„Būtinas daiktas šildymo sezono metu - šis drėkintuvas iškart pagerino mano miego kokybę, o ir programėlės galimybės nustebino“: pirkėjų iš Lietuvos ir kitų šalių tobulai įvertintas antibakterinis „Xiaomi“ drėkintuvas („Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ atsiliepimai, iš Prancūzijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

Šildymo sezonas dažnu atveju reiškia sausą patalpų orą ir iš to kylančias neigiamas pasekmes: perštinčias bei išsausėjusias akis, odą, džiūstančią burną, pasunkėjusį kvėpavimą, prastą miegą, o tada ir kylantį susierzinimą bei nuovargį. Ir viso to galima išvengti tiesiog kambaryje palaikant normalų drėgmės lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ antibakterinis patalpų drėkintuvas:

  • Aliexpress - 52,66 €;
    • 28 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • už 11,77 € į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.
    • liko tik 4 vnt.
  • ​Aliexpress - 52,02 € (Išpirkta).

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ - aukščiausiais pirkėjų balais vertinamas antibakterinis patalpų drėkintuvas.

Kompaktiško dydžio (19 x 19 x 35,3 cm), labai simpatiško dizaino (su papildomomis šviesomis), puikių specifikacijų ir kainos prietaisas.

Viena iš įdomiausių šio patalpų drėkintuvo savybių yra ta, kad jis turi integruotą UV-C lempą. Tad prieš pradedant darbuotis keramikinei smulkiausių vandens dalelių išpurškimo sistemai, vanduo prieš tai yra apšvitinamos ultravioletiniais spinduliais.

Taip vandenyje yra sunaikinamos visos bakterijos ir kiti esami patogenai. Puiki savybė. Tikrai nesinorėtų, kad patalpų drėkintuvas taptų bakterijų platinimo prietaisu.

Kitas šaunus dalykas, kad šis į 220V tinklą jungiamas 25W galios drėkintuvas labai patogiai pripildomas vandeniui. Belieka nuimti jo viršuje esantį dangtį ir pripilti vandens.

 

Čia jo telpa iki 4,5 litrų, kas yra išties daug. Tokio vandens kiekio užteks drėkintuvui darbuotis iki 15 valandų. Per valandą jis išpurškia apie 300 ml vandens. Ir purškia vos 1-5 mikronų dydžio daleles.

Verta pažymėti ir tai, kad maksimalus triukšmo lygis siekia vos 36 dB, o pati įrenginio priežiūra labai paprasta. Lengvai jis išardomas ir patogiai išvalomas.

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ iš viso palaiko 4 patalpų drėkinimo režimus. Tad bet kada galima pasirinkti norimą intensyvumą.

Jis valdomas su ant korpuso esančiu mygtuku, o taip pat drėkintuvas valdomas ir su Mijia bei Mi Home programėlėmis.

Belieka tik į išmanųjį telefoną atsisiųsti bei įsidiegti programėlę, joje susirasti „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvą, pridėti prie programėlės ir taip galėsite nuotoliniu būdu valdyti šį prietaisą. Drėkintuvas palaiko WiFi 2.4GHz ryšį.

Net jei ir būsite darbe, galėsite iš anksto aktyvuoti drėkintuvą ir grįžę į namus jau rasite kambarį tinkamos drėgmės. Rekomenduojama, kad kambaryje drėgmės lygis būtų apie 50-60 proc. Jei mažiau kaip 30, tai jau yra prastos sąlygos ir pradedamas jausti diskomfortas.

Įdomu ir tai, kad programėlėje galima pilnai valdyti šį „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvą ir netgi kurti scenarijus. Tereikia suporuoti drėkintuvą su kitais kompanijos prietaisais ir, pavyzdžiui, jei orų stotelė nustatys, kad kambaryje drėgmės lygis nukrito žemiau jūsų norimos reikšmės, duos drėkintuvui komandą įsijungti. Viskas vyks automatiškai. Šaunus dalykas.

Ką apie „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ sako pirkėjai?

 

Pirkėjai šiais „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvais yra labai patenkinti ir pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad tai yra labai kokybiškas produktas:

  • M***a (pirko iš Vokietijos): Super greitas pristatymas, net ir turint galvoje, kad tai buvo Kalėdų metas. Drėkintuvas dirba puikiai, valdymas per programėle patogus. Puikus pirkinys - 1 foto2 foto3 foto.

