietimą (4 LED'ai), atitinka IPX7 standartą, per C-tipo jungtį įkraunamą 1200 mAh bateriją, kurios energijos užtenka 2-3 darbo valandoms. Šaunus prietaisas.

„DR.BEI YC2“ apnašų ir dantų akmenų šalinimo įrenginys (ultragarsinis grandiklis)

  • Gearbest 31,81 €;
    • nuolaidos kuponas GB-CJOMG;
    • 4,04 € už siuntimą į Lietuvą Priority Line būdu.

 

Alternatyva „Youpin T11 Pro“ yra „DR.BEI YC2“ apnašų ir dantų akmenų šalinimo įrenginys. Jis dar pigesnis ir užtikrina lygiai tą pačią funkciją.

Šiuo atveju „DR.BEI YC2“ nepalaiko išmaniosios programėlės, tad tiems, kam to nereikia, tai netgi privalumas. Juolab, kad „DR.BEI YC2“ kainuoja pigiau nei „Youpin T11 Pro“.

Jis naudoją tą pačią ultragarso technologiją ir skleidžia 40kHz bangas. Vos 2kHz mažiau palyginus su „Youpin T11 Pro“. Tad abiem atvejais jokių vibracijų ir galimų dantų pažeidimų. Juos naudoti yra visiškai saugu. Kai tik paliečiamos dantenos, įrenginiai automatiškai sustoja veikę.

Tiesą sakant to utragarso jūs negirdėsite ir tik tada, kad apnašų bei akmenų valymo antgalis prisilies prie dantų - išgirsite vibracijų skleidžiamą garsą.

„DR.BEI YC2“ irgi turi LED pašvietimą, 3 veikimo režimus, automatiškai sustoja po 10 minučių darbo ir baterijos užtenka darbuotis 4 val. Be to, pakuotėje yra keli skirtingi ir keičiami antgaliai.

„MEIZU AET01“ elektrinis dantų šepetėlis

  • Gearbest 40,65 €;
    • 20 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą Registruotu oro paštu.

 

Kasdieniai burnos priežiūrai yra reikalingas ir štai toks „MEIZU“ elektrinis dantų šepetėlis.

„MEIZU AET01“ pilnai atsparus vandeniui (IPX7), aprūpintas DuPont šereliais, baterijos užtenka 30 dienų ir iš viso palaiko 4 valymo režimus:

  • balinamasis - iki 32 000 vibracijų;
  • standartinis - iki 31 000 vibracijų;
  • masažuojantis - iki 30 000 vibracijų;
  • ir skirtas jautriems dantims - iki 25 000 vibracijų.

Tuo pačiu „MEIZU AET01“ palaiko automatinį valymo zonų priminimą. Kas 30 sekundžių „MEIZU AET01“ primena pakeisti dantų valymo pusę.

„Xiaomi Oclean Air“ elektrinis dantų šepetėlis

  • Gearbest 26,25 €;
    • 42 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • 0,97 € siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Oclean Air“ rinkoje pasirodė prieš porą metų ir per tą laiką labai stipriai atpigo. Štai ir dabar jį galima įsigyti už ypatingai žemą kainą.

Ir nors rinkoje atsirado ne taip ir mažai alternatyvų, tačiau „Xiaomi Oclean Air“ vis dar yra labai populiarus ir tuo pačiu funkcionalus elektrinis dantų šepetėlis.

 

„Xiaomi Oclean Air“ užtikrina iki 40 000 vibracijų per minutę, tad netgi dar daugiau, palyginus su kur kas brangesniu „MEIZU AET01“.

Plius, „Xiaomi Oclean Air“ taip pat pilnai atsparus vandeniui (IPX7), turi magnetinį įkroviklį bei bateriją įkrauna vos per 2,5 valandos ir baterijos užteks 30 dienų.

Pedex šereliai yra vokiški, turime apsaugą nuo per didelio šepetėlio spaudimo prie dantų, automatinis priminimas kas 30 sekundžių, kad metas keisti dantų valymo pusę. Ir bendrai „Xiaomi Oclean Air“ atitinka įvairių tarnybų standartus bei turi sertifikatus: CE, FCC, FDA ir t.t.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Oclean Air“ palaiko išmaniąją programėlę ir telieka Bluetooth 4.2 ryšiu šepetėlį suporuoti su telefonu. Taip gausime išsamią dantų valymo statistiką, galimybę pasirinkti (iš 20) bei susikurti (daugiau kaip 100) individualų dantų valymo planą.

Puikios kainos ir funkcionalumo dantų šepetėlis.

„Xiaomi Oclean Air“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)