Kitų šalių pirkėjai „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvus yra įvertinę taip pat maksimaliu 5 balų įvertinimu ir štai pagrindiniai pirkėjų pastebėjimai:

  • A*** (pirkėjas iš Vokietijos): Pristatė labai greitai. Supakuota saugiai ir tvarkingai. Drėkintuvas dirba kokybiškai. Su telefone esančia programėle poruojamas ir į komandas reaguoja. Esu patenkintas. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • V***v (pirkėjas iš Bulgarijos): Iš Vokietijos atkeliavo per 7 dienas. Drėkintuvas dirba kokybiškai, programėlė patogi, esu visiškai patenkintas. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • J***n (pirkėjas iš Švedijos): Dirba gerai, patogu pripilti vandens, greitai poruojamas su telefonu, programėlė aiški, intuityvi, lengva valdyti drėkintuvą. Esu labai patenkintas. Rekomenduoju.
  • V***v (pirkėjas iš JK): Greitas pristatymas. Labai naudingas daiktas ir ypač žiemos mėnesiais, kai turime šildymo sezoną ir kambariuose yra sausas oras. Prie tokio yra labai sunku miegoti. Šis drėkintuvas iškart pagerino mano miego kokybę. Labai rekomenduoju.
  • A***v (pirkėjas iš Estijos): Tikrai geras drėkintuvas. Su Mi Home programėle telefone poruojamas momentaliai, dirba tvarkingai, pilno vandens užpildymo man užtenka visai dienai. Kai tik drėkintuve baigiasi vanduo, tai jis man į telefone esančią programėlę atsiunčią informacinę žinutę ir pats automatiškai išsijungia. Super šauni funkcija. Be to, galima nustatyti norimą kambario drėgmės lygį, kas irgi patogu. Trumpa tariant, kietas daiktas. Ir pristatė super greitai.
  • N***a (pirkėjas iš Rusijos): Puikus drėkintuvas. Su Mi Home programėle jungiasi momentaliai, tik pasirinkite Kinijos regioną, kitaip programėlė nematys įrenginio. Yra ir rusų kalba. Viskas išversta ir suprantama. Vandens talpa didelė ir pasirinkus 3 lygį, jos užtenka visai nakčiai. Kai vanduo baigiasi, drėkintuvas automatiškai išsijungia. Viduje yra integruotas drėgmės matuoklis, bet turėkite galvoje, kad jis rodo koks drėgmės lygis yra aplink drėkintuvą, o kai jis dirba, tai čia natūraliai jis bus didesnis. Žodžiu, paklaidos egzistuoja ir visiškai tiesmukai rodomais skaičiais nesivadovaukite. Geriau jau daugiau kelkite tą drėgmės lygį, kas atitiks realią padėtį kambaryje. Po keleto dienų naudojimo matau, kad 20 m2 plotui užtenka lengvesnio drėkinimo režimo ir nuolat palaikomas 38-40 % drėgmės lygis. Pasirinkus didesnį greitį turiu virš 46 %. Žinoma, čia priklauso nuo to, kaip ilgai ir dažnai drėkintuvas yra naudojamas. Beje, tokio drėkintuvo pilnai užtenka dviejų kambarių plotui - iki 40-50 m2. Dirba tyliai, nakties metu miegoti bent jau man tikrai netrukdo. Veikimo metu yra tam tikras garsas, bet man jis miego tikrai netrikdo. Galima programėlėje sudaryti scenarijus ir suporavus su Xiaomi drėgmės matuokliu nustatyti, kad drėkintuvas automatiškai įsijungtų/išsijungtų pasiekus tam tikrą drėgmės lygį. Šaunus daiktas. 1 foto, 2 foto.
  • D***z (pirkėjas iš JAV): Dirba puikiai tik man kiek per didelis garsas. Vieno drėkintuvo užtenka 2 kambariams, kurių bendras plotas 45 m2. Gerai pakelia drėgmės lygį abejuose kambariuose. Vandens talpos man užtenka 3 dienoms. Programėlė patogi ir tokia praktiška. 1 foto, 2 foto.
  • G***r (pirkėjas iš Prancūzijos): Viskas yra idealu. Originalus Xiaomi produktas ir dirba be priekaištų. Turiu tik vieną pastebėjimą. Man tos šviesos tamsiame kambaryje šviečia kiek per ryškiai. Bet tik šis dalykas kiek nepatinka, o visa kita puiku. 1 foto.

 

 

 

Dar kelios „Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„Xiaomi Smart Humidifier SCK0A45“ drėkintuvo apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